Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-08-2012, 04:46 PM
cheeko cheeko is offline
Regular

cheeko's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default WTB: exora bold cfe

Salam semua salesman proton..
Looking for bold cfe stock ready sebelum raya..
Loan dah submit ngan kawan... tapi dia surender utk cari kereta.. so sapa2 yg ada stock ready utk reg sebelum raya.. boleh pm saya..
__________________
hijau bumi tuhan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-08-2012, 06:17 PM
imperialdragongroup imperialdragongroup is offline
Active Member

imperialdragongroup's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,690
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default exora bold cfe

check pm TT
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2012, 06:20 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bole join club cfe nt
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2012, 06:23 PM
safa69 safa69 is offline
Active Plus

safa69's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,687
Thanks (Received): 192
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apasal aku tenguk avatar tt rasa pelik aja..kurang pahala
Reply With Quote
  #5  
Old 08-08-2012, 06:26 PM
vios10 vios10 is online now
Regular

vios10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 723
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by safa69 View Post
apasal aku tenguk avatar tt rasa pelik aja..kurang pahala
avatar tt tu gambo mate...hehe
Reply With Quote
  #6  
Old 08-08-2012, 06:35 PM
azhar6014 azhar6014 is offline
Regular

azhar6014's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Location: BATU CAVES
Posts: 494
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cheeko View Post
salam semua salesman proton..
Looking for bold cfe stock ready sebelum raya..
Loan dah submit ngan kawan... Tapi dia surender utk cari kereta.. So sapa2 yg ada stock ready utk reg sebelum raya.. Boleh pm saya..
untuk pengetahuan tt, exora bold premium cfememang 1 malaysia stok kurang, dan dimana ada exora sama ada dealer / branch juga tiada stok, tempoh menunggu untuk menerima kereta ialah 2 - 3 bulan kerana amat kekurangan stok termasuk model exora bold executive - auto/manual. Ini berlaku akibat dari peralihan pentadbiran proton. Ianya masih lagi..dalam jangka masa yang telah dinyatakan. Kami sebagai jurujual juga dinasihatkan oleh pihak proton terpaksa memberitahu bahawa pihak proton menangguhkan permohonan pembelian model ini...(jangan ambil booking / tempahan)bermula dari 7 ogos 2012.

Jadi saya berharap tt, dapat bersabar sehingga giliran saudara untuk mendapatkan kereta.

Sekian
harap maklum.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-08-2012, 06:38 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azhar6014 View Post
untuk pengetahuan tt, exora bold premium cfememang 1 malaysia stok kurang, dan dimana ada exora sama ada dealer / branch juga tiada stok, tempoh menunggu untuk menerima kereta ialah 2 - 3 bulan kerana amat kekurangan stok termasuk model exora bold executive - auto/manual. Ini berlaku akibat dari peralihan pentadbiran proton. Ianya masih lagi..dalam jangka masa yang telah dinyatakan. Kami sebagai jurujual juga dinasihatkan oleh pihak proton terpaksa memberitahu bahawa pihak proton menangguhkan permohonan pembelian model ini...(jangan ambil booking / tempahan)bermula dari 7 ogos 2012.

Jadi saya berharap tt, dapat bersabar sehingga giliran saudara untuk mendapatkan kereta.

Sekian
harap maklum.
Oooo stop booking...
Sbb byk mslh ke broo.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-08-2012, 09:21 PM
notrexdame notrexdame is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 81,896
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 2
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
Oooo stop booking...
Sbb byk mslh ke broo.
Ini berlaku akibat dari peralihan pentadbiran proton
__________________
[URL="bit.ly/promositfs"][LEFT][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]SELL TOP [COLOR="Blue"]BUY BOTTOM[/COLOR] [COLOR="green"]MACAM SNIPER![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Purple"]PROFIT [U][COLOR="Red"]502 PIPS[/COLOR][/U] DALAM SATU TRADE
[COLOR="Magenta"]BANYAK SCREEN SHOT & TESTIMONIAL MEMUKAU
[URL="http://facebook.com/teknikforexsebenar"][SIZE="5"][COLOR="Black"]FACEBOOK [COLOR="Orange"]101k+ "LIKE"[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=295980"]Official CG Thread KLIK SINI[/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]
[URL="bit.ly/promositfs"][SIGPIC][/SIGPIC][/URL][/LEFT]
Reply With Quote
  #9  
Old 08-08-2012, 10:42 PM
imutm imutm is offline
Active Plus

imutm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,604
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

betul ke? tgk kat tmpat aku ada je ready stok..yg dok kat parking depa...ke dah ada orang booking?? tp mcm sentiasa ada je...hehe
Reply With Quote
  #10  
Old 08-08-2012, 10:47 PM
adamdaniel81 adamdaniel81 is offline
Super Active

adamdaniel81's Avatar
 
Trader Rating: (45)
Join Date: Feb 2011
Location: Bumi
Posts: 8,185
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imutm View Post
betul ke? tgk kat tmpat aku ada je ready stok..yg dok kat parking depa...ke dah ada orang booking?? tp mcm sentiasa ada je...hehe
stock klon dr china kot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump