Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 28-02-2014, 08:48 PM
GASTER123 GASTER123 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (59)
Join Date: May 2008
Posts: 15,828
Thanks (Received): 445
Likes (Received): 1
Active Level
Default

sempat jugak aku merasa popit saham ni..tp buang awal sgt..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 28-02-2014, 09:08 PM
Yunique Pahang Yunique Pahang is offline
Regular

Yunique Pahang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2013
Posts: 580
Thanks (Received): 117
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chuki2 View Post
Choi... betul2 dapat contract...
oh iris.rindu pada mu dan technology park.bonus besar lah tahun depan
Reply With Quote
  #23  
Old 01-03-2014, 10:35 AM
PiYuk PiYuk is offline
Active Plus

PiYuk's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2008
Location: Aarau, Switzerland
Posts: 3,916
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

byk lagi kaunter nak dpt kontrak awal2 tahun ni...
Reply With Quote
  #24  
Old 01-03-2014, 12:50 PM
mreduan mreduan is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 565
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
dormant acc ni setau ak selagi ada beli saham selagi tu aktif sebab akan kua statement kt dealer/remisier..pelik jgk
Yg diorng tutup trading account aku. Mcm dulu aku bukak dgn Hwang DBS tapi remiser pun dah ntah kemana. Bila aku call diorng ckp account dah close. CDS account aku cuma inactive je.

Semlm aku dah transferkan semua saham yg lama masuk CDS account baru yg bukak under Maybank.

Klu sapa masih ingat IRIS ni dulu masa mula2 pernah naik RM1++ lebih pastu junam terus...aku sambar masa price dia 26sen pastu terus peram.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-03-2014, 04:38 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 138,001
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mreduan View Post
Yg diorng tutup trading account aku. Mcm dulu aku bukak dgn Hwang DBS tapi remiser pun dah ntah kemana. Bila aku call diorng ckp account dah close. CDS account aku cuma inactive je.

Semlm aku dah transferkan semua saham yg lama masuk CDS account baru yg bukak under Maybank.

Klu sapa masih ingat IRIS ni dulu masa mula2 pernah naik RM1++ lebih pastu junam terus...aku sambar masa price dia 26sen pastu terus peram.
lama dah tu xsilap rm1 dulu 2009 kot

masa tu bini no 2 tauke iris ni tambah share die dlm iris..tu yg naik
Reply With Quote
  #26  
Old 20-06-2014, 05:07 PM
mukabuku mukabuku is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2012
Posts: 846
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Masih xlepas harga buy aku rm0.46 since may..huhu
may day!!!!!!!
may day!!!!!!
May day!!!!!!
Reply With Quote
  #27  
Old 20-06-2014, 06:33 PM
3gunHell 3gunHell is offline
Active Plus

3gunHell's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,592
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mukabuku View Post
Masih xlepas harga buy aku rm0.46 since may..huhu
may day!!!!!!!
may day!!!!!!
May day!!!!!!
berapa lot beli tuan?
__________________
sedangkan lidah lagi tergigit dengan gigi. apatah lagi dalam perhubungan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump