Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,654
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,726
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,281
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-09-2009, 11:38 PM
pretty~ pretty~ is offline
Active Member

pretty~'s Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,198
Poster Rank: #3110
Thanked 0 Times
Active Level
Default Europe WhiteLight - BYE BYE Cigarette teeth & yellow teeth

[B]Salam Sejahtera =)

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH PM / CALL / SMS saya:


Forum Name: Pretty~
Hp no: 0174416944
msn/email: prettystreet@live.com

Post Method: Pos laju / fast courier
Payment Method: Maybank / Cimb /public bank

Item1: WhiteLight pemutih gigi RM30 free smnjg pos laju NEW*

Tiada seorang pun yg inginkan gigi kuning. Anda mesti begitu kan ?
Bila gigi kuning, orang kata kita pemalas
Bila gigi kuning, orang kata kitapengotor

Sedangkan bukan semudah tu nak putihkan gigi, kita dah cuba macam-macam, hari-hari gosok gigi, masih agak kuning. betul tak?
Orang kaya blhlah pergi dptkan rawatan mahal di klinik pergigian
Tapi, bgmn dgn orang biasa-biasa seperti kita?

Kan best kalau blh putihkan gigi dgn cepat, mudah dan murah?

Oleh itu, kami memperkenalkan ....

[COLOR=blue)"]Teknologi pemutihan gigi! whitelight ![/COLOR]



Terbukti ampuh mengembalikan warna putih alami gigi Anda hanya dalam waktu Singkat.
Pemutih Gigi WhiteLight Teeth Whitening dibuat dengan standard internasional, sudah best seller di beberapa negara, dan dijamin aman.


Pemutih gigi revolusioner dengan teknologi Blue Light
Efektif memutihkan gigi secara cepat dan aman.
Disarankan oleh dokter gigi diseluruh dunia.
US patent brand.
Best seller di Europe.



Selalu rasa kurang keyakinan? tidak berani ketawa atau senyum gembira? takut orang lain nampak kekuningan gigi??
WhiteLight Bantu u selesaikan masalah ini!!!

NO worries anymore~ bye bye yellow coco teeth..
smile happily n brightly WHITE WHITE WHITE!!!

[IMG][/IMG]


White light adalah revolusi sistem baru yang menggabungkan teknologi suluhan untuk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yang digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana di reka untuk digunakan di rumah sahaja dan sangat mudah digunakan .
Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa , dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi atau teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan.
Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda 'Tooth Whitening System' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama!!


~~~HALAL~~~

Item1: WhiteLight pemutih gigi 高效出口~牙齿抗菌美白仪 RM30 NEW*





- Hot selling in Europe
- Using Light Technology!! Clinically tested
- Use it after wash ur teeth
- Use 1 time per day (30min)
Use method: (my eng is too poor...haha...pls refer the instruction given when u receive he goods ^_<)
put the whitening gel/teethpaste we provided on the dntal plate. n then put the dental plate towards ur teeth.
take the WhiteLight Whitening transmitter align the dental plate n cover/close it. open the swtich of the white light. White light wil stop itself every 10min. pls open again (all 3 times=30min) for a full treament everyday




item 2: Tooth Whitening Powder RM18 per each 130g
[IMG][/IMG]
- recommended by Taiwan Artist- the beauty queen
- For whitening, plague removal, control of bacteria, prevents tooth diseases, prevents bad breath and helps in freshing your breath
- Use this powder in place of your normal toothpaste and brush your teeth as normal.
- many artists love to use this =)


Item 4: Korea Nano Technology Tooth brush (4unit inside) RM8 quite soft

Remember: Only a good quality toothbrush before brushing teeth with a health care function!

~South Korea's latest fashion nano-teeth care toothbrush, fine bristles in-depth teeth, brush your teeth cleansing better!

~Brush the rubber material the use of PP, reasonable curve design, non-slip massage feel more comfortable!

Last edited by pretty~; 19-03-2014 at 07:04 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-09-2009, 11:52 PM
pretty~ pretty~ is offline
Active Member

pretty~'s Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,198
Poster Rank: #3110
Thanked 0 Times
Active Level
Default


Pemutih Gigi (White Light)
Pemutih Gigi WhiteLight adalah produk yang terbukti ampuh untuk mengembalikan warna putih alami gigi Anda hanya dalam waktu Singkat. Gigi kuning karna merokok, gigi kuning karna bawaan, dan lain-lain dapat kembali putih bersih dengan whitelight.
Pemutih Gigi WhiteLight Teeth Whitening dibuat dengan standard internasional, sudah best seller di beberapa negara, dan dijamin aman.
TIDAK menimbulkan alergi, dan mengandung bahan2 yang AMAN dan sudah terdaftar.
HASIL MULAI TERLIHAT SETELAH 8-10X PEMAKAIAN, PRODUK INI AMAN DAN TIDAK ADA EFEK SAMPING SERTA AMPUH UNTUK MEMUTIHKAN GIGI KARNA APAPUN.
Untuk mendapatkan hasil permanen membutuhkan waktu kurang lebih 2 minggu sampai dengan 1 bulan gigi sudah terlihat putih permanent, tergantung tingkat warna gigi pemakai.
White Light tidak akan merusak gigi karena menggunakan bahan yang sama yang digunakan oleh dokter gigi.
White Light menggabungkan teknologi suluhan dan menggunakan sistem dual gel tambahan. Gabungan dual separate gel dan teknologi suluhan memberikan kelebihan pada bahannya sebelum ia diletakkan pada gigi.

~~~~~~~~~~


While people often spend thousands on creams, facials, and more to maintain their youth, they overlook the importance in their beauty regime of their teeth.

You flash your teeth every time you smile. Imagine what impression you would make if your teeth were stained or discoloured! Most of us would frown upon discoloured teeth giving the impression of bad daily hygiene and unattractiveness.

Avoid such mishappenings by maintaining white teeth for the perfect smile.

Make sure you don't make your employer, employees or boyfriend run away the minute you flash your teeth.

Invest in this White Light Revolutionary Tooth Whitening System which incorporates light technology to whithen your teeth fast. White Light will make your teeth whiter in as little as 10 minutes.

Last edited by pretty~; 20-12-2012 at 05:43 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2009, 12:09 AM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (134)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 13,934
Poster Rank: #167
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

barang ape nie
__________________
TEXT ME/Whatsapp@0169627333/BBpin-761C40C3

KEDAI HANPHONE ONLINE PM (MCM2 BRG ADE)
FB PAGE|
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2009, 11:43 PM
pretty~ pretty~ is offline
Active Member

pretty~'s Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,198
Poster Rank: #3110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

White light adalah revolusi sistem baru yang menggabungkan teknologi suluhan untuk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yang digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana di reka untuk digunakan di rumah sahaja dan sangat mudah digunakan.

Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa , dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan.

Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda 'Tooth Whitening System' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama!!

1 set WhiteLight merangkumi:

1)1 White Light Transmitter
2)White Light Gel and Applicator
3)White Light 2 Lithium CR2025 Batteries
4)Manual

Last edited by pretty~; 04-09-2009 at 11:47 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 04-09-2009, 11:48 PM
PopIsDead PopIsDead is offline
Advanced Trader

PopIsDead's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: www.forexisbiz.com
Posts: 4,854
Poster Rank: #781
Thanked 478 Times
Active Level
Default

menarik nie..
ader video "how to use" tak..

pop
__________________
www.forexisbiz.com

www.fxprimus.com.my

FXPRIMUS Named as Most Reliable Broker Asia 2012, and for Best Trade Executions 2012
Reply With Quote
  #6  
Old 05-09-2009, 01:18 AM
pretty~ pretty~ is offline
Active Member

pretty~'s Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,198
Poster Rank: #3110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

u can refer the papaer/instruction given togetehr with the products.
inside got describe n also small pictures
Reply With Quote
  #7  
Old 05-09-2009, 10:50 PM
pretty~ pretty~ is offline
Active Member

pretty~'s Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,198
Poster Rank: #3110
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Q & A:

Q. Ia cepat berkesan, tidakkah ia merosakkan gigi?
A. White Light menggunakan bahan dan ingredients yang sama digunakan oleh doktor gigi. safe to use.


Q. Apa yang menyebabkan White Light unik?
A. Ia menggabungkan teknologi suluhan dan menggunakan sistem dual gel tambahan. Gabungan dual separate gel dan teknologi suluhan memberikan penuh kelebihan pada bahannya sebelum ia diletakkan pada gigi.


Q. Sejauhmana kadar keputihan gigi ?
A. Gigi anda boleh menjadi putih secepat 10minit, bagaimana pun ia bergantung kepada kesan minuman atau warna natural gigi anda.

Q. Keberkesanan terhadap mereka yang merokok atau minum kopi??
A. Ya. Proses pemutihan White Light membenarkan anda gembira melakukan apa yang anda suka semasa menjadikan gigi anda putih, bagaimana pun anda perlu mengulang proses dengan lebih kerap untuk mencapai keputusan yang memuaskan hati, seperti yang anda mahukan dengan sistem pemutihan gigi.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-09-2009, 10:53 PM
oldskoolrocka oldskoolrocka is online now
Legendary Member

oldskoolrocka's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2008
Posts: 15,027
Poster Rank: #143
Thanked 428 Times
Active Level
My Mood:
Default

bape lame bly thn keputihan tu?kekal or temporary je?
Reply With Quote
  #9  
Old 05-09-2009, 10:55 PM
fx_selamber fx_selamber is offline
Active Member

fx_selamber's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,218
Poster Rank: #3070
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

halal ke tak ni...
Reply With Quote
  #10  
Old 05-09-2009, 11:03 PM
Mr Giant Mr Giant is offline
Active Member

Mr Giant's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,372
Poster Rank: #2774
Thanked 4 Times
Active Level
Default

bape rege nie.....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:25 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE