Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 16-04-2019, 01:54 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,691
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aku selalu tgk awek aku berak masa dia overnite umh aku,,kadang kadang rasa stim gak...

aku perhatikan pompuan ni kalau nk berak mesti mcm mendengus sikit terutama bila taik tu nk kuar dah,,tu yg aku tgk la..

sbb pintu toilet umh aku rosak,..so mg akn terbukak je
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 16-04-2019, 01:54 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,691
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aku selalu tgk awek aku berak masa dia overnite umh aku,,kadang kadang rasa stim gak...

aku perhatikan pompuan ni kalau nk berak mesti mcm mendengus sikit terutama bila taik tu nk kuar dah,,tu yg aku tgk la..

sbb pintu toilet umh aku rosak,..so mg akn terbukak je
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
  #83  
Old 16-04-2019, 02:01 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
CG Top Poster Club

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 20,932
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 2133
Active Level
My Mood:
Default

apa kata nuar brehim..

kawasan dia nih..

ke nak buat kutip tahik macam sblm prk dulu??
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #84  
Old 16-04-2019, 02:12 PM
stillFX stillFX is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 4,666
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 341
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
aku selalu tgk awek aku berak masa dia overnite umh aku,,kadang kadang rasa stim gak...

aku perhatikan pompuan ni kalau nk berak mesti mcm mendengus sikit terutama bila taik tu nk kuar dah,,tu yg aku tgk la..

sbb pintu toilet umh aku rosak,..so mg akn terbukak je
pelik ni.....err....
Reply With Quote
  #85  
Old 16-04-2019, 02:13 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,691
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
pelik ni.....err....
tk pelik pun,,,,sebab bilik sewa aku master bedroom,,ada sekali bilik air,,

pintu mmg rosak..bila tutup akan terbukak balik

lgpun awk aku jns open gak,,,
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
  #86  
Old 16-04-2019, 02:56 PM
tokekapal114 tokekapal114 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,279
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 183
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
tk pelik pun,,,,sebab bilik sewa aku master bedroom,,ada sekali bilik air,,

pintu mmg rosak..bila tutup akan terbukak balik

lgpun awk aku jns open gak,,,
xda bau ke bro.wakakakaka..


walaupun awek..bende tu xmcm awek..hahahah.


pelajarannya baiki le pintu jamban tu..
Reply With Quote
  #87  
Old 16-04-2019, 03:07 PM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,493
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 625
Active Level
My Mood:
Default

Aktif sungguh thread nih..
Apa ke hey nye kome negok cina bolen pn jd..
__________________
“Aku lebih menghargai orang yang beradab, daripada orang yang berilmu. Kalau hanya berilmu, iblis pun lebih tinggi ilmunya daripada manusia”. Karena itulah iblis, berilmu tanpa beradab.
Reply With Quote
  #88  
Old 16-04-2019, 03:40 PM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,691
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokekapal114 View Post
xda bau ke bro.wakakakaka..


walaupun awek..bende tu xmcm awek..hahahah.


pelajarannya baiki le pintu jamban tu..

mmg ada bau tp tk la busuk sgt..

sebenarnya..tk tahu nk ckp caner tp korang kena tahu,,awek yg muka lawa tk semestinya cermat..

macam awek aku,,dh beberapa kali berak tp tk pam..bkn tknk pam,,tapi lupa pam,,,sabar je laaaa


mls nk repair sbb tuan umh kata tknk byr if repair,,nk repair kena tukar pintu terus,mhl

lgpun bilik tu aku je yg stay,,awek tu kadang kadang je dtg
__________________
WTS: GPS 5INCH BEST IN TOWN!! OODO M528 ORIGINAL, GERMANY BRAND, 800MHZ, 8 GIG INTERNAL MEMORY, HD VERSION, NIPIS, CEPAT DPT SIGNAL, PAPAGO X8.5 & GARMIN (5 IN 1 SOFTWARE) HIGH QUALITY. CONFIRM TERBAIK & CONFIRM PUAS HATI!!

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=212468
Reply With Quote
  #89  
Old 16-04-2019, 03:48 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 48,257
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1365
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

jangan la lepas nie ramai ramai pi pantai berak saja nak try camna feel berak open air hahahhaha
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump