Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-07-2015, 09:36 AM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 362
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
ya..kena plak sentiment pasaran pun teruk..
semalam ada waitng homeriz pada 90.5sen...tp tk sampai..itu lbhkurang 60% retracement..so utk hari ni mgkin lg turun ..xtau 90sen dpt support ke tak?...
9/7/2015 baru jam 9.30am dah pecah 90sen.Market mcm ni kalau 3 hari terus-terus jatuh baru nak oversold dan rebound sebab technical . Saya harap tuan mytrade ada gameplan dan target masa yg medium yg sesuai. Mungkin boleh kutip pelan2 guna down averaging cost so bila rebound boleh lepas terus.All the best.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-07-2015, 12:38 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,961
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
9/7/2015 baru jam 9.30am dah pecah 90sen.Market mcm ni kalau 3 hari terus-terus jatuh baru nak oversold dan rebound sebab technical . Saya harap tuan mytrade ada gameplan dan target masa yg medium yg sesuai. Mungkin boleh kutip pelan2 guna down averaging cost so bila rebound boleh lepas terus.All the best.
saya cuba pancing dasar pada support utk kais pagi makan pagi..
tp pagi ni sibuk sikit...nk letak pancing tadi teragak agak so melepas..

apa pendapat tuan pada Esceram...triangle in making by support 26.0-26.5c
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #23  
Old 09-07-2015, 03:09 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 362
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
saya cuba pancing dasar pada support utk kais pagi makan pagi..
tp pagi ni sibuk sikit...nk letak pancing tadi teragak agak so melepas..

apa pendapat tuan pada Esceram...triangle in making by support 26.0-26.5c
Tadi dpt 20 lot homeriz pd 0.90.Kalau naik cepat let go dulu petang ni/atau pagi besuk sebab mkt tak elok @ mungkin sebab technical rebound sebab china/local politic

hmm esceram...Ada signal buy kalau tgk chart.kena beli & hold kot.Kalau break .30 boleh hold lagi.kalu mkt/volume tak kuat ambil profit dulu.

tapi pada same price & chance nak kontra better masuk Frontkn sebab volume tinggi.masuk .245/25 lepas tu lepas .28.Kalau mkt baik boleh shoot sampai .32/.33

Disclaimer:Tapi ini pendapat peribadi saya aja.jangan marah pulak.Risiko trade atas diri tuan sendiri.
Reply With Quote
  #24  
Old 10-07-2015, 09:36 AM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,961
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
Tadi dpt 20 lot homeriz pd 0.90.Kalau naik cepat let go dulu petang ni/atau pagi besuk sebab mkt tak elok @ mungkin sebab technical rebound sebab china/local politic

hmm esceram...Ada signal buy kalau tgk chart.kena beli & hold kot.Kalau break .30 boleh hold lagi.kalu mkt/volume tak kuat ambil profit dulu.

tapi pada same price & chance nak kontra better masuk Frontkn sebab volume tinggi.masuk .245/25 lepas tu lepas .28.Kalau mkt baik boleh shoot sampai .32/.33

Disclaimer:Tapi ini pendapat peribadi saya aja.jangan marah pulak.Risiko trade atas diri tuan sendiri.
Tahniah tuan...10% in hand just a day..murah rezeki..
bukan rezeki saya minggu ni..
tp saya masih hold bonuss issue dan menungu warrant listing..
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #25  
Old 14-07-2015, 10:20 AM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,961
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Fuh..syukran duit raya...Break new high...Rm1.07...

Tuan Shiby ni kalau masih hold buy 90sen tu dah 17% gain tu...
saya masih hold bonuss issue jer dan menunggu kelahiran warrant esok...expected price around 30sen...

warant in value sudah 15sen...(1.07 - 0.92)...+ premium ...

Esceram bukan rezeki...even dah nampak signal buy....sinal break downtrend line
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #26  
Old 21-07-2015, 12:37 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,961
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Homeritz new high today...Rm1.08
Warrant pun new high RM0.51...

Den hanya mampu senyum...:-)
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #27  
Old 05-08-2015, 03:08 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 362
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
Fuh..syukran duit raya...Break new high...Rm1.07...

Tuan Shiby ni kalau masih hold buy 90sen tu dah 17% gain tu...
saya masih hold bonuss issue jer dan menunggu kelahiran warrant esok...expected price around 30sen...

warant in value sudah 15sen...(1.07 - 0.92)...+ premium ...

Esceram bukan rezeki...even dah nampak signal buy....sinal break downtrend line
hmm lama tak masuk cg.dah let go semua share tu at 1.16.ambil duit raya.sekarang ni startegy focus beli saham yg nak bagi bonus issues dan free warrant saja.dah beli awal dan simpan taliworks at 3.28.hari ni dah 3.80 .hold sampai dekat nak x bonus issue baru nak jual.
Reply With Quote
  #28  
Old 05-08-2015, 10:32 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,961
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
hmm lama tak masuk cg.dah let go semua share tu at 1.16.ambil duit raya.sekarang ni startegy focus beli saham yg nak bagi bonus issues dan free warrant saja.dah beli awal dan simpan taliworks at 3.28.hari ni dah 3.80 .hold sampai dekat nak x bonus issue baru nak jual.
he..he..sama dgn strategi saya...
taliwork ni bkn bonus issue kan tapi split share + warrant...

kat Homeriz saya gain besar...jual mother pada 1.14 dan warrant pada 63c..
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #29  
Old 06-08-2015, 03:40 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 362
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
he..he..sama dgn strategi saya...
taliwork ni bkn bonus issue kan tapi split share + warrant...

kat Homeriz saya gain besar...jual mother pada 1.14 dan warrant pada 63c..
alhamdulillah tuan untung banyak.saya tinggal taliworks saja sekarang yg pegang.vs dah lps rm6.30 jumaat lepas lps 2 bulan pegang.dengar cerita dlm forum - pohuat pun mungkin split @ bagi bonus issue. semalam dpt beli 10 lot rm2.66.hari ni tgk dah rm2.80.kena bayar dan simpan mcm biasa.
Reply With Quote
  #30  
Old 21-09-2015, 03:08 PM
hakamkaya hakamkaya is offline
Regular

hakamkaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2009
Posts: 248
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

x de update?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump