Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 18-05-2019, 06:59 PM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,651
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 77
Active Level
My Mood:
Default

buaya ni besaq ni.


sekali ngap separuh badan ni
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2019, 05:04 AM
guise guise is offline
Active Member

guise's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,451
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 18
Active Level
Default

konflik antara manusia dan haiwan.....
Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2019, 05:17 AM
Kbyne Kbyne is offline
Legendary Member

Kbyne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Setapk,K.L.
Posts: 11,284
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 413
Active Level
My Mood:
Default

Tu kolamker tasek...

patut kawal bilangan buaya ni...pasal nak rebut makanan buaya bantai kita...
__________________
“Sesungguhnya dua mayat ini sedang diseksa tetapi bukanlah kerana mereka melakukan dosa yang besar. Seorang daripadanya diseksa kerana tidak mencuci air kencingnya dengan betul dan seorang lagi diseksa kerana sentiasa berjalan bagi tujuan mengadu domba...
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2019, 05:28 AM
theblur theblur is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,747
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 300
Active Level
My Mood:
Default

bahaya buaya ni. sikit masa kalau dia ngamuk dan nekad, dah x main kat air da. malam2 time korang tido, dia naik umah. ngappp.

sebab tu kalau umah kampung, elok rumah tinggi bertiang la. jgn terus atas tanah. bawah kolong tu boleh buat parking keta.

disamping elak haiwan buas masuk umah, juga langkah awal menghadapi banjir.

nenek moyang dah bagi hint kot. rumah2 zaman dulu mmg tinggi bertiang. ni aku tgk umah skrg kat kampung, nak ikut trend rumah banglo pula.
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
  #15  
Old 19-05-2019, 06:09 AM
curry curry is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 24
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Dok bayangkan mcm besar kolam ikan saja. Ni dah level bekas lombong ni.
Reply With Quote
  #16  
Old 19-05-2019, 07:46 AM
ArePiz ArePiz is online now
Active Member

ArePiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,140
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

dah pacak signboard kot..kalau xreti baca pun gambar buaya pn dh letak...kolam buaya ke apa ne..
Reply With Quote
  #17  
Old 19-05-2019, 07:54 AM
tjbumi tjbumi is offline
Active Plus

tjbumi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,570
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Signboard tu baru pacak kot lepas kes ni. Kalau tak takkan dia orang berani menjala kt situ. Memang sengaja le cari pasal kalau dah tahu ada buaya kat situ.
Reply With Quote
  #18  
Old 19-05-2019, 07:27 PM
myalizee83 myalizee83 is offline
Active Plus

myalizee83's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tjbumi View Post
Signboard tu baru pacak kot lepas kes ni. Kalau tak takkan dia orang berani menjala kt situ. Memang sengaja le cari pasal kalau dah tahu ada buaya kat situ.
ade org mmg species degil bro... yang penting kawasan bnyk ikan... kalau pasang signboard beso2 mcm mane pun x jalan... sbb bagi dia org kalau kita x kacau buaya tue dia pun x kacau kite... biasa dengo mcm nie... member kawe slamber jer pancing dekat dgn buaya lepak... tapi setakat nie umur diya panjang lagi... byk udang galah woo tempat mcm tue...
Reply With Quote
  #19  
Old 19-05-2019, 07:29 PM
lau_kau lau_kau is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,490
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 127
Active Level
My Mood:
Default

Adui ngeri tngk mcm nie
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump