Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,316
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,043
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,198
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-09-2012, 02:10 PM
zanaa zanaa is offline
Super Active Member

zanaa's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,090
Poster Rank: #1247
Thanked 417 Times
Active Level
My Mood:
Default Kemaluan Tom Parker, The Wanted. Diraba / Terkam Fan Malaysia Hingga Senak.



Teks oleh Syafiqah Jalal

Foto oleh Mazlan Yunos Photography

KUALA LUMPUR, 19 SEPT 2012: Sesi berjumpa dan bermesra (meet and greet session) bersama peminat yang diadakan di Hotel Sunway Spa & Resort, Subang Jaya, malam kelmarin telah meninggalkan satu kenangan yang tidak dapat dilupakan buat ahli kumpulan The Wanted, Tom Parker apabila kemaluannya telah diraba seorang peminat lelaki di dalam acara tersebut.

Tom Parker yang terkejut dengan insiden yang pertama kali dialaminya itu turut menganggap baawa ia adalah satu pengalaman aneh buat dirinya sepanjang bergelar penyanyi rakaman.

"Ketika sedang sibuk melayan peminat yang mahu bergambar dan meminta untuk sain autograf, tiba-tiba datang seorang lelaki dan dia terus menerkam alat sulit saya dengan tangannya.

"Saya menjerit dan tak dapat mengenal pasti rupa lelaki itu kerana cuba menahan rasa senak. Lelaki tersebut pula terus melarikan diri," katanya kepada murai.com.my dalam temu bual bersama media di Hotel Sunway Spa & Resort, petang semalam.

Sungguh pun begitu, Tom Parker memberitahu selepas insiden itu dia telah cuba untuk mengejar lelaki tersebut, namun gagal.

"Saya juga terkejut dengan apa yang saya lihat ketika itu. Kemudian saya terus cuba mengejar lelaki tersebut namun gagal. Saya tak pasti apa tujuan dan mengapa dia berbuat demikian tetapi saya anggap ianya salah satu kerenah peminat yang perlu saya terima,"katanya yang mewakili kumpulan yang terkenal dengan lagu Glad You Came.

Selain Tom Parker, The Wanted yang terdiri daripada 4 ahli lain iaitu Nathan Sykes, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness dan Max George itu telah mengadakan sesi bertemu peminat tersebut sebelum konsert The Wanted Live In KL berlangsung di Sunway Surf Beach Resort, malam Isnin lalu.

Bercerita mengenai keseluruhan konsert mereka itu, Jay memberithu mereka sangat berpuas hati kerana telah disambut baik oleh peminat disini.

"Sunguh tak menyangka kami diterima baik oleh peminat disinu dan semua penonton yang hadir sangat seronok dengan persembahan kami. Konsert ini adalah sebahagian penghargaan kami kepada yang setia menyoking dan menantikan kedatangan kami selama ini. Terus-terang kami sangat seronok melayan semua penonton yang hadir malam tadi," katanya.

Kumpulan yang dianggotai lima jejaka kacak ini pernah ke Malaysia dalam sebuah showacase khas di Laundry Bar, The Curve Damansara pada Februari tahun lalu. Popular dengan single Chasing The Sun, mereka telah pun berjaya mengeluarkan tiga album iaitu The Wanted, Battleground dan The Wanted ( USA Debut).

sumber : http://www.murai.com.my/article/defa...=12842&c=1&s=1

p/s: sah gay peraba tsbt...
__________________
Jus MonaVie MURAH & Harga Terbaik di Pasaran. sms 019 348 0718 Or pm.
>> Click Sini <<
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-09-2012, 02:11 PM
zanaa zanaa is offline
Super Active Member

zanaa's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,090
Poster Rank: #1247
Thanked 417 Times
Active Level
My Mood:
Default

betul ker dia jerit? atau dia senyum jer?
__________________
Jus MonaVie MURAH & Harga Terbaik di Pasaran. sms 019 348 0718 Or pm.
>> Click Sini <<
Reply With Quote
  #3  
Old 19-09-2012, 02:11 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 10,991
Poster Rank: #243
Thanked 201 Times
Active Level
My Mood:
Default

aduyai...geram pny pasal ka
__________________
AKHIRNYA

Quote:
CPS-GOLD
Semua share kita sama ada 2 lot atau 100 lot atau lebih akan di apungkan ke IPO sehingga Dec 2013 yang mana akan di terajui oleh PCEF... Tiada kena mengena untuk tambahan 10lot CPS-PLATINUM... ia akan kekal seadanya tak BURN tak HANGUS tak HILANG
Reply With Quote
  #4  
Old 19-09-2012, 02:15 PM
Toshinoda Toshinoda is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2010
Posts: 4,830
Poster Rank: #769
Thanked 23 Times
Active Level
My Mood:
Default

Akhirnya...
Reply With Quote
  #5  
Old 19-09-2012, 02:22 PM
elnino25 elnino25 is offline
Well-Known
Member

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,403
Poster Rank: #679
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

haha baru ang tau malaysia cmna..hehe..
__________________
~ Never Stop Dreaming! ~

LFC and FX has one thing in common: KEEP CALM & BEL19VE!
Reply With Quote
  #6  
Old 19-09-2012, 02:27 PM
brozul brozul is offline
Well-Known
Member

brozul's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Jun 2008
Location: KL
Posts: 8,088
Poster Rank: #385
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Welkam to Malaysia...
Reply With Quote
  #7  
Old 19-09-2012, 02:39 PM
peija06 peija06 is offline
Well-Known
Member

peija06's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2007
Posts: 6,402
Poster Rank: #569
Thanked 77 Times
Active Level
My Mood:
Default

euw..!
rasekann..
Reply With Quote
  #8  
Old 19-09-2012, 02:51 PM
honeydew honeydew is offline
Well-Known
Member

honeydew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,471
Poster Rank: #438
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zanaa View Post
betul ker dia jerit? atau dia senyum jer?
kalau perempuan baru dia senyum kot
Reply With Quote
  #9  
Old 19-09-2012, 02:52 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 23,169
Poster Rank: #63
Blog Entries: 55
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

ahaha dia terkejut sbb lelaki kot
klau pmpn senyum je la
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Creamako | Whitening Cream | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #10  
Old 19-09-2012, 02:53 PM
honeydew honeydew is offline
Well-Known
Member

honeydew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,471
Poster Rank: #438
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by elnino25 View Post
haha baru ang tau malaysia cmna..hehe..
awat malaysia macam mana? banyak gay ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:12 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE