Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 03-12-2012, 12:03 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,458
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ustaz s?
ustaz sharhan shafie ke?
pengamal perubatan islam tu
bukan ustaz ni bagus ke?
bini aku pernah gi berubat dgn dia
slalu jgk kuar dlm program Tanyalah Ustaz kt TV9
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 03-12-2012, 12:09 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,458
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amuk293 View Post
kalau betul laa citer ni pasal ustaz sarhan,aku tak rasa ustaz sarhan ni penipu....
pernah tgk dia merawat pesakit kt padang serai
masa tu aku teman bini aku gi buat rawatan
ada skali tu 3-4 org serentak kena rasuk

masa tu anak murid ustaz sharhan yg merawat
setan dlm badan manusia tu gelak2 je
tapi bila depa tau ustaz sharhan dh smpai tempat rawatan
menggelupur sekor2 masuk dalam toilet nak menyorok
Reply With Quote
  #83  
Old 03-12-2012, 12:11 PM
Yul-Minho Yul-Minho is offline
Legendary Member

Yul-Minho's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Location: ~Hijau Bumi Tuhan~
Posts: 15,713
Thanks (Received): 839
Likes (Received): 296
Active Level
My Mood:
Default

mastika lg penipu kot aku rasa..
Reply With Quote
  #84  
Old 03-12-2012, 12:12 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,782
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 7
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

siapakah beliau itu?
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #85  
Old 03-12-2012, 03:09 PM
alkhawarizmi alkhawarizmi is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,039
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by k_a_a View Post
Aku yakin jika "UStaz S" yg dikatakan itu Ustaz Sharhan, ianya satu fitnah dari manusia2 pengamal syaitan yg sakit hati dgn "exposure" penipuan mereka oleh Ustaz Sharhan.
ya mmg betul tuan..ada sms yg ugut dia pun ada tuan. Nauzubillah. Dia ckp biarlah semua tu, biar tuhan adilinya.
__________________
Islam Way of Life
Reply With Quote
  #86  
Old 03-12-2012, 04:03 PM
pitbhears2005 pitbhears2005 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 823
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kenapa nak marah pasal yuran pendaftaran,,kan dah ada banner kan ada tulis,,kalau rasa mahal atau kurang bersetuju pergi je la tempat lain..
rasanya kalau emergency tapi duit xde kalau slow talk dengan dia xde masalah kot,,
Reply With Quote
  #87  
Old 03-12-2012, 04:21 PM
marlen marlen is offline
Legendary Member

marlen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2008
Posts: 16,941
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
Default

pernah tgk kat al-kuliyyah dia berubat,siap kuar blade dr pesakit kena santau tu..bab charge tu xtau la plak

tmpt ceq berubat jgk terbaik,free je..bg seikhlas hati
__________________
Yakinilah…pada ketika diri merasakan tidak mempunyai sesiapa, ALLAH itu mencukupi segala-galanya

Boikot segala barangan Yahudi Zionis. Tunjukkn persaudaraan dan kemanusiaan anda.
Reply With Quote
  #88  
Old 03-12-2012, 08:57 PM
farouck farouck is offline
Active Plus

farouck's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: bukit mertajam, penang
Posts: 2,543
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

satu benda pun aku tak paham...

Tt penin nie....

Mana bleh teka kalu psl buruk org nie...

Tak betul jd fitnah plk..!!!
Reply With Quote
  #89  
Old 03-12-2012, 09:53 PM
encik bentayan encik bentayan is offline
Active Plus

encik bentayan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,305
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak paham aku..apa dia tipu?..cer citer la betul2..
Reply With Quote
  #90  
Old 03-12-2012, 11:43 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 697
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Knp nma dia BELAGAK...berlagak sombongkah dia? Mhon pncrahn...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump