Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #731  
Old 10-10-2017, 04:27 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 19,691
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 75
Active Level
My Mood:
Default

masih active lagi forum about dana nie
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #732  
Old 13-10-2017, 09:33 AM
redcloud redcloud is offline
Active Member

redcloud's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,067
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 86
Active Level
My Mood:
Default

ade dengar dana baru sempena nak PRU
dana tu kerajaan bagi mana-mana untuk perniagaan..

abah red yang cerita..harap-harap jangan la abah terjebak
__________________
Tanahairku Malaysia
Reply With Quote
  #733  
Old 14-01-2018, 02:27 AM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,292
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 54
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by noOb View Post
faizal bagi Januari 5, 2014 at 2:02 pm
salam aku nk komen ckit psl dana ni,abg ipa aku pegawai utk bahagian ccris n ctos kt bnm kl,walaupun die pegawai biase tp msti byk rasia die tau kan,so aku pnh tanye die,nape bnm xamek tindakan psl dana hj jasman n mmg da ada laporan polis pun di buat tp masih bnm xambil tindakkan,korang tau ape jawapan die???duit 2 mmg ada n mmg dlm proses pengagihan tp byk prosuder kne pas bru bley kuar duit 2,die ckp duit ptt diagih 2019 cz 2020 mlayu nk fight cina,tp tsunami cina belaku pd pru13 yg lalu,so najib tepaksa lepas kan dana 2 awal drpd tahun di cadangkan,dan aku da tanam 500 kt dana ni,andai kata rezeki 2 ada insyaallah kita akn dpt rase dana tuwalau ape pun skali ingat la sume ketentuan allah s.w.ttq

-Dr blog dana ni..

Ap lg rakan2..
Cpat invest..
Nk dekat da tu..hehe

Dari 2014 tu amacam
Dh dpt ke kahkahkah
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaikthread legend!
Reply With Quote
  #734  
Old 14-01-2018, 12:50 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,604
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 285
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by antarakasih View Post
Dari 2014 tu amacam
Dh dpt ke kahkahkah
mmg la tak dpt lagi
kan dia cakap..koman2 awai 2019
tahun depan deerr
Reply With Quote
  #735  
Old 14-01-2018, 01:11 PM
Maestro Maestro is offline
Active Plus

Maestro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,830
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 220
Active Level
My Mood:
Default

Ya Allah..mcm ni punya level tipu ni ada orang percaya ke??

Yg kena tipu.. sekolah ke x?
__________________
Appy-polly-loggies. I had something of a pain in the gulliver so had to sleep. I was not awakened when I gave orders for wakening.
Reply With Quote
  #736  
Old 14-01-2018, 01:45 PM
makcikcomei makcikcomei is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,444
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 63
Active Level
Default

Boleh labur lagi kah?.... Nak labur 2K.. Dapat 6B... Cukuplah untuk survive hidup di Marikh..
Reply With Quote
  #737  
Old 14-01-2018, 01:54 PM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,443
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Labur 1k dpt 3b..bdk tadika dpt no last dlm class pon bole pikir ni tak logic dek akal..haha
Reply With Quote
  #738  
Old 14-01-2018, 02:05 PM
shadowz shadowz is offline
Active Member

shadowz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,056
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 143
Active Level
Default

ksian gak kwn2 yg kena.. smpai skg pcaya lagi.. smpai nama najib kena jual..
Reply With Quote
  #739  
Old 14-01-2018, 04:18 PM
P_M_L P_M_L is offline
Active Member

P_M_L's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,365
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

ade k yang dapat cikit dana ni? selalu yang upline2 ni tunjuk dapatla separuh..
Reply With Quote
  #740  
Old 14-01-2018, 04:28 PM
scharger101 scharger101 is offline
Active Plus

scharger101's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: TP and SL
Posts: 2,578
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

Kat kota bharu dana dah tukar nama...jadi nama dana Menjana Malaysia pulak...cerita sama duit warisan raja2 melayu britain nak bagi...bagi rm450 dpt 500k..tgk borang yg nk join tu dia tinggi wehh...geleng kepala je la aku
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump