Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,711
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,917
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,682
More...
Reply
 
Thread Tools
  #461  
Old 24-09-2012, 10:52 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lampor_2003 View Post
Biasalah cikgu..

Dlm nih ramai yg berani kt keybord je..

Bila nk pegi mcm2 lah alasan..

Last2 xpegi..

Klu ajak pi perang xtawla camne..

P/s:rase cam nk ajak lpak mnum je..he3..
Haha...1 tips utk menguatkan rohani; kurangkan makan dan minum di luar...masak la sendiri atau makanlah masakan isteri...saya pasti ramai yang dah tau apa sebabnya kan?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #462  
Old 24-09-2012, 10:54 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by qda27 View Post
apakata plan sekali lagi... tuan hidayat lead and guide...

teringin gak nk tengok momok depan mata.. mana tau ada rezeki ke dpt tengok...

camna stuju ka... nama di depan tu banyak...
Saya ni orang biasa-biasa je...nak duduk-duduk kat tempat2 angker tu sambil borak-borak ilmiah boleh la...biasanya, mereka akan muncul di kalangan kita waktu-waktu seperti itu...ini pernah berlaku waktu saya di Tapah, Perak.
Reply With Quote
  #463  
Old 24-09-2012, 10:58 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
geng/ tuan hidayat minta beri pencerahan perkaitan busut kenapa sinonim dgn penunggu. Kenapa suka sgt kat busut anai2..???????
Dah cantik la tu jin pilih busut untuk dibuat tempat tinggal...masalahnya kita manusia ni tak reti nk hormat habitat jin. Kalau ye pun kita tak nampak jin, kenapa kita nak dengki dengan makhluk anai-anai yng berkoloni kt dalam tu? Busut pada kebiasaannya bukanlah objek yang menarik perhatian manusia, sebab tu ia dipilih oleh jin. Sama la seperti dalam gua-gua batu, hutan tebal dll...
Reply With Quote
  #464  
Old 24-09-2012, 11:02 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fireuz View Post
Respek la Tuan mohamedhidayat ni.. Nk blaja pasal ilmu ghaib blh x, Tuan?
Saya takde apa-apa ilmu nak diajar...sekadar berkongsi seperti ini boleh la sikit-sikit...mana yang saya tau ada dalam buku-buku tulisan Muhammad Isa Dawud, Dato' haron Din, Dato' Ismail Kamus, Ustaz Syarhan dll...dan mereka semua ini pula memperolehnya daripada al-Quran dan hadith...jadi, banyakkan kaji al-quran dan hadith dengan bimbingan ulama'...
Reply With Quote
  #465  
Old 24-09-2012, 11:05 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rizal72 View Post
tobat jin tu bengang punya ....elok elok dia duduk kat banglo sikit punya lama sekali kena angkut duduk kat flat ....dia nanti kata " apa barang duduk rumah flat, mana ada standard" hahahaha
Maksud saya, dialihkan dari Banglo tepi SIRIM ke ke Banglo Kayangan, rumah no. 1 dalam senarai yang TT post. Rumah flat yang saya duduk sekarang ni 'panas' kot...terbakar lak diorang nanti...
Reply With Quote
  #466  
Old 24-09-2012, 11:07 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by darmaopah View Post
Macam best je group paranormal cg ni...

Dulu pernah pergi bukit tunku (banglo pilot)...
Bawak sorang member tahfiz, terus tak jumpa tempat tu walau member yg jadi tour guide selalu pergi.. Pusing2 dekat sejam tak jumpa, last2 blah camtu je, takut org suspek lain plak berkeliaran area elit ti...
Bawa saya ke situ...kali ni tak payah bawa member tahfiz tu dah...bawa tuan rumah dia je...
Reply With Quote
  #467  
Old 24-09-2012, 11:08 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by david.cronenberg View Post
mungkin ni banglo bukit tunku.

Dah teruk sangat strukturnya...tak berbaloi untuk dijadikan aset...
Reply With Quote
  #468  
Old 24-09-2012, 11:16 PM
rizal72 rizal72 is offline
Active Member

rizal72's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 949
Poster Rank: #3621
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mohamedhidayat View Post
Dah teruk sangat strukturnya...tak berbaloi untuk dijadikan aset...
betul tu, kalau nak renovate ingat banyak belanja nak kena buat balik.
Reply With Quote
  #469  
Old 24-09-2012, 11:17 PM
Muhammad_27 Muhammad_27 is online now
Well-Known
Member

Muhammad_27's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Location: Jay'B, Ki el, Lab Wan
Posts: 7,030
Poster Rank: #469
Thanked 66 Times
Active Level
My Mood:
Default

thread sebelah ade sembangg pasai teknik bunuh jin... tuan hidayat pernah bunuh jin ka....
Reply With Quote
  #470  
Old 24-09-2012, 11:36 PM
mohamedhidayat mohamedhidayat is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 699
Poster Rank: #4513
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by qda27 View Post
thread sebelah ade sembangg pasai teknik bunuh jin... tuan hidayat pernah bunuh jin ka....
Thread mana tu? Bagi link...

Membunuh? Wow...tinggi sangat ilmu seperti tu...saya ada dengar tapi bukan semua orang mampu melakukannya...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:42 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE