Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,708
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,380
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,559
More...
Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 12-12-2012, 05:10 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Mface...akan menjadi seperti FB nanti tetapi hebatnya Mface kita like dan main games akan di bayar... jom sertai Mface. Daftar percuma dulu, parking awal2.
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-12-2012, 08:28 AM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

TERBARU !!!!

Kita guna facebook TAK DPT DUIT, Kita guna "mface" - DAPAT DUIT

Kenal tak Dato AC Mizal ???...Beliau Sudah Jutawan setelah Melabur dalam MBI...

60 artis yg ikuti beliau juga Sudah Berjaya...

Jika Anda juga Ingin Berjaya,Anda Harus Ikut Orang yang Sudah Berjaya,
Jom Join Mface dari MBI International ....
Kenapa Kita Harus Pilih "mface" MBI untuk Buat Side Income...?

Sebab...MBI Established, dah ada m7family Marts, dah ada handphone jenama MBI & Dah ada Web Social "mface" spt juga Facebook.

2013 MBI "mface" Pasti Meletupp, Duduk saja pun Dapat Income Lumayan setiap bulan...
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #33  
Old 14-12-2012, 12:58 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Menjana Pendapatan Bersama 'mface'

Apakah mface?
'mface' adalah merupakan satu perkhidmatan Rangkaian Sosial atau 'Sosial Network Service'.

...Apa peranan mface?
Sepertimana facebook, tewtter, 'mface' juga berperanan memberi perkhidmatan kepada individu dan korporat untuk berikteraksi,
bersembang secara teks (chatting) atau suara (audio) maupun vedio (conference).
Pengguna mface juga boleh memaparkan informasi dan menyampaikan mesej samada dalam bentuk teks, grafik, photo dan video.
Maklumat lanjut layari
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #34  
Old 15-12-2012, 09:17 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abesoff View Post
Saya dah cuba buat carian kat CG tentang Mface dan belum ada yang buka thread tentang Mface yang berkaitan nak tambah pendapatan dengan Mface.

Semalam saya berjumpa dengan leader2 hebat di Kelantan untuk pencerahan tentang Mface dari leader2 yang join terawal. Sambutan dari leader di Kelantan sangat hebat dan mereka amat tertarik termasuk saya untuk mengempur Mface kerana mereka amat yakin akan keupayaan syarikat untuk memberi pendapatan kepada mereka dan ahli-ahlinya berdasarkan 3 perkara :
1. Syarikat kita kenal, siapa pemiliknya.
2. Syarikat ada aset( harta )
3. Pembayaran keahlian melalui Bank Syarikat

Kat bawah saya cuba terangkan serba sedikit tentang perjalanan Mface...

Keterangan :

AP > Advertising Point
Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

SP > Share Point
Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit
Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

Contoh : Anda mempunyai 34,800 unit token, Harga Semasa US$0.50
Bermakna : 34,800 x 0.50 = US$17,400 x 3.00 = RM52,200
Itu adalah hasil keuntungan (Pasive Income) anda.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Kepada yang Aktif, yang ingin mengembang program ini, Ganjaran Tambahan diberikan untuk anda..

Misal anda join dengan mengambil Pakej 5 iaitu $2000

1. Bonus Sponsor 9% Bila anda berhasil memperkenalkan rakan anda yang mengambil pakej $500 maka anda berhak memperoleh Bonus Sponsor sebanyak 9% x US$500 = US$45

2. Bonus Pasangan 9% Bonus Pasangan Anda maksimal $2000 per hari atau $60,000 sebulan
(Jumlah terkumpul di kaki besar menunggu untuk dipasangkan dengan jumlah terkumpul berikutnya) Misal pada hari ini anda memiliki jumlah terkumpul di kaki kiri $3000 dan di kaki kanan $5000 maka pada hari itu Anda berhak memperolehi Bonus Pasangan sebanyak 9% x US$3000 = US$270
Jumlah Terkumpul di kaki kanan yang masih menunggu adalah $2000 (untuk dipasangkan di hari berikutnya)

3. Bonus Matching (Generasi) = 4% ( sehingga 5 generasi)
Apabila orang yang anda perkenalkan memperolehi Bonus Pasangan maka Anda berhak mendapat 4% x Total Bonus Pasangan orang tersebut pada hari itu karana anda mengambil pakej US$2000 maka anda berhak menerima Bonus Matching ini sampai 5 generasi.

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

Jika anda mulakan dengan modal hanya US$100 (RM340) dahulu kemudian promosi memperkenalkan rakan-rakan dan kembangkan rangkaian anda, dengan kaedah yg paling minima iaitu setiap orang hanya perkenalkan 2 orang rakan sahaja seperti berikut:

Anda Join RM340
Ajak 2 orang untuk joint RM340
Bantu 2 orang tersebut untuk agar masing-masing dapat memperkenalkan 2 orang rakan baru untuk join RM340
Ulangi langkah 2 dan 3 setiap minggu
Anda juga akan meraih hasil yang sangat lumayan masuk ke akaun bank anda.

Kesimpulan dari Pakej yang anda ambil:

Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

Jadi, sebenarnya boleh dikatakan, anda telah membeli perkhidmatan untuk anda memasang iklan di web SNS www.mface.me

Anda memperoleh token saham Mface.me sesuai Paket yang telah Anda pilih dengan ketentuan jumlah GRC dibahagi harga token pada saat itu

Penerangan Tambahan

Untuk membeli token MFace maka sila buat bayaran samada terus ke akaun bank syarikat MBI International atau boleh juga buat bayaran ke Akaun Bank Admin Web Support seperti tertera di Member Area .

Setelah Bank-in harap segera lakukan konfirmasi supaya keahlian MfaceClub anda dan pembelian token saham dapat segera dilakukan.

Setelah pendaftaran dan pembelian token di web resmi syarikat telah selesai maka kami akan informasikan loginnya dan silahkan lakukan login ke web resmi syarikat untuk segera melakukan penggantian password login dan e-pin serta edit profile.

Promosikan web support replika Anda kepada sesiapa sahaja agar anda dapat memperoleh jaringan network sebanyak mungkin dan memperoleh bonus lumayan dari MFace.

Semua perkembangan jaringan network dan jumlah nilai token dan Pendapatan anda, anda dapat pantau di web resmi syarikat iaitu http://www.mfcclub.com

Bonus jaringan Network yang anda terima akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu:

a. 70% berupa M Credit yang anda boleh Tunaikan dengan cara:
- withdrawal ke Bank anda melalui syarikat dengan minimal $300 (pembayaran widthdrawal setiap 1hb dan 16hb)
- dijual antara sesama ahli .
- dijual sebagai pengaktifan ahli baru.

b. 30% berupa GRC yang harus dibelikan token semula (reentry) bonus GRC ini digunakan untuk membeli token dengan minima 10 unit . Dan dibundarkan ke 10 unit)

Upgrade

Cara-cara Upgrade ke posisi yg lebih tinggi :

Contohnya, di awal anda membeli pakej 1 ($100) kemudian Anda ingin upgrade ke pakej 3 ($500) maka Anda harus membayar penuh $500 (bukan selisihnya).

Jumlah token anda adalah jumlah saat pembelian paket 1 ($100) + paket upgrade 3 ($500)

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk dijadikan sebagai momentum dalam merubah kehidupan menjadi lebih baik dan lebih sejahtera dari sebelumnya.

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan

Mari join bersama grup saya yang mempunyai leader2 hebat seluruh Malaysia untuk pencerahan.. buat sementara ini boleh daftar di web saya buatwang.
mari join untuk jangkamasa lama..saya sedang mula menyusun secara cucuk sate...boleh ambil pakej usd100 dahulu dan boleh upgred jika mahu.
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #35  
Old 16-12-2012, 09:52 AM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Mfclub....pendaftaran dah bermula dan saya akan menyusun satu kaki memanjang...jadi apa anda tunggu lagi jadikan orang terawal...
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #36  
Old 16-12-2012, 04:09 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

potensi income pasif dari grc@saham split,potensi lepas ni saham boleh split dalam masa 2-3 bulan lepas split pertama,sebab mface dah masuk Indo,China dan Jan 2013 launching di Bangkok untuk Thailand. Saham dah nak split yang pertama Dis ini. Bonus network,tajaan dan pairing 6-10% ikut pakej,matching bonus 4 - 24% level 1 - 6 ikut pakej. Dok diam pun dapat duit dari saham split,jual dapat untung dan cash dibayar ke bank di Malaysia.
Saham mface dah usd0.59 seunit, minggu ni mungkin split bila 1 juta lagi saham di jual dengan harga usd0.60 seunit.
Cepat bila split kita dapat unit tambahan mungkin 6x,3x,2x...

jom daftar segera. Pm saya untuk terus buat bayaran atau daftar kat buatwang dulu.
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #37  
Old 16-12-2012, 10:36 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Saham mface dah usd0.59 seunit, minggu ni mungkin split bila 1 juta lagi saham di jual dengan harga usd0.60 seunit.
Cepat bila split kita dapat unit tambahan mungkin 6x,3x,2x...

jom pakat join...saya sedang daftar ahli dan anda yang terawal join akan berada di kedudukan terats....
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #38  
Old 17-12-2012, 08:47 AM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default Mface - contoh pendapatan

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.


apa lagi dok tunggu,biz baru dan untuk jangkamasa panjang....
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #39  
Old 17-12-2012, 02:49 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Menjana Pendapatan Bersama 'mface'
(Pengerusi mface Dato' AC Mizal)

Apakah mface?
'mface' adalah merupakan satu perkhidmatan Rangkaian Sosial atau 'Sosial Network Service'.


Apa peranan mface?
Sepertimana facebook, tewtter, 'mface' juga berperanan memberi perkhidmatan kepada individu dan korporat untuk berikteraksi, bersembang secara teks (chatting) atau suara (audio) maupun vedio (conference). Pengguna mface juga boleh memaparkan informasi dan menyampaikan mesej samada dalam bentuk teks, grafik, photo dan video. Maklumat lanjut layari
__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
  #40  
Old 17-12-2012, 04:24 PM
abesoff abesoff is offline
Super Active Member

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,827
Poster Rank: #1384
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

demo-demo ni dah join mfaceclubb...anda bila lagi

__________________
MLM + PASIF WBW2U
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:06 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE