Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG UPDATES, RULES & GUIDES > CariGold New Members

CariGold New Members New to this forum?Kindly post your first message here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-03-2013, 07:21 PM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Legendary Member

Dreamboxjb's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 11,531
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 6
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

selamat datang...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 04-03-2013, 07:52 PM
anuarsama anuarsama is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Terima kasih kepada rakan2 pasal kasi warm welcome, harap kt sini saya bleh blajar n menuntut ilmu camna nak menambahkan pendapatan....kat sini saya tengok macam2 ada~
Reply With Quote
  #23  
Old 04-03-2013, 09:21 PM
pangkreng pangkreng is offline
Active Plus

pangkreng's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Location: Masai
Posts: 2,738
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

waalaikumsalam..anuar..selamat datang
Reply With Quote
  #24  
Old 05-03-2013, 04:01 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,537
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default



Selamat datang ke carigold.com ...
Moga ceria selalu..
Selamat berkenalan..
Nak buat duit secara online dirumah boleh kontek saya..


TQ

NEMO
Reply With Quote
  #25  
Old 05-03-2013, 04:28 PM
Jebat Jr Jebat Jr is offline
Regular

Jebat Jr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2012
Location: malaysia
Posts: 380
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Talking

Selamat Datang Dan Selamat Berforum

Jana Pendapatan Melalui Pengiklanan
PM saya


__________________
KLIK JER DAPAT DUIT http://bit.ly/iklansampailebam


YM : shahontime
Reply With Quote
  #26  
Old 05-03-2013, 05:26 PM
ms6309 ms6309 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Selamat Datang ke CG
Reply With Quote
  #27  
Old 05-03-2013, 05:44 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,978
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

welkam2.....
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #28  
Old 05-03-2013, 05:44 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,978
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CG Robot View Post
Hi anuarsama,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Anda digalakkan membaca saranan-saranan di bawah untuk dijadikan panduan semasa berforum. Panduan ini adalah etika standard (standard ethic) cara berforum yang sebenar di dalam komuniti forum online :-

1) Amalkan budaya berforum secara matang dan berisi. Elakkan dari offtopic, bersembang kosong dan 'berlucah' yang diamalkan oleh sesetengah kelompok ahli. Golongan ini hanya semata-mata ingin mencari publisiti / mengejar status posting / belum cukup matang / masih tidak memahami konsep online forum perbincangan sebenar.

2) Elakkan membuat sebarang post apabila tiada idea untuk menghantar post. Jangan tambahkan post seperti "no comment", "smilies", gelak ketawa atau sebarang post yang tidak perlu.

3) Jangan sesekali "quote", membalas atau melayan mana-mana posting yang "offtopic". Anda mungkin dikenakan amaran apabila situasi ini terjadi.

4) Jaga kredibiliti anda sebagai forumer yang baik. Jangan ambil peduli sekiranya ada pandangan negatif yang dilemparkan terhadap anda. Pihak administrator & moderator lebih mengenali sikap anda (sekiranya aktif berforum).


Untuk lebih memahami peraturan forum ini, rujuk peraturan forum DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

SELAMAT BERFORUM!

----------------------------------------------------------------

Hi anuarsama,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

HAPPY POSTING!
tt bc sni yooooo
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #29  
Old 05-03-2013, 05:55 PM
anuarsama anuarsama is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skYnEt-gEnIUs View Post
tt bc sni yooooo
baik encik
Reply With Quote
  #30  
Old 05-03-2013, 06:00 PM
mir_gaban mir_gaban is offline
Regular

mir_gaban's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 128
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

welcome to CG
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump