Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 02-03-2013, 10:48 AM
wokyoh fx wokyoh fx is offline
Super Active

wokyoh fx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 7,145
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

mak bapak zaman sekarang.. aku dulu kalau cikgu marah aku tak berani nak bagitau mak bapak takut nanti lagi kena marah .. mak bapak sekarang terbalik.. hantar anak belajar dalam zoo la senang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 02-03-2013, 10:57 AM
kuskus kuskus is offline
Regular

kuskus's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2011
Posts: 635
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by agen14 View Post
ye ke? takde tambah perasa ke dalam cita dia? takyah hantar anak gi sekolah le.. aku dulu berbirat punggung kena rotan.. mulut kena cili.. time sekolah menengah lak kena hukum gali lubang sampah guna cangkul..dah macam kolam lak lubang tu...relak je..takde pun nak report kat bapak.. kalau report pun kena tambah lauk adalah..
sama la kita, tp aku dulu satu sekolah dgn abg aku,
balik umah dia report jgk kt mak bapak aku,
so terpaksalah terima lauk tambah yg tak diharapkan dgn rela hati..
Reply With Quote
  #13  
Old 02-03-2013, 11:50 AM
judinbo judinbo is offline
Active Member

judinbo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,801
Thanks (Received): 146
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rupanya masih ramai yg sygkan cikgu2 kt malaysia nih
Reply With Quote
  #15  
Old 02-03-2013, 12:15 PM
irsyadpenang irsyadpenang is offline
Active Member

irsyadpenang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,395
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nak percaya ker dak macam citer rekaan jerrr bole plak cikgu tu pi cabut kasut semata2 nak katok murid..
__________________
So, jadilah couple yang ada class, berdating ikut lunas, bergaul ada batas, jaga maruah dengan tegas, syariah dijaga dengan jelas, tutur kata sentiasa beralas,.. kalaulah cinta yang dihulur ikhlas, janganlah bimbang, cintamu pasti berbalas :)
Reply With Quote
  #16  
Old 02-03-2013, 12:25 PM
amnan_06 amnan_06 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 735
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hmm..apelah nasib guru zaman skrg..
bdk2 x boleh nak sentuh dah zaman skrg..sentuh sikit je confirm masuk paper..x kan lah cikgu saje2 nak bg denda, msti ada sebab..
~sabor lah wahai guru..
__________________
Pengalaman Adalah Guru Terbaik
Reply With Quote
  #17  
Old 02-03-2013, 12:34 PM
estacoco estacoco is offline
Super Active

estacoco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2008
Posts: 7,110
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Kena selidik betul betul
__________________
Me myself and I
Reply With Quote
  #18  
Old 02-03-2013, 12:38 PM
mynameis mynameis is offline
Super Active

mynameis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,043
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Ni kesinambungn brita cikgu pukul murid yg gaduh ngan anak dia tuke?yg blaku kat bilik guru,dimana cikgu2 lain tgk je tu kn.?pd aku mak dia tu nak tmph malu besar.budak tu lebam kat muka n kena tumbuk kat perut psl bgaduh punya hal.bl balik umah mak tgk lmuka lebam tanyala.budak xkn nak ckp dia gaduh.confirm dia ckp cikgu bedal punya.mcm anak akula,bl tgk lengan dia birat blh dia cakap cikgu buat.padahal lengn gesel meja.
Reply With Quote
  #19  
Old 02-03-2013, 12:43 PM
mat_letop mat_letop is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 6,636
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku kalau mengadu aku kena pukul dengan cikgu
pasti tangan dah merayau dekat pipi aku
sambil
membebel soh aku carik buluh buat sekolah sendiri
hahaha
Reply With Quote
  #20  
Old 02-03-2013, 12:44 PM
xfaiz86x xfaiz86x is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,038
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku kene lempang dengan ustaz sbb main bola dalam surau....relax jek tak ngadu kat parents pon...kalau ngadu siap la,memang kene smackdown dengan ayah plak kat rumah..hehehehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:19 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you