Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 616
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,781
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,021
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-03-2013, 12:58 PM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,325
Poster Rank: #1899
Active Level
My Mood:
Default

mcm tak btl je citernye ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-03-2013, 01:03 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 6,276
Poster Rank: #652
Active Level
My Mood:
Default

Sendiri x pndai jaga anak...guru dipersalahkn...
Reply With Quote
  #23  
Old 02-03-2013, 05:46 PM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,319
Poster Rank: #83
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Muda ibunya tue, umur baru 27, ada ada 9 tahun dah, confirm kahwin umur 17 atau 18 nie...

Ganas cikgu wanita nie, pukul guna kasut, tumbuk perut lagi, tak sesuai la jadi cikgu...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Reply With Quote
  #24  
Old 02-03-2013, 07:34 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,455
Poster Rank: #764
Active Level
My Mood:
Default

kita br dgar sebelah pihak je..alik guru x dgr pe lg
Reply With Quote
  #25  
Old 02-03-2013, 07:46 PM
honeydew honeydew is offline
Super Active

honeydew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,498
Poster Rank: #509
Active Level
My Mood:
Default

x pernah lagi aku dengar cikgu pukul murid dengan kasut..garang2 cikgu aku dulu..paling kuat pun kena rotan je..takde sampai nak pukui pakai kasut
Reply With Quote
  #26  
Old 02-03-2013, 07:55 PM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,024
Poster Rank: #399
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Luqmanul Hakim View Post
Muda ibunya tue, umur baru 27, ada ada 9 tahun dah, confirm kahwin umur 17 atau 18 nie...

Ganas cikgu wanita nie, pukul guna kasut, tumbuk perut lagi, tak sesuai la jadi cikgu...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
kena dengar dua2 pihak tuan. mcm tak logik je cikgu cabut kasut pastu pukul. biasanya kalo cikgu perempuan cubit atau tarik telingga je.

kalo cikgu lelaki biasa rotan atau penampar je.

hamba dulu kena tarik telingga dgn cikgu dr belakang. masa tu tak perasan cikgu yg tarik, so aku pun mencarut. [email protected] la woi main tarik2 telingga. ingat kwn2, sekali toleh ustazah . terkesima sekejap ustazah comel tu. nasib comel. umur 25 thn kot

lepas tu tak pernah dia berani tegur aku sbb dah terkena makian aku. sedangkan aku tak sengaja. adoi... tak sempat minta maaf plak tu kat dia. harap2 ustzah tu dah maafkan aku
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
  #27  
Old 02-03-2013, 09:47 PM
rezcreep rezcreep is offline
Regular

rezcreep's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 543
Poster Rank: #5875
Active Level
Default

aduh...takyah la anto sekolah anak kalu tak leh sentuh. ajo sendiri kat umh
Reply With Quote
  #28  
Old 02-03-2013, 09:52 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,407
Poster Rank: #77
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
ye ke? takde tambah perasa ke dalam cita dia? takyah hantar anak gi sekolah le.. aku dulu berbirat punggung kena rotan.. mulut kena cili.. time sekolah menengah lak kena hukum gali lubang sampah guna cangkul..dah macam kolam lak lubang tu...relak je..takde pun nak report kat bapak.. kalau report pun kena tambah lauk adalah..
Budak dulu x manja mcm skrg,zaman kita dulu teruk kena cikgu kalo buat salah.
Dan
Cikgu dulu x mcm skrg,dulu cikgu kerja mengajar skrg cikgu mcm2 hal nak kena buat strees sgt sampai guna kasut.
Salah ibu bapa manjakan anak,
Salah kementerian pelajarn bg beban tugas kat cikgu sampai stress.

Cikgu gaji besar kalo mengajar x iklas x guna jugak dulu cikgu gaji kecik xde hal pun.iklas tu penting.
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #29  
Old 02-03-2013, 09:59 PM
zeal_tech zeal_tech is offline
Super Active

zeal_tech's Avatar
 
Trader Rating: (38)
Join Date: Aug 2008
Location: Dengan Hikmah Kita Meneroka
Posts: 7,889
Poster Rank: #481
Active Level
My Mood:
Default

aku dlu praktikum ngaja bdk2 beso....
siap ada mlawan lg, ikutkan ati nk je aku hambat ngan btg kondiut, tp dsebabkan masih praktikum, n mmg cikgu biasa pon x len sebat2....so biar je le....bg aku sng je, ko nk jd b0d0o, g jd b0d0o sorg2, jgn kacau kwan nk blajo, pling kjam pon aku suruh bersila je atas jlan tar tgh2 panas....
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 02-03-2013, 10:00 PM
doctor_who doctor_who is offline
Active Member

doctor_who's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,276
Poster Rank: #3202
Active Level
My Mood:
Default

manjakan anak,dah besar pijak kepala
__________________
Watlek Watpeace
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 12:24 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you