Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 25-01-2016, 12:24 PM
ifanonline ifanonline is offline
Junior

ifanonline's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 96
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

malaun mane start rumour dinar iraq ni? mesti bangsa melayu gak ni..sama dgn ayah pin
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 25-01-2016, 01:35 PM
Hafiz M Hafiz M is offline
Regular

Hafiz M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2015
Posts: 831
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Aku ada Dinar Iraq, agak byk juga, bukan sbb nak jadi kaya, sbb aku mmg simpan banknotes dunia sebagai koleksi. Tak peduli sgt pun nilai semasa dia.

Salah satu koleksi peribadi yg betul2 worth sekarang, Dollar Brunei. Ada lebih BND 1000, dulu currency 1 BND sekitar RM 2.40 saja, sekarang dekat RM 3.00. Itu nilai yg legal tender, nilai bagi yg dah tak legal tender berlipat kali ganda lagi. Gunakan kebijaksanaan anda.
__________________
2013, 2014, 2015, 2016 saya bersama ARBA Network. WhatsApp +60128787272. Tanya saja, no problem.
Reply With Quote
  #163  
Old 25-01-2016, 03:33 PM
g r a n p a g r a n p a is offline
Super Active

g r a n p a's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Location: ..phg..lumut..sandakan..JB..tganu..Iraq..JB :-)
Posts: 5,110
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

err.. aku ada banyak note dinar iraq ni... sapa yg nak tukar habai mai no... heheh.. kalau nak note iraq muka saddam sila bagi tau..

sebelum aku buat dinar tu beli jajan n rokok..
__________________
| 0193505149 | Junaidi Abi Iman |
Sabda Rasulullah saw
"Tidak boleh taat kepada pemimpin dalam hal maksiat kepada Allah kerana kewajipan taat hanya dalam urusan yang baik"
Reply With Quote
  #164  
Old 25-01-2016, 03:33 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,292
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 54
Active Level
Default

siapa yg xnk simpan lagi tu boleh la jual murah2 kt aku hehe
jgn simpan dgn harapan yg tinggi,,simpan ikut kemampuan dan
anggap sebagai hobi,,sebab note ni tetap ada nilai. cuma
jika naik mendadak itu tiada siapa yg mampu confirm sebab
benda ni pn bukan sesuatu yg pasti,,,siapa yg kata dinar iraq akan
melonjak naik syirik lah tu,,tiada siapa yg mampu confirm.
hal2 ini Allah shj yg ketahui Nya.
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaikthread legend!
Reply With Quote
  #165  
Old 21-10-2016, 09:59 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Thread paling legend ni.. DINAR IRAQ
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<
Reply With Quote
  #166  
Old 21-10-2016, 10:03 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 18,671
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1701
Active Level
My Mood:
Default

Aku beli je..

Naik x naik belakang citer..

Sekeping hari tu rm75, skang dah rm90..

Profit jugak tu..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #167  
Old 21-10-2016, 10:16 PM
fizie1988 fizie1988 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,179
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Xpe.. Aku simpan sebabagai hobi... nnti laminate jelah
__________________
Assalam dan Salam Sejahtera
Disewa
Untuk Disewa
Untuk maklumat lanjut sila sms atau whatsap 0179268975
Reply With Quote
  #168  
Old 23-02-2017, 09:45 AM
sangbogol sangbogol is offline
CG Top Poster Club

sangbogol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Bulan-Bintang-Matahari
Posts: 25,053
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 34
Active Level
My Mood:
Default

ada yg dah jadi jutawan dinar iraq ke?
__________________
"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"
Reply With Quote
  #169  
Old 23-02-2017, 12:10 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 18,931
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 87
Active Level
Default

aku ade laa simpan 88k..buat kenangan je laa klu x laku nnt..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://zipansion.com/1yxdP
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
  #170  
Old 23-02-2017, 08:39 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,043
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Duit mana ada penipuan wahai bero.berooo...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump