Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 12-07-2019, 10:27 PM
Dayah Dayah is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 33
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90 View Post
Betul! Kalau pinjaman berlesen ke ape ke nak pegang atm card . Nak mintak no pin kad atm tu lagi nnti dorg potong bulan2 amek duit dari situ . Sgt2 leceh!
takut dorang ambil lebih la pastu nanti tiba2 ja cakap ada charge laa apa lah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-07-2019, 10:40 PM
mayaroz25 mayaroz25 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2019
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dayah View Post
takut dorang ambil lebih la pastu nanti tiba2 ja cakap ada charge laa apa lah
ni betul pernah jadi kat sedara aku. habis duit mcm tu je
Reply With Quote
  #33  
Old 13-07-2019, 10:41 PM
mayaroz25 mayaroz25 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2019
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90 View Post
Betul! Kalau pinjaman berlesen ke ape ke nak pegang atm card . Nak mintak no pin kad atm tu lagi nnti dorg potong bulan2 amek duit dari situ . Sgt2 leceh!
lagi menakutkan kalau dorang buat hal hahahhaha
Reply With Quote
  #34  
Old 13-07-2019, 10:42 PM
mayaroz25 mayaroz25 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2019
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by limaumama View Post
Hmm mmg pinjaman berlesen ni laju... Hari ni mintak hari ni jugak dpt tapi kena ingat interest dorg charge suka hati... Better jgn... Ade tmpat loan mcm rce sdn bhd tu boleh...

Tapi kena kautim dgn family atau sedara mara yg kerja gov... Tqpi jnji byar! Hahahaha
kalau tak kerje gomen tak boleh kan
Reply With Quote
  #35  
Old 13-07-2019, 10:42 PM
mayaroz25 mayaroz25 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2019
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hodesiy View Post
Pinjaman berlesen lah tapi nasib baik kami sedara mara buat kutipan utk dia langsaikan hutang ah long.. bahaya!sebelum nak pinjam, pikir betul2
asyik meminjam je kan kita ni hahahhaa
Reply With Quote
  #36  
Old 15-07-2019, 11:47 PM
limaumama limaumama is offline
Newbie

limaumama's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 25
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dayah View Post
betulke ni? eee nampak sangat menipu
sebab tu kalau nak buat pinjaman kena paham betul2 agreement. kalau tak paham kena tanya sampai paham. nanti alih2 kita salahkan loaner pulak.
Reply With Quote
  #37  
Old 15-07-2019, 11:56 PM
limaumama limaumama is offline
Newbie

limaumama's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 25
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mayaroz25 View Post
lagi menakutkan kalau dorang buat hal hahahhaha
Company takkan buat hal , yang buat hal mesti orang yang berunding dengan pemohon. Agen ni nak close sales cepat jer. Yang jadi mangsa pemohon n nama company yang digunakan.
Reply With Quote
  #38  
Old Yesterday, 12:08 AM
limaumama limaumama is offline
Newbie

limaumama's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 25
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Untuk maklumat, loan yayasan ihsan rakyat ni berkonsep syariah. Interest tetap, agreement semua ada.Interest akan dikenakan pada financial profile kita. Tak de cagaran dan penjamin dan diorang takkan mintak atm kad atau passport.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump