Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #491  
Old 03-04-2018, 07:28 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,971
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 289
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by makcikcomei View Post
Kalau rasa nak buat jahat tu tak payah lah letak tittle HAJI. Buat malu umat Islam saja
kenalah taruk, buat pemanis. baru melayu masuk join,

kena pulak haji mulut tak lekang dari mengucapkan tasbih, mmg berkoyan2 melayu join.

melayu dan nk cepat kaya mmg xleh pisah. tapi berniaga malas, semua nak duit peram telur..

maaf jika ada terasa.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #492  
Old 03-04-2018, 07:29 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,971
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 289
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hibah takaful View Post
thn lps kwn ada kompeni enterprise kene isi borang je katanya dpt dana usahawan nilai RM300k..tanpa ada apa2 bayaran dan katanya mende ni telah diusahakan sejak thn 2008, minggu lps bln 3 dh sign akujanji tp x tau akujanji apa..kebetulan ternampak posting fb sapa x igt kt group yg ada kompeni SDN BHD dpt dana minima RM500k bwh program GDU, buat majlis kt dewan apa ntah kt uitm

yg bestnya kwn ni isi je borang TANPA ada bayaran apa2..syaratnya kene join kump ini utk inisiate bbrp program kebajikan..mcm cite hibah 3A ni jugak lbh kurang rasanya..huhu..

sembang kencing la ko.

nak kencing tu kasi agak2, register cg semata2 nk bekap kompeni ke?? first post tu bhai....

tak habis2 nk jadi pengkhianat nk jahanamkan bangsa sendiri. yg penting poket sendiri penuh, perangai cam gam.pang.!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump