Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 27-05-2019, 07:15 PM
kunang-kunang kunang-kunang is offline
Regular

kunang-kunang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Location: dalam hati awak
Posts: 743
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 58
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
Ya betulll... Da biasa da semua tuu
ibu risau keselamatan anak2 dia..
__________________
Keikhlasan hatiku bukanlah utk di balas,cukuplah sekadar jadi kenangan waktu berjauhan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 27-05-2019, 07:27 PM
opin opin is online now
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,462
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
especially yg ada anak kan
kalau boleh anak nak di bawa lari ibu2 ni. hahaha, x faham aku
Reply With Quote
  #43  
Old 27-05-2019, 07:51 PM
Kbyne Kbyne is offline
Legendary Member

Kbyne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapk,K.L.
Posts: 11,299
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 415
Active Level
My Mood:
Default

sabar banyak banyak,dah memang tak salah pilih pasangan,tu maknanya dengan istiqamah sabar,Allah nak tambah pahala,selain solat dan seumpamanya...

Kebanyakan orang ingat diorang silap pilih pasangan,kalau banding dgn kat drama,panggung opera,memang la macam salah pilih bini,tak sama dgn kat drama panggung opera...drama tu skrip menipu...

Semua orang sebenarnya tak silap pilih pasangan,ada orang,Allah nak bagi pahala dgn ujian macam ni...

Hakikatnya semua orang yg kawin dapat test yg sama,cuma kesabaran jer yg bezakan suami tu legend ker tak legend...w.a.

Last edited by Kbyne; 27-05-2019 at 07:55 PM..
Reply With Quote
  #44  
Old 27-05-2019, 07:54 PM
opin opin is online now
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,462
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

drama melayu biasanya cerita reality masyarakat kita,sambil tengok jadi kan tauladan sebab tu ada drama. hahaha
__________________
bila dekat jalan raya. jalan jem, kita tengok kereta dekat depan dah bagi signal lama nak masuk lorong, kenapa kebanyak kan tak bagi masuk, siap tekan minyak lagi. kenapa ek?
Reply With Quote
  #45  
Old 27-05-2019, 10:02 PM
Name: Name: is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,275
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 107
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
ibu risau keselamatan anak2 dia..


perlu hati2 kot2 lelaki gay atau kaki pompuan ....na'uzubillah ..minta simpang.

sebab tu calon suami org yg kenal lebih baik.

insyallah selamat anak2 tu.
Reply With Quote
  #46  
Old 28-05-2019, 12:26 AM
kunang-kunang kunang-kunang is offline
Regular

kunang-kunang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Location: dalam hati awak
Posts: 743
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 58
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by opin View Post
kalau boleh anak nak di bawa lari ibu2 ni. hahaha, x faham aku
bkn bawa lari..nak yg terbaik je..anak2 ibarat nyawa si ibu
__________________
Keikhlasan hatiku bukanlah utk di balas,cukuplah sekadar jadi kenangan waktu berjauhan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump