Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-11-2009, 07:17 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default [WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One!



UPDATED NEW VERSION 2018
*SINCE 2009

- More Supported Filehoster
- More Stable
- More Faster
- More Support
- More Discount!
- More Satisfaction!

Exclusively and highly optimized for Malaysian user. Malaysian user will get stable connection and better speed!



WEBSITE: https://downloadpremium.net





DownloadPremium.net berfungsi sebagai perantaraan diantara ANDA dan FILEHOSTING popular pada masa kini. Hanya perlu masukkan link ke dalam kotak teks yang disediakan dan kemudian klik Generate!. Sistem akan proses file yang anda inginkan itu dan serta merta memberikan Premium Download Link!. Menarik? Ingin mengetahui apa yang lebih menarik mengenai DownloadPremium.net? Sila rujuk di bawah ini:




KELEBIHAN DOWNLOADPREMIUM.NET:


MENJIMATKAN WANG ANDA
Dengan menggunakan hanya SATU akaun DownloadPremium, anda boleh memuat turun file kesukaan anda daripada lebih 80 filehost popular yang berbeza sebagai pengguna PREMIUM! Tidak perlu memilih lagi, dengan DownloadPremium.net anda DAPAT kesemuanya! cuba bayangkan berapa kos yang anda perlu keluarkan untuk membeli akaun daripada 80 filehost popular iaitu:


Kos Filehost (Tempoh 30 Hari):

Purata harga Untuk 1 Akaun Premium - 10EUR (40 MYR)


KOS KESELURUHAN: RM40*80 = RM3200!
HARGA DARI KAMI UNTUK AKSES PREMIUM KESEMUA FILEHOST INI: RM30 SAHAJA!
TOO GOOD TO BE TRUE? YES IT IS!!







KENAPA PERLU PILIH DOWNLOADPREMIUM.NET??


MENJIMATKAN MASA ANDA!
Jika sebelum ini anda perlu menunggu masa yang dihadkan untuk muat turun file, perlu download file satu per satu dan kelajuan muat turun yang terhad! Katakan TIDAK untuk membuang masa berharga anda lagi! dengan akaun DownloadPremium.net, tidak ada had masa untuk muat turun..tidak perlu download file satu per satu lagi..dan kelajuan adalah Semaksimum sambungan internet anda!


SANGAT MUDAH UNTUK DIGUNAKAN
Ianya sangat Mudah dan mesra pengguna!
Semudah 1-2-3.


1. Masukkan file/link yang dinginkan
>>
2. Generate link
>>
3. Download File







JIMATKAN WANG DAN MASA BERHARGA ANDA BERMULA HARI INI DENGAN AKAUN PREMIUM DOWNLOADPREMIUM.NET!




>>DAFTAR PERCUMA DI SINI<<



JAMINAN DARIPADA KAMI

* UNLIMITED BANDWIDTH
* KELAJUAN DOWNLOAD MAKSIMUM
* 24/7 SUPPORT
* 100% PRIVASI
* 99% UPTIME
* JAMINAN PULANGAN SEMULA WANG ANDA!






CARA PEMBAYARAN:-
Kami Menerima Pembayaran Melalui:-

MAYBANK
CIMBBANK
PAYPAL



SEBARANG PERTANYAAN, HUBUNGI:


Whatsapp:+60138697469
Email: support[at]downloadpremium.net (gantikan "[at]" kepada "@")
Website: http://downloadpremium.net
Contact form: http://downloadpremium.net/support
Telegram: https://telegram.me/downloadpremium



FEEDBACK/TESTIMONIAL DARIPADA PENGGUNA:

Quote:
Originally Posted by cloneaid View Post
aku dah guna servis ODL selama 3 bulan..download speed mmg di tahap maksimum..satu fail bersaiz 200MB dapat didownload dalam masa 21 minit (guna line 1.5MBps)..TT punya servis pun aku amat berpuas hati..dia akan cuba selesaikan masalah berkenaan ODL dengan segera..cuma kena terus sms dia dah maklumkan masalah..

harga..amat berpatutan..RM30 untuk 7 file hosting..boleh sedut sepuas hati..lepas ni mmg aku akan terus gunakan servis ODL..jimat..
Quote:
Originally Posted by bot_kill View Post
dah beli dengan TT....superb service....
Quote:
Originally Posted by gandaduit View Post
thanks, pueh ati semalan aku download..rase menangis tengok kelajuan maksima..sob sob....

Recomended....!
Quote:
Originally Posted by mEnZaMaGiC View Post
Memang meletop betul DownloadPremium..tak boleh dinafikan..all filehostings are bundled together...DownloadPremium rocks!!!
Quote:
Originally Posted by diprivacy5275 View Post
Wah, tak rugi kalau jadi client ODL ni. Siap ada forum lagi dan source DL yg gempak2. Mmg client friendly la ODL ni. Tabik spring
Quote:
Originally Posted by bspitih View Post


ourdownload sngt memuaskan
Quote:
Originally Posted by johnrozz View Post
kepada semua yg bakal beli service nie... mmg berbaloi-baloi.
Semua premium acc ader. pilih je mana satu. x payah nak beli asing2.
Mmg berbaloi-baloi membeli.

Speed pon laju gak. Aku boleh dapat average 60kbps utk rapidshare. Line 1Mbps share dengan 8 user.

Servis pon laju. Aku dapat acc lepas 1 1/2 jam lepas wat pembayaran.

Recomended.....

Quote:
Originally Posted by forexworld View Post
aku sgt berpuas hati dgn servis korang...kat opis aku depa block semua file hosting neh...tapi bila guna DownloadPremium,semua beres...haha..download sampai koma...rugi wei sapa tak guna service neh
MORE FEEDBACK & TESTIMONIAL HERE: http://downloadpremium.net/testimonials

Thanks to All!



FAQ - Frequently Asked Question

Click Here for FAQ
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini

Last edited by RapidPoints; 15-10-2018 at 06:48 PM.. Reason: Updated new version
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-11-2009, 01:27 PM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Up untuk hari ini..Unlimited megaupload Download for all..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #3  
Old 13-11-2009, 10:06 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bump for today..100% warranty! Satisfaction guaranteed! Unlimited Downloads & Speed! Try for FreeToday
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #4  
Old 14-11-2009, 04:05 AM
kabu kabu is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 25
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro...hotfile bole download ke kat acc free tu?
Reply With Quote
  #5  
Old 14-11-2009, 07:33 AM
akyanaza akyanaza is offline
Active Member

akyanaza's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Posts: 1,495
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku nk tunggu dia combine ngan rapid baru ku beli ...
Reply With Quote
  #6  
Old 14-11-2009, 08:20 AM
zeal_tech zeal_tech is offline
Super Active

zeal_tech's Avatar
 
Trader Rating: (38)
Join Date: Aug 2008
Location: Dengan Hikmah Kita Meneroka
Posts: 7,886
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bile nk masukkan rapidshare skalik..??
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 14-11-2009, 09:44 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kabu View Post
bro...hotfile bole download ke kat acc free tu?
Hotfile xleh download utk service free..hotfile available tuk premium shj..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #8  
Old 14-11-2009, 09:48 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akyanaza View Post
aku nk tunggu dia combine ngan rapid baru ku beli ...
Quote:
Originally Posted by zeal_tech View Post
bile nk masukkan rapidshare skalik..??

Rapidshare sedang dalam pembikinan..
tawaran untuk service ini adalah terhad..
tawaran untuk service ini akan ditutp setelah mencapai jumlah user yang ditetapkan utk imbangkan server resources..
siapa yang cepat dia dapat..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
  #9  
Old 14-11-2009, 09:57 AM
smileyjawa smileyjawa is offline
Active Plus

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,702
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalo nak hotfile je boleh?
Reply With Quote
  #10  
Old 14-11-2009, 10:11 AM
RapidPoints RapidPoints is offline
Active Member

RapidPoints's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,215
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by smileyjawa View Post
kalo nak hotfile je boleh?
buat masa ni belum ada pekej utk hotfile shj..
insyallah nt dah banyak permintaan, saya akan update pekej khas tuk hotfile..
__________________
*[WTS] Downloader Premium Uptobox, Uploaded, Rapidgator, Openload etc. All In One! --> Klik Sini
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump