Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Arsenal

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #591  
Old 11-07-2018, 03:54 PM
Fabs Gunns Fabs Gunns is offline
Super Active

Fabs Gunns's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2011
Posts: 5,772
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

katik yg lama dah blah dtg katik yg baru

bosan gak bila pak asan dah takde
dah takde bahan lg
tgu nk menang epl jela ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #592  
Old 18-07-2018, 11:27 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,513
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2789
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default Sesal 22 tahun di Emirates tiada gunanya


Quote:
PARIS: Arsene Wenger berkata, kekal selaku pengurus Arsenal hampir 22 tahun mungkin menjadi kesilapan paling besar sepanjang kariernya dan beliau menyesal mengorbankan “apa saja” untuk tugasnya itu

Bekas jurulatih berusia 68 tahun dari Perancis itu yang dilantik pada Oktober 1996, meninggalkan kelab utara London itu hujung musim lalu selepas menang tiga gelaran Liga Perdana Inggeris dan tujuh Piala FA

Dalam temu bual bersama rangkaian televisyen Perancis, RTL, Wenger berkata, beliau akan membuat keputusan mengenai masa depannya “dalam beberapa bulan lagi.”

Ketika ditanya apa kesilapan besar dalam kariernya, Wenger berkata: “Mungkin kekal di kelab yang sama untuk 22 tahun

“Saya seorang yang sukakan perkara baru, seperti perubahan. Tapi saya juga sukakan cabaran. Saya seperti dipenjara kerana sukakan cabaran pada setiap masa.”

Wenger mengakui beliau terlalu ghairah dalam memastikan kejayaan Arsenal, sambil menambah kehidupan peribadinya menjadi perkara paling sukar selaku pengurus

“Saya menyesal mengorbankan semua yang saya lakukan kerana saya menyakitkan ramai orang di sekeliling saya,” katanya

“Saya tidak mempedulikan orang ramai. Saya tidak mempedulikan keluarga, saya tidak mempedulikan ramai kawan rapat. Jauh di sudut hati, jurulatih yang terlalu ghairah ini terlalu tamak untuk mengejar apa yang disukainya.”

Wenger juga yakin bekas pemain Arsenal, Thierry Henry dan Patrick Vieira, yang kini mengejar karier kejurulatihan, memiliki kualiti untuk berjaya di tahap tertinggi

Vieira kini menjadi jurulatih Nice manakala Henry, penolong pengurus Belgium pada Piala Dunia, meletak jawatan selaku pengkritik Sky Sports untuk memberi fokus bagi menjadi jurulatih

http://www.hmetro.com.my/arena/2018/...-tiada-gunanya
Reply With Quote
  #593  
Old 18-07-2018, 11:39 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 38,368
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 572
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
sedar pun selama ni ko menyakitkan hati owg dgn teori2 bolasepak ntahpape...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #594  
Old 18-07-2018, 04:42 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,513
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2789
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default Pires anggap Emery 'pembelian terbaik' Arsenal



PENGURUS baharu Arsenal, Unai Emery

Quote:
LONDON: Arsenal melakukan pembelian terbaik ketika jendela perpindahan apabila melantik jurulatih Sepanyol, Unai Emery sebagai pengurus baharu kelab itu, kata bekas pemain sayapnya, Robert Pires

Kelab utara London itu memilih Emery, yang juga bekas pengurus Sevilla dan Paris St Germain bagi menggantikan legenda mereka, Arsene Wenger, Mei lalu

Pengendali berusia 46 tahun itu tidak menunggu lama untuk menjalankan tugasnya dan sudah pun membawa masuk lima pemain baharu bagi menambah kekuatan The Gunners

"Pembelian terbaik bagi saya adalah Unai Emery. Sudah tentu saya percaya dengan pemain, terutama pemain yang baharu," kata Pires yang beraksi di bawah kendalian Wenger selama enam tahun dari 2000 ke 2006

"Dia menang di Sepanyol. Dia menang di Perancis. Dia mempunyai banyak pengalaman dan saya mempercayainya dan dia akan mencapai kejayaan bersama kelab."

Pemain antarabangsa Uruguay, Lucas Torreira dan pemain muda, Matteo Guendouzi menjadi pembelian terbaru Arsenal manakala pemain tengah, Jack Wilshere meninggalkan kelab untuk menyertai seteru London, West Ham United

Emery mengemudi pasukannya buat pertama kali ketika Arsenal mencatat kemenangan 8-0 ke atas kelab divisyen lima, Boreham Wood pada aksi persahabatan, Sabtu lalu

Mereka bagaimanapun akan mengharungi ujian lebih getir menentang gergasi Sepanyol, Atletico Madrid dan juara Perancis, Paris St Germain dalam kejohanan pramusim di Singapura, minggu depan

Antara tugasan yang diberikan kepada Emery adalah memperbaiki kedudukan keenam yang diraih Arsenal dalam kempen Liga Perdana Inggeris musim lalu selain memperbaiki perjalanan mereka di Liga Europa

http://www.bharian.com.my/sukan/bola...erbaik-arsenal
Reply With Quote
  #595  
Old 24-07-2018, 06:46 PM
BenVentures BenVentures is offline
Active Plus

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 2,595
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 237
Active Level
Default

Arsenal legend Thierry Henry agrees to become new manager
THIERRY HENRY has agreed to become Aston Villa’s new manager.
__________________
VACANCY
UEC HOLDERS ONLY
Reply With Quote
  #596  
Old 24-07-2018, 07:22 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapak,K.L.
Posts: 9,809
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 261
Active Level
My Mood:
Default

Arsenal mai Kallang Singapore,tak pergi tengok ka...

Itu hari saya tengok Chelsea,saya tidur Geylang,pergi stadium jalan kaki jer,dekat...
__________________
Kaki kencing dan batu api...
Nabi Shallallahu ‘alaihi wa sallam melewati dua kuburan, lalu Beliau bersabda: “Sesungguhnya keduanya ini disiksa, dan tidaklah keduanya disiksa dalam perkara yang berat.Yang pertama, dia dahulu tidak menutupi dari buang air kecil. Adapun yang lain, dia dahulu berjalan melakukan namimah (adu domba)”
Reply With Quote
  #597  
Old 25-07-2018, 12:19 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,513
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2789
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Emry wat keje senyap2 je beli player baru
Reply With Quote
  #598  
Old 25-07-2018, 04:59 PM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,501
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 197
Active Level
Default

Pagi smalam masuk singapore lalu kat woodlands nak singgah kedai kopi. Nampak pulak bas arsenal. Rupanya depa training kat woodlands, kat skolah omputeh kat situ. Naik apartmen kat sbelah boleh nampak.
Reply With Quote
  #599  
Old 25-07-2018, 05:01 PM
BenVentures BenVentures is offline
Active Plus

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 2,595
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 237
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by a b c d e f View Post
Pagi smalam masuk singapore lalu kat woodlands nak singgah kedai kopi. Nampak pulak bas arsenal. Rupanya depa training kat woodlands, kat skolah omputeh kat situ. Naik apartmen kat sbelah boleh nampak.
Share pic bro.
__________________
VACANCY
UEC HOLDERS ONLY
Reply With Quote
  #600  
Old 29-07-2018, 11:17 PM
BenVentures BenVentures is offline
Active Plus

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 2,595
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 237
Active Level
Default

Arsenal reveal new third kit in Singapore
__________________
VACANCY
UEC HOLDERS ONLY
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump