Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 13-03-2010, 02:23 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,637
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RapidPoints View Post
Dijamin kelajuan Maksima!
nk tnya, kt opis aku download hotfile dpt 200kbps average free acc, kalau premium dpt brp kbps bro?
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / Spanish Gold Fly / Titan Gel |
| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / klik Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 13-03-2010, 03:19 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adamma View Post
nk tnya, kt opis aku download hotfile dpt 200kbps average free acc, kalau premium dpt brp kbps bro?
sy x pasti dgn jumlah kbps yg bro akan dapat..tp yg pasti kelajuan adalah maximum connection internet yang kita gunakan..sama seperti menggunakan akaun premium..
apa pun, boleh Register dan cuba servis premium ODL selama 24 Jam untuk pastikan dan lihat sendiri..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #153  
Old 14-03-2010, 11:36 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

BUMP untuk hari ini..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #154  
Old 14-03-2010, 03:27 PM
bspitih bspitih is offline
Active Plus

bspitih's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2008
Location: Ganu
Posts: 3,079
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku nk beli megaupload..brape ek?
Reply With Quote
  #155  
Old 14-03-2010, 04:22 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bspitih View Post
aku nk beli megaupload..brape ek?
saya tak jual single akaun megaupload bro, just jual akaun servis ourdownloader.com. All in one premium..termasuk Megaupload/Megavideo/Hotfile/Rapidshare/Depositfiles/Filefactory/Uploading.
Sila Register untuk dapatkan servis premium percuma selama 24 jam sebagai percubaan.
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #156  
Old 14-03-2010, 04:50 PM
kingston.2000 kingston.2000 is offline
Permanently Banned - Forum Troll

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro dulu nak share account gan member U boleh x?

sbb dulu guna dia punya rapidleech..

so skang mau bayar balik budi baik dia

ok?
__________________
[url=http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=136680][b][color=blue][size=3]Menjual E-numx airtime 1USD = RM3[/size][/color] [/b][/url]
Reply With Quote
  #157  
Old 14-03-2010, 06:20 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kingston.2000 View Post
bro dulu nak share account gan member U boleh x?

sbb dulu guna dia punya rapidleech..

so skang mau bayar balik budi baik dia

ok?
tak faham aku..leh perjelaskan lagi tak..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #158  
Old 15-03-2010, 08:54 AM
kingston.2000 kingston.2000 is offline
Permanently Banned - Forum Troll

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

maksud saya

service ko ni xleh share 2 orang...

so dulu kaku guno member i punyer RL...

so after i buy from u

so skrg dia pun mau guna service yg ko jual ni

memnadangkan service ko xleh share...

bolehkan sye guna link yg i generate to dowload ke rapidleech dia???
__________________
[url=http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=136680][b][color=blue][size=3]Menjual E-numx airtime 1USD = RM3[/size][/color] [/b][/url]
Reply With Quote
  #159  
Old 15-03-2010, 02:07 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kingston.2000 View Post
maksud saya

service ko ni xleh share 2 orang...

so dulu kaku guno member i punyer RL...

so after i buy from u

so skrg dia pun mau guna service yg ko jual ni

memnadangkan service ko xleh share...

bolehkan sye guna link yg i generate to dowload ke rapidleech dia???

untuk apa download ke rapidleech tu bro?
kan link yang dah generate tu boleh download terus ke PC??

maaf bro, servis ourdownloader ni strict dengan perkongsian akaun ni..berkongsi link yang digenerate menggunakan servis ourdownloader dengan orang lain pun considered as sharing account..sebab IP yang berlainan akan dapat dikesan..
begitu juga dengan Remote Uploading..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #160  
Old 15-03-2010, 02:24 PM
kingston.2000 kingston.2000 is offline
Permanently Banned - Forum Troll

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sbb tu ler aku tnye..

kalo aku download link ko kat RL member aku tu.

so x kira sharing acc
__________________
[url=http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=136680][b][color=blue][size=3]Menjual E-numx airtime 1USD = RM3[/size][/color] [/b][/url]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump