Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-05-2019, 07:53 AM
Keep Smile Keep Smile is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2014
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Petronas maybank kredit kad

salam. ada sape yang boleh bantu untuk buat kad kredit maybank petronas tak? nak guna untuk buat isi minyak dan beli groceries. 2tahun lepas penah apply tp tak lulus. rasenya komitmen takdela tinggi sangat. rekod akaun bersih. mungkin dia tengok menda lain.

kalau ada yang boleh tolong mohon pm ya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-05-2019, 08:00 AM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,810
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 18
Active Level
Default

nak pakai bank rimau ka? minima gaji 2.5k

kalu bank cimb 2k dah lepas nak apply.
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
  #3  
Old 20-05-2019, 08:09 AM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,810
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 18
Active Level
Default

nak CC pilih tengok sini list

https://loanstreet.com.my/credit-car...c=false&page=2

ada guide mana CC sesuai dengan cik puan
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
  #4  
Old 20-05-2019, 09:45 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 4,127
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Actifast View Post
nak pakai bank rimau ka? minima gaji 2.5k

kalu bank cimb 2k dah lepas nak apply.
betul ke ni? mcm tak je
CIMB setiap tahun call offer kat aku cc, belum habis call dah dapat sms permohonan cc anda tidak berjaya
dah 4 tahun mcm ni
maybank lagi senang, dia offer cc sekali dapat visa infinite terpaksa tukar ke ikhwan visa sebab tak ada annual fee
Reply With Quote
  #5  
Old 20-05-2019, 10:47 AM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,810
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post
betul ke ni? mcm tak je
CIMB setiap tahun call offer kat aku cc, belum habis call dah dapat sms permohonan cc anda tidak berjaya
dah 4 tahun mcm ni
maybank lagi senang, dia offer cc sekali dapat visa infinite terpaksa tukar ke ikhwan visa sebab tak ada annual fee
2 card xde annual gak der.

bank negara dah had untuk apply card. mungkin bro dah capai had tu.

1st card ak CIMB, limit dah 3x ganda dari asal.

Maybank antara bank best CC dia. apply easy cash xde bunga cinta pon. 0% interest untuk 6bulan. siap boleh point, cash back & hadiah ikut masa promo.

nak lagi best tengok link atas tu senarai CC. tengok jugak detail apa syarat dia.
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
  #6  
Old 20-05-2019, 11:14 AM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 8,012
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post
betul ke ni? mcm tak je
CIMB setiap tahun call offer kat aku cc, belum habis call dah dapat sms permohonan cc anda tidak berjaya
dah 4 tahun mcm ni
maybank lagi senang, dia offer cc sekali dapat visa infinite terpaksa tukar ke ikhwan visa sebab tak ada annual fee
betul tu cimb mcm mengarut je apply tk lulus padahal gaji lebih je 2k....bank lain ok je lulus siap bg 20k lg masa mula2 tu
Reply With Quote
  #7  
Old 20-05-2019, 11:17 AM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 8,012
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Keep Smile View Post
salam. ada sape yang boleh bantu untuk buat kad kredit maybank petronas tak? nak guna untuk buat isi minyak dan beli groceries. 2tahun lepas penah apply tp tak lulus. rasenya komitmen takdela tinggi sangat. rekod akaun bersih. mungkin dia tengok menda lain.

kalau ada yang boleh tolong mohon pm ya
kalau tt p mn2 shoping complex jumpa geng2 rimau ni buat promosi cc try apply tu sales punya budak biasa senang nk approve kecuali tt ada sbb lain contoh hutang lapuk atau byr loan tk cantik
Reply With Quote
  #8  
Old 20-05-2019, 11:36 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 4,127
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Actifast View Post
2 card xde annual gak der.

bank negara dah had untuk apply card. mungkin bro dah capai had tu.

1st card ak CIMB, limit dah 3x ganda dari asal.

Maybank antara bank best CC dia. apply easy cash xde bunga cinta pon. 0% interest untuk 6bulan. siap boleh point, cash back & hadiah ikut masa promo.

nak lagi best tengok link atas tu senarai CC. tengok jugak detail apa syarat dia.
aku prefer yg islamic
baru ada 1 cc

Quote:
Originally Posted by Abdul wahob View Post
betul tu cimb mcm mengarut je apply tk lulus padahal gaji lebih je 2k....bank lain ok je lulus siap bg 20k lg masa mula2 tu
aku tak mohon
cimb yg call offer
alasan gaji masuk cimb & ada asbf dgn cimb
tengah sembang tiba2 dapat sms permohonan gagal
sengal
Reply With Quote
  #9  
Old 20-05-2019, 11:44 AM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,810
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 18
Active Level
Default

macam pelik xlepas.

ada dah max atau dah sangkut bayaran xcun.

dulu 8tahun lepas CIMB senag lulus CC, bank rimau senag kalu 1st card tu minima gaji [email protected]

Requirements
Minimum Annual Income RM 30,000



https://loanstreet.com.my/credit-car...hwan-gold-card
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
  #10  
Old 20-05-2019, 11:47 AM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,810
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Requirements
Minimum Annual Income RM 24,000



https://loanstreet.com.my/credit-car...ld-credit-card
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump