Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 14-02-2019, 01:39 PM
halfwit halfwit is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 542
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 58
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
Betul tu.. tengok jelah kat tempat aku ni.. mesjid sebelah shopping mall.. penuh keta diorang parking kat situ. semata mata nak free. rm2 je pun bayar parking kat mall.. sampaikan nak solat kat situ pun takde tempat nak parking. Belum lagi keta mahal yg sanggup naik parking tepi jalan semata mata nak free.. harap keta je mahal.
Area mana tu? Cher skit.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 14-02-2019, 01:46 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 46,948
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1313
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BenVentures View Post
why?
i`ve been living here for years. congested yes, but so far so good.
ben nie maaf saya nak cakap

dia slalu pakai english

kat sini majoriti tulis melayu

mesti tulis english

maaf la kalau rasis ke tak

banyak cina camnie

takkan cakap melayu

mesti english saja

bagi diorang

bahasa melayu nie bahasa hutan

jenis bahasa low class tak ada kelas

bahasa hina jijik

sori la ben saya cakap macam tue

sebab saya tengok slalu thread dia komen english saja
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #153  
Old 14-02-2019, 02:11 PM
zus_10 zus_10 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 833
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
ben nie maaf saya nak cakap

dia slalu pakai english

kat sini majoriti tulis melayu

mesti tulis english

maaf la kalau rasis ke tak

banyak cina camnie

takkan cakap melayu

mesti english saja

bagi diorang

bahasa melayu nie bahasa hutan

jenis bahasa low class tak ada kelas

bahasa hina jijik

sori la ben saya cakap macam tue

sebab saya tengok slalu thread dia komen english saja
ben + gong = bengong! ngee!
__________________
the bird of the ZIG ZAG is my name,
eating my PIPS to make me RICH.
Reply With Quote
  #154  
Old 14-02-2019, 03:10 PM
antagenaiz antagenaiz is offline
Super Active

antagenaiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 6,343
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BenVentures View Post
Dont be so racist. Aiyo. Small matter.
kalu xnak org racist kat bangsa kamu blajar hosmati agama n bangsa lain..pada kamu mmg la small matter sb bangsa kamu yang bt..
Reply With Quote
  #155  
Old 14-02-2019, 03:38 PM
halfwit halfwit is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 542
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 58
Active Level
Default

Ben, pls stop defending your race especially the retarded ones. I thought you were different but asking others to move on bcoz u think d matter is small is rather patronising.

Only a fckin imbecile would do what she did. And there’s one in every race.
Reply With Quote
  #156  
Old 14-02-2019, 07:21 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,890
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 623
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
Betul tu.. tengok jelah kat tempat aku ni.. mesjid sebelah shopping mall.. penuh keta diorang parking kat situ. semata mata nak free. rm2 je pun bayar parking kat mall.. sampaikan nak solat kat situ pun takde tempat nak parking. Belum lagi keta mahal yg sanggup naik parking tepi jalan semata mata nak free.. harap keta je mahal.
otak depa ni cekau selagi boleh dapat...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump