Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,090
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,693
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,131
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 02-03-2013, 10:48 AM
wokyoh fx wokyoh fx is offline
Well-Known
Member

wokyoh fx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,950
Poster Rank: #486
Thanked 42 Times
Active Level
My Mood:
Default

mak bapak zaman sekarang.. aku dulu kalau cikgu marah aku tak berani nak bagitau mak bapak takut nanti lagi kena marah .. mak bapak sekarang terbalik.. hantar anak belajar dalam zoo la senang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 02-03-2013, 10:57 AM
kuskus kuskus is offline
Active Member

kuskus's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2011
Posts: 558
Poster Rank: #5346
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
ye ke? takde tambah perasa ke dalam cita dia? takyah hantar anak gi sekolah le.. aku dulu berbirat punggung kena rotan.. mulut kena cili.. time sekolah menengah lak kena hukum gali lubang sampah guna cangkul..dah macam kolam lak lubang tu...relak je..takde pun nak report kat bapak.. kalau report pun kena tambah lauk adalah..
sama la kita, tp aku dulu satu sekolah dgn abg aku,
balik umah dia report jgk kt mak bapak aku,
so terpaksalah terima lauk tambah yg tak diharapkan dgn rela hati..
Reply With Quote
  #13  
Old 02-03-2013, 11:50 AM
judinbo judinbo is offline
Active Member

judinbo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,802
Poster Rank: #2152
Thanked 147 Times
Active Level
My Mood:
Default

rupanya masih ramai yg sygkan cikgu2 kt malaysia nih
Reply With Quote
  #15  
Old 02-03-2013, 12:15 PM
irsyadpenang irsyadpenang is offline
Active Member

irsyadpenang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,369
Poster Rank: #2722
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nak percaya ker dak macam citer rekaan jerrr bole plak cikgu tu pi cabut kasut semata2 nak katok murid..
__________________
So, jadilah couple yang ada class, berdating ikut lunas, bergaul ada batas, jaga maruah dengan tegas, syariah dijaga dengan jelas, tutur kata sentiasa beralas,.. kalaulah cinta yang dihulur ikhlas, janganlah bimbang, cintamu pasti berbalas :)
Reply With Quote
  #16  
Old 02-03-2013, 12:25 PM
amnan_06 amnan_06 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 699
Poster Rank: #4583
Thanked 3 Times
Active Level
Default

hmm..apelah nasib guru zaman skrg..
bdk2 x boleh nak sentuh dah zaman skrg..sentuh sikit je confirm masuk paper..x kan lah cikgu saje2 nak bg denda, msti ada sebab..
~sabor lah wahai guru..
__________________
Pengalaman Adalah Guru Terbaik
Reply With Quote
  #17  
Old 02-03-2013, 12:34 PM
estacoco estacoco is online now
Well-Known
Member

estacoco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2008
Posts: 5,835
Poster Rank: #610
Thanked 7 Times
Active Level
Default

Kena selidik betul betul
__________________
Me myself and I
Reply With Quote
  #18  
Old 02-03-2013, 12:38 PM
mynameis mynameis is offline
Super Active Member

mynameis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 3,385
Poster Rank: #1129
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Ni kesinambungn brita cikgu pukul murid yg gaduh ngan anak dia tuke?yg blaku kat bilik guru,dimana cikgu2 lain tgk je tu kn.?pd aku mak dia tu nak tmph malu besar.budak tu lebam kat muka n kena tumbuk kat perut psl bgaduh punya hal.bl balik umah mak tgk lmuka lebam tanyala.budak xkn nak ckp dia gaduh.confirm dia ckp cikgu bedal punya.mcm anak akula,bl tgk lengan dia birat blh dia cakap cikgu buat.padahal lengn gesel meja.
Reply With Quote
  #19  
Old 02-03-2013, 12:43 PM
mat_letop mat_letop is online now
Well-Known
Member

mat_letop's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 6,397
Poster Rank: #564
Blog Entries: 1
Thanked 64 Times
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku kalau mengadu aku kena pukul dengan cikgu
pasti tangan dah merayau dekat pipi aku
sambil
membebel soh aku carik buluh buat sekolah sendiri
hahaha
Reply With Quote
  #20  
Old 02-03-2013, 12:44 PM
xfaiz86x xfaiz86x is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 974
Poster Rank: #3588
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Aku kene lempang dengan ustaz sbb main bola dalam surau....relax jek tak ngadu kat parents pon...kalau ngadu siap la,memang kene smackdown dengan ayah plak kat rumah..hehehehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:39 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE