Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles

Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles For console enthusiasts for share their infos, tips, tricks and all useful discussions.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 04-04-2019, 04:06 PM
helmi maryam helmi maryam is offline
Active Plus

helmi maryam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2012
Location: IPOH-KL-BATU KIKIR
Posts: 3,339
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

psp 2000
ps2

target nak ambil ps4 tp bajet xcukup lagi kekeke
__________________
JERSEY WORLD CUP & JERSEY KELAB 2018/2019
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 04-04-2019, 04:12 PM
babyblacky babyblacky is offline
CG Top Poster Club

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 20,123
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 111
Active Level
My Mood:
Default

nintendo ds
psp
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #83  
Old 04-04-2019, 04:18 PM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,414
Active Level
Default

Nintendo DSi XL, XBOX 360 Kinect, Nintendo Wii, Nintendo Switch...semua masih ada dan digunakan...
Reply With Quote
  #84  
Old 06-05-2019, 12:50 PM
monyetsenyum monyetsenyum is offline
Regular

monyetsenyum's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by afshaman View Post
Nintendo DSi XL, XBOX 360 Kinect, Nintendo Wii, Nintendo Switch...semua masih ada dan digunakan...
wii mahai lagi dak? igt nak balaih 1 habuan gelek-gelek kat rumah
Reply With Quote
  #85  
Old 16-05-2019, 02:34 PM
kombeng7 kombeng7 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 50
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dreamcast haha. Tak ramai orang pernah ade ni.
Reply With Quote
  #86  
Old 16-05-2019, 03:08 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,735
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 133
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ayied_flex View Post
Dunia game aku masa game tape katrij jer....pastu x hadap sangat game, tumpang main kat umah kwn2 jer..sbb aku bukan la kaki games sekadar syok2 hilangkan stress.....masa mula2 kuar ps one ada gak terigin nak beli tapi sbb aku ni bukan dari family yg senang terpaksa la aku lupekan...punyer la jauh dari ps one smpai sekarang dah ps 4..mmg aku x amek port sgt, kire mmg ketinggalan la...huhuhuh, tapi baru2 ni aku p la beraya kat umah saudara mara, aku tgk bleh dikatakan hampir setiap rumah ada konsol game ni x kira la ps 3 ker x box ker....

Anak aku plak dah 2 orang yg berumur 9 dan 6 tahun (lelaki) syok la aku tgk diorang main games tu...tp kadang2 kesian plak coz org punyer paham2 la.....aku pon dah penah rasa bende ni masa mula2 games katrij dulu, dok p tumpang main kat umah orang kadang2 siap kene buli dulu baru dapat main bila dah kerap sgt main sampai x ingat blik umah barulah ayah aku belikan hhihihih....

Balik semula pada anak aku yg 2 org tu, anak2 aku ni mmg aku x bg main kat luar rumah atas sebab2 keselamatan, jadi kalau hari cuti kalau x p mana2 mmg terperap dlm umah jer la kadang2 kesian gak kat budak2 tu.....pendek cerita aku plan nak belikan gak la kat anak2 aku tu games konsol nie...kadang2 aku tgk mcm anak aku dah ketinggalan berbanding kwn2 sebaya dia masa aku p beraya hari tu, aku pon malu gak coz mmg x pernah amik port pon sal konsol games ni budak2 lagi expert hahahaha.....

- perlu ker aku belikan games konsol kat anak aku pro & kontra nyer
- konsol games serta Specs yg sesuai untuk beginner + Harga yg masuk akal untuk
budak2 umur mcm tu.

* Aku ada jumpa konsol game katrij tp ksian plak nak belikan kat diorang.....bawah rm 100 dpt dah....hehehhe
aku beli yg ni..

https://shopee.com.my/product/32431700/465596613

tapi mmg kesian kat budak dpt games klasik..baik jgn beli..
aku pon main sendiri pon saje2 je..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #87  
Old 16-05-2019, 03:27 PM
gtx980 gtx980 is offline
Regular

gtx980's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 179
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 20
Active Level
Default

1. Playstation. Dengan Playstation ni lah saya buat niaga kecik2 balik sekolah bagi budak2 kampung main. Masa tu Form 4. Dapat la RM400-500 sebulan.

2. Untung niaga Playstation, upgrade ke Playstation2

3. GameBoy Color. Main Pokemon Yellow & Gold

4. Dah main pokemon teringin nak battle kat skrin tv, beli pulak Nintendo 64

5. XBox

6. Xbox 360

7. PC (Windows10 + i7-3770 + GTX980). Sampai umur 37 tahun sekarang masih main. Saya main game ori 100%. Lagi murah dari main kat console sebab selalu dapat game free dari steam dan humble bundle. Kalau beli masa sale pun murah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump