Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #451  
Old 16-05-2019, 03:33 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 16,914
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 799
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
alamak..ye ke bos tak sedap????
selera masing masing...mcm aku try ambuyat makanan sarawak...aku rasa sgt sedap...ada yg tak leh telan..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #452  
Old 16-05-2019, 03:35 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,235
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 113
Active Level
Default

di KT mana tempat berbuke best bos2ku?
nak belanje mok...
__________________
Cetak Murah; Plastic Printing - wasap.my/60186630416
Reply With Quote
  #453  
Old 16-05-2019, 03:45 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,031
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1627
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
di KT mana tempat berbuke best bos2ku?
nak belanje mok...
bnyk boss ku....

- kalau org luar terengganu, depa suka Nasi Dagang Atas Tol...org ganu sendiri tak berapa suka sgt...tapi kebanyakan org luar suka...

- kalau nk keropok, org luar suka beli keropok BTB (Bukit Tok Beng)...tp kedai ni ramai nak mampus org...dh order tu, mungkin tunggu sejam baru dpt.....tapi skarang aku tak tahu la macam mana...ni cerita beberapa tahun lepas...muungkiin sekarang dh improve..wallahualam..

- walaupun ramai suka keropok BTB, aku tak tahu kenapa, aku suka keropok di Keropok Lekor Rosa di Kampung Tok Jiring...sini tak ramai orang..tapi aku suka keropok kt sini..lagipun tak perlu beratur lama2..haha

- kalau nk suasana pantai, pi je Pantai Teluk Ketapang..berlambak kedai makan sedap2 kt situ..pilih je

- kalau nk western tapi suasana ala2 kampung, try pi NR CAFE dekat Pantai Tok Jembal




kalau nk cerita sebenarnya banyak...try la jalan2 cari makan area gong badak ke

selebihnya kena tanye orang ganu hk duk ganu la...haha..
aku dah jarang balik terengganu..tak berapa tahu sgt dah
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"

Last edited by syamsoulcc; 16-05-2019 at 03:51 PM..
Reply With Quote
  #454  
Old 16-05-2019, 06:12 PM
Izham87 Izham87 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 372
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 90
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
aku gi ganu...singgah bazar ramadhan..dah lah mahal..tak sedap belake makanang....adoi mok ku..
aku gi bazar ramadhan paka, ganu.. nasi beriyani ayam - RM7, air kelapa muda satu plastik - RM5, kuih akok dua keping - RM2.. rasanya ok kot harga dia.. cuma air kelapa je rasa mahal sikit..sbb kat KL bole dpt RM4
Reply With Quote
  #455  
Old 16-05-2019, 06:31 PM
waepy waepy is offline
Active Plus

waepy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,581
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 174
Active Level
Default

harga nasi berlauk jer kot mahal...
harga lain standard jer...
nasi ayam rm3-rm5, nasi ayam penyet rm5, nasi beriani rm5.50..
nasi goreng/mee goreng rm4-rm5, nasi goreng ayam rm6-rm7..

biasa org teganu beli nasi bajet jer tepi jalan, rm3-rm3.50, free air sirap kalau nak jimat...
tu pun dah kenyang dah...

sate ayam 50-60 sen secucuk boleh dpt lg di kuala terengganu..
murtabak rm3-rm4 di bazar ramadhan...
teh ais, milo ais,air jagung, air kelapa, rm2 beli tepi jalan..
nasi lemak rm1 pun ada lg di kuala terengganu nie..
Reply With Quote
  #456  
Old 16-05-2019, 07:20 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,055
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1396
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Izham87 View Post
aku gi bazar ramadhan paka, ganu.. nasi beriyani ayam - RM7, air kelapa muda satu plastik - RM5, kuih akok dua keping - RM2.. rasanya ok kot harga dia.. cuma air kelapa je rasa mahal sikit..sbb kat KL bole dpt RM4
Ayaq kelapa muda buka posa sempoi kot
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #457  
Old 16-05-2019, 07:26 PM
Kbyne Kbyne is offline
Legendary Member

Kbyne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapk,K.L.
Posts: 11,284
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 413
Active Level
My Mood:
Default

Kat Mengabang Telipot dah ok ker pantai dia...dulu pergi tengah nak cantekkan infra dia...
__________________
Sesungguhnya dua mayat ini sedang diseksa tetapi bukanlah kerana mereka melakukan dosa yang besar. Seorang daripadanya diseksa kerana tidak mencuci air kencingnya dengan betul dan seorang lagi diseksa kerana sentiasa berjalan bagi tujuan mengadu domba...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump