Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-05-2019, 10:12 AM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,864
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1571
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by koboygurun View Post
aku dah tgk dah.....best giler dan mantap weh citer nie....dier sambungan chapter 2...mmg berbaloi tgk....
ramai ckp mcm tu....adoi...tak tahan nk tgk ni..
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-05-2019, 10:12 AM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 26,610
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 336
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
aku tertunggu-tunggu wakil silat dari malaysia...

bila nk ada ye?

kasi promote kaw2 silat melayu kita
sebb film raid kan.. so kita pon kene colaborasi gan film luar la klu nak naikkan nama malaysia
Reply With Quote
  #13  
Old 16-05-2019, 10:15 AM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,864
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1571
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GamezStar View Post
sebb film raid kan.. so kita pon kene colaborasi gan film luar la klu nak naikkan nama malaysia
ya...betul2...nak tak nak, kena cipta relationship jgk dgn industri filem luar...

kelebihan:
- boleh berkongsi-kongsi ilmu perfileman
- ada cable masuk hollywood

kongsi ilmu filem ni tak semestinya kita ikut sebijik apa yg diorang buat...

tapi kita ambik semua ilmu2 best dari diorang, dan cipta kreativiti kita sendiri berdasarkan ilmu2 power yg kita dapat...
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"

Last edited by syamsoulcc; 16-05-2019 at 10:21 AM..
Reply With Quote
  #14  
Old 16-05-2019, 10:23 AM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,691
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 752
Active Level
My Mood:
Default

nak tgk..tapi bulan puasa ni bimbang tertidur je...heheh..tapi memang payah John Wick ni nak mati..
Reply With Quote
  #15  
Old 16-05-2019, 10:36 AM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 40,673
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4889
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
ye....nanti kita tgk same2 k...
ok beres
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 16-05-2019, 10:55 AM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 9,364
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 162
Active Level
My Mood:
Default

memula aku tak amik port pun pasal citer john wick nih...
bosan2 dok scroll netflix terlayan plop... rupanya best weii..

tp aku kan talibanes so takleh tgk wayang kat kelate.. tunggu masuk netflix laa jawabnya hahah
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #17  
Old 16-05-2019, 10:00 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 18,698
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 574
Active Level
Default

Chapter 4,john wick vs high table plak nti
Reply With Quote
  #18  
Old 16-05-2019, 10:03 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 40,673
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4889
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Chapter 4,john wick vs high table plak nti
wahh bakal ada chapter 4 ke, ni mmg bagus
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 17-05-2019, 08:27 AM
shaiful shaiful is offline
Regular

shaiful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 872
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Sambung lagi pulok... mau sampai chapter 6 ni
Reply With Quote
  #20  
Old 17-05-2019, 09:15 AM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,347
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 63
Active Level
My Mood:
Default

chapter 4 lawan IP man la naked hand, baru meletop
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump