Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Internet Payment Processors

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 14-02-2019, 08:54 PM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 26,451
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 359
Active Level
My Mood:
Default

takde angin takde ape..tibe2 close...
__________________

Institution Forex Indicator
Real.Informed.Transparent
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 14-02-2019, 09:12 PM
ismailperak ismailperak is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 272
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 28
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
takde angin takde ape..tibe2 close...
ekonomi malaysia sangat kukuh, sampai paypal x layak untuk berada di malaysia.

ko apa tahu. komplain je pandai.

bersyukur la sikit ph memerintah sampai begini kukuhnya ekonomi kita. rasa ringan je beban rakyat bila bawak barang yang dibeli dari supermarket. zaman bn memerintah, bukan main banyak barang dapat dibeli dengan berbanding zaman ph, berat kau tahu tak!
Reply With Quote
  #13  
Old 14-02-2019, 10:35 PM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,666
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 191
Active Level
My Mood:
Default

syg tul.
syarikat pelopor pembayaran dalam talian tu.
syarikat kepunyaan microsoft.

lari ke india lak.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #14  
Old 14-02-2019, 10:45 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,178
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2297
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by HelangPutih View Post
syg tul.
syarikat pelopor pembayaran dalam talian tu.
syarikat kepunyaan microsoft.

lari ke india lak.
bisnes slow...memang company akan amik jalan untuk mengurangkan kos operasi...

orang bisnes dia x fikir utk jaga kepentingan negara dia bisnes..kalo bisnes dah mula menunjukkan downtrend...pegi ke next station
Reply With Quote
  #15  
Old 14-02-2019, 10:58 PM
akiyamasan akiyamasan is online now
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,262
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 709
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ismailperak View Post
ekonomi malaysia sangat kukuh, sampai paypal x layak untuk berada di malaysia.

ko apa tahu. komplain je pandai.

bersyukur la sikit ph memerintah sampai begini kukuhnya ekonomi kita. rasa ringan je beban rakyat bila bawak barang yang dibeli dari supermarket. zaman bn memerintah, bukan main banyak barang dapat dibeli dengan berbanding zaman ph, berat kau tahu tak!
Pak Aji..

Paypal tu sejenis merchant kewangan yang orang guna sebagai platform utk bayaran secara online..

Dia bukannya kilang yang produce barang2 masuk kat supermarket tu..
Reply With Quote
  #16  
Old 14-02-2019, 11:29 PM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,666
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 191
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
bisnes slow...memang company akan amik jalan untuk mengurangkan kos operasi...

orang bisnes dia x fikir utk jaga kepentingan negara dia bisnes..kalo bisnes dah mula menunjukkan downtrend...pegi ke next station
syg gak la.
klu x, dpt jgk anak2 tempatan ni blaja dari paypal ni.
tp nak wat camne.
mgkin sana diorg dpt infrastruktur dan sumber manusia dengan lagi murah dan baik.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #17  
Old 14-02-2019, 11:33 PM
Metamorfosis Metamorfosis is offline
Active Plus

Metamorfosis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,670
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 60
Active Level
Default

Malaysia baru.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump