Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-06-2019, 12:46 PM
stanley_climbfall stanley_climbfall is offline
Active Member

stanley_climbfall's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,494
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default Autocad

Memang dah takde lesen lifetime ke?
Sape ade jual lesen autocad lifetime?
Original, nak pakai kat pjbt kerajaan..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-06-2019, 07:55 PM
Xploit Machine Xploit Machine is online now
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,198
Likes (Received): 1649
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by stanley_climbfall View Post
Memang dah takde lesen lifetime ke?
Sape ade jual lesen autocad lifetime?
Original, nak pakai kat pjbt kerajaan..
autodesk xder lesen lifetime untuk produk2 mereka, ada jual lesen pirate je pun kat lazada atau shopee, paling murah "student version" tu hanya untuk belajar sahaja .. lesen autodesk ni agak mahal, jadi supplier kat malaysia mmg xsimpan benda2 ni ..

https://www.autodesk.com/products/autocad/subscribe
__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-2019, 10:06 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 14,414
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 811
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Lupokan autocad. Google je free autocad alternative. Atau beli turbocad lbh murah dpd acad.

Den dh bercerai dgn acad lbh 10thn
Reply With Quote
  #4  
Old 06-06-2019, 11:21 PM
theblur theblur is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,777
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 303
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
Lupokan autocad. Google je free autocad alternative. Atau beli turbocad lbh murah dpd acad.

Den dh bercerai dgn acad lbh 10thn
nak pakai alternatif kena konfiden la biar x nampak beza sgt buat dalam autocad..

mcm produk MS Office (word, excel). masa final project aku ambil langkah berani, guna Libreoffice (free) je utk taip (70 mukasurat) dan spreadsheet. Alhamdulillah, takde beza pun. cuma ambik masa sikit la sebab benda baru

sebab in the end, yang kena judge ialah produk akhir. bukan cara kerja tu pun.

tapi kalau mampu beli autocad, baik beli je la.. produk2 mahal ni mmg slalu bagus. yg free/murah pun bagus tapi x setanding yang mahal (ibarat hotel 3 bintang vs 5 bintang)
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-06-2019, 12:00 AM
Gerdan Gerdan is offline
Newbie

Gerdan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

AutoCAD sangat nyaman. Saya juga suka matkad. Nyaman untuk perhitungan.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-06-2019, 01:14 AM
Name: Name: is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,275
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 107
Active Level
My Mood:
Default

untuk syarikat/kerajaan kena ori punya lesen walaupun mahal..

memang mahal..
Reply With Quote
  #7  
Old 08-06-2019, 04:25 AM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,393
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

cari torrent la... ada je.
kalau direct download pun ada, cuma perlu bayar RapidRator premium account...

contoh link untuk download Autodesk AutoCAD 2020 (x64) ISO
boleh cuba

biasa cara pengaktifan termasuk sekali...
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump