Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,721
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,389
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,566
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-08-2013, 08:45 PM
angah83 angah83 is offline
Super Active Member

angah83's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2009
Location: Ukay Perdana, Ampang
Posts: 4,186
Poster Rank: #908
Thanked 74 Times
Active Level
My Mood:
Default KFC Teluk Intan berhantu?

Daripada FB abg ipar aku. Org Teluk Intan boleh sahkan x? ke pasal CF je?







Lokasi: Bersebelahan Pasaraya TF Teluk Intan.



mengikut kata ahli cg..

Quote:
Originally Posted by moneyfinder View Post
Ape ke he nye berhantu ?? Menggarruuttt jer...

Beberapa hari sebelum ditutup dlm bulan pose, ade team bomba n PBT dtg.. Aku rasa ade masalah bangunan.. Kalo sape penah pegi mmg pelik skit.. Jalan masuk ngan kuar kongsi... Kecik lak tu..pastu kawasan tu dah le sesak ngan TF shopping...
Quote:
Originally Posted by zammmm View Post
komfem bohong,adik aku dok sana ckp mslh susur masuk dan keluar diarah buat semula kerana membahayakan org awam...

tp tt dah bukak cerita hantu, mcm2 cerita dok sebar, ade yg kata ayam berulat masa tgh goreng,pelanggan histeria,pekerja nak berbunuh2 dlm dapur,tgh2 mlm hantu kacau elektrik,pelanggan nampak hantu ambil order pelanggan lain...hahaha...kalau rajin pi cari fb cina yg dok sini lagi dasyat,siap ade saksi lagi walhal mslh susur jalan je pun...kekekeke
Quote:
Originally Posted by bboymuiz View Post
aku dok teluk intan, ada member aku kerja kena kacau. kawan aku balik teluk intan dia pegi drive thru balik siap makan sume, sedangkan drive thru kfc sini belum bukak lagi. masalah jalan masuk kecil tu pon satu jugak. tapi aku xtau apa punca tutup.
Quote:
Originally Posted by kokorez View Post
ngarut ler kome ni.. aku org t.i.. depa kene tutup kejap sebab jalan dia buat tu x sesuai.. so depa kene repoint balik jalan kat situ..

camno leh cite hantu pulak ni.. haha
namun ada juga yang kata..

Quote:
Originally Posted by silibug View Post
KFC kat tempat aku pun ada penghuni gak kat bahagian atas...
malam2 dgr mcm2 suara... ada yg memanggil2... tu staff yg keje kfc bgtau...
sbbtu dorg tutup bahagian atas time malam wlpn ramai org.. hu2

biasalaa.. tempat banyak tulang....
Quote:
Originally Posted by bboymuiz View Post
aku dok teluk intan, ada member aku kerja kena kacau. kawan aku balik teluk intan dia pegi drive thru balik siap makan sume, sedangkan drive thru kfc sini belum bukak lagi. masalah jalan masuk kecil tu pon satu jugak. tapi aku xtau apa punca tutup.
Quote:
Originally Posted by Overclock View Post
kesimpulannye.. Wallahua'lam..

Last edited by angah83; 20-09-2013 at 02:49 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-08-2013, 08:48 PM
moneyfinder moneyfinder is offline
Super Active Member

moneyfinder's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Mar 2006
Location: Diomand Bay
Posts: 3,529
Poster Rank: #1078
Thanked 31 Times
Active Level
My Mood:
Default

Ape ke he nye berhantu ?? Menggarruuttt jer...

Beberapa hari sebelum ditutup dlm bulan pose, ade team bomba n PBT dtg.. Aku rasa ade masalah bangunan.. Kalo sape penah pegi mmg pelik skit.. Jalan masuk ngan kuar kongsi... Kecik lak tu..pastu kawasan tu dah le sesak ngan TF shopping...
Reply With Quote
  #3  
Old 23-08-2013, 08:50 PM
angah83 angah83 is offline
Super Active Member

angah83's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2009
Location: Ukay Perdana, Ampang
Posts: 4,186
Poster Rank: #908
Thanked 74 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by moneyfinder View Post
Ape ke he nye berhantu ?? Menggarruuttt jer...

Beberapa hari sebelum ditutup dlm bulan pose, ade team bomba n PBT dtg.. Aku rasa ade masalah bangunan.. Kalo sape penah pegi mmg pelik skit.. Jalan masuk ngan kuar kongsi... Kecik lak tu..pastu kawasan tu dah le sesak ngan TF shopping...
ok yeop.. berite terime.. ekeke..
Reply With Quote
  #4  
Old 23-08-2013, 08:51 PM
akuPening akuPening is offline
Active Member

akuPening's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,343
Poster Rank: #2803
Thanked 0 Times
Active Level
Default

ayam goreng jatuh naik balik atas meje.kehkehekehekeh
Reply With Quote
  #5  
Old 23-08-2013, 08:55 PM
kopirait kopirait is online now
Legendary Member

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 14,771
Poster Rank: #145
Blog Entries: 2
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

biase je teman menengoknyer.
ade zomba ke ni yeop?
Reply With Quote
  #6  
Old 23-08-2013, 08:56 PM
Hitman™ Hitman™ is offline
Legendary Member

Hitman™'s Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2010
Posts: 11,022
Poster Rank: #242
Blog Entries: 9
Thanked 153 Times
Active Level
Default

ini kaki DVD le neh.

hahaha
__________________
>>> Services Membeli Original Games Dari Steam <<<

"Those who believe, no explanation is necessary - Those who do not, no explanation is possible"
Reply With Quote
  #7  
Old 23-08-2013, 08:56 PM
zammmm zammmm is offline
Well-Known
Member

zammmm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 8,247
Poster Rank: #373
Blog Entries: 2
Thanked 420 Times
Active Level
Default

komfem bohong,adik aku dok sana ckp mslh susur masuk dan keluar diarah buat semula kerana membahayakan org awam...

tp tt dah bukak cerita hantu, mcm2 cerita dok sebar, ade yg kata ayam berulat masa tgh goreng,pelanggan histeria,pekerja nak berbunuh2 dlm dapur,tgh2 mlm hantu kacau elektrik,pelanggan nampak hantu ambil order pelanggan lain...hahaha...kalau rajin pi cari fb cina yg dok sini lagi dasyat,siap ade saksi lagi walhal mslh susur jalan je pun...kekekeke
__________________
-KEBAJIKAN RAKYAT ITU CANDU- KERAJAAN PUSAT BN
Reply With Quote
  #8  
Old 23-08-2013, 08:59 PM
shane shane is offline
Legendary Member

shane's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Kedah, Pg, S'ngor, K'tan
Posts: 13,452
Poster Rank: #174
Thanked 112 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akuPening View Post
ayam goreng jatuh naik balik atas meje.kehkehekehekeh
Altantuya tu! Lapar, nak makan ayam goreng KFC...
__________________
Emaslink Pacific Hotel video
Reply With Quote
  #9  
Old 23-08-2013, 09:00 PM
moneyfinder moneyfinder is offline
Super Active Member

moneyfinder's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Mar 2006
Location: Diomand Bay
Posts: 3,529
Poster Rank: #1078
Thanked 31 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
biase je teman menengoknyer.
ade zomba ke ni yeop?
Zomba..zomba... Zombie...!! Itu lah pentingnya englis eduksyennn!!

Waktu bomba ngan PBT dtg wife aku ade sana tgh beli kfc tuk anak aku.. Mmg clear deme dok bising pasal layout kuar masuk kfc ni..
Reply With Quote
  #10  
Old 23-08-2013, 09:01 PM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 15,358
Poster Rank: #132
Blog Entries: 1
Thanked 32 Times
Active Level
My Mood:
Default

nanti aku panggilkan sam dengan dean cek tempat ni
__________________
Jagalah Akhlak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:13 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE