Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,442
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,626
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,412
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-03-2013, 12:58 PM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,299
Poster Rank: #1684
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

mcm tak btl je citernye ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-03-2013, 01:03 PM
momoque momoque is offline
Super Active Member

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 4,666
Poster Rank: #785
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sendiri x pndai jaga anak...guru dipersalahkn...
Reply With Quote
  #23  
Old 02-03-2013, 05:46 PM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,215
Poster Rank: #62
Blog Entries: 2
Thanked 4,639 Times
Active Level
My Mood:
Default

Muda ibunya tue, umur baru 27, ada ada 9 tahun dah, confirm kahwin umur 17 atau 18 nie...

Ganas cikgu wanita nie, pukul guna kasut, tumbuk perut lagi, tak sesuai la jadi cikgu...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
Reply With Quote
  #24  
Old 02-03-2013, 07:34 PM
ramos ramos is offline
Super Active Member

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,788
Poster Rank: #988
Thanked 134 Times
Active Level
My Mood:
Default

kita br dgar sebelah pihak je..alik guru x dgr pe lg
Reply With Quote
  #25  
Old 02-03-2013, 07:46 PM
honeydew honeydew is offline
Well-Known
Member

honeydew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,467
Poster Rank: #414
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

x pernah lagi aku dengar cikgu pukul murid dengan kasut..garang2 cikgu aku dulu..paling kuat pun kena rotan je..takde sampai nak pukui pakai kasut
Reply With Quote
  #26  
Old 02-03-2013, 07:55 PM
adar adar is offline
Well-Known
Member

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 8,941
Poster Rank: #321
Thanked 213 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Luqmanul Hakim View Post
Muda ibunya tue, umur baru 27, ada ada 9 tahun dah, confirm kahwin umur 17 atau 18 nie...

Ganas cikgu wanita nie, pukul guna kasut, tumbuk perut lagi, tak sesuai la jadi cikgu...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
kena dengar dua2 pihak tuan. mcm tak logik je cikgu cabut kasut pastu pukul. biasanya kalo cikgu perempuan cubit atau tarik telingga je.

kalo cikgu lelaki biasa rotan atau penampar je.

hamba dulu kena tarik telingga dgn cikgu dr belakang. masa tu tak perasan cikgu yg tarik, so aku pun mencarut. b@bi la woi main tarik2 telingga. ingat kwn2, sekali toleh ustazah . terkesima sekejap ustazah comel tu. nasib comel. umur 25 thn kot

lepas tu tak pernah dia berani tegur aku sbb dah terkena makian aku. sedangkan aku tak sengaja. adoi... tak sempat minta maaf plak tu kat dia. harap2 ustzah tu dah maafkan aku
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
  #27  
Old 02-03-2013, 09:47 PM
rezcreep rezcreep is offline
Active Member

rezcreep's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 545
Poster Rank: #5363
Thanked 2 Times
Active Level
Default

aduh...takyah la anto sekolah anak kalu tak leh sentuh. ajo sendiri kat umh
Reply With Quote
  #28  
Old 02-03-2013, 09:52 PM
copy left copy left is offline
Legendary Member

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Wp->PJ->KL->SILAGOR->Malaya-->Malaysia
Posts: 18,614
Poster Rank: #98
Thanked 65 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
ye ke? takde tambah perasa ke dalam cita dia? takyah hantar anak gi sekolah le.. aku dulu berbirat punggung kena rotan.. mulut kena cili.. time sekolah menengah lak kena hukum gali lubang sampah guna cangkul..dah macam kolam lak lubang tu...relak je..takde pun nak report kat bapak.. kalau report pun kena tambah lauk adalah..
Budak dulu x manja mcm skrg,zaman kita dulu teruk kena cikgu kalo buat salah.
Dan
Cikgu dulu x mcm skrg,dulu cikgu kerja mengajar skrg cikgu mcm2 hal nak kena buat strees sgt sampai guna kasut.
Salah ibu bapa manjakan anak,
Salah kementerian pelajarn bg beban tugas kat cikgu sampai stress.

Cikgu gaji besar kalo mengajar x iklas x guna jugak dulu cikgu gaji kecik xde hal pun.iklas tu penting.
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini
Reply With Quote
  #29  
Old 02-03-2013, 09:59 PM
zeal_tech zeal_tech is offline
Well-Known
Member

zeal_tech's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Aug 2008
Location: Dengan Hikmah Kita Meneroka
Posts: 7,737
Poster Rank: #401
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku dlu praktikum ngaja bdk2 beso....
siap ada mlawan lg, ikutkan ati nk je aku hambat ngan btg kondiut, tp dsebabkan masih praktikum, n mmg cikgu biasa pon x len sebat2....so biar je le....bg aku sng je, ko nk jd b0d0o, g jd b0d0o sorg2, jgn kacau kwan nk blajo, pling kjam pon aku suruh bersila je atas jlan tar tgh2 panas....
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 02-03-2013, 10:00 PM
doctor_who doctor_who is offline
Active Member

doctor_who's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,256
Poster Rank: #2898
Thanked 33 Times
Active Level
My Mood:
Default

manjakan anak,dah besar pijak kepala
__________________
Watlek Watpeace
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:19 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE