Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,259
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,556
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 56,428
More...
  #59581  
Old 24-10-2012, 05:06 PM
|||||| |||||| is offline
Super Active

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 9,620
Poster Rank: #367
Thanked 228 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MC View Post
kt mana aku nk complaint menatang ni?live support xleh nk connect lak
dah try dot org tak?
__________________
Cara Mudah & Murah Untuk Iklankan Produk Anda di Tv, Radio & Media Cetak!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
PINJAMAN PERIBADI MUDAH DAN PANTAS BLACKLIST HIGH KOMITMEN OK!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #59582  
Old 24-10-2012, 05:13 PM
MC MC is offline
Active Member

MC's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,781
Poster Rank: #2407
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
dah try dot org tak?
dh bleh close position,tapi kurang usd100 mcm2 hal.....nasib dia turun blk
Reply With Quote
  #59583  
Old 24-10-2012, 05:21 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Legendary Member

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 18,746
Poster Rank: #119
Thanked 307 Times
Active Level
My Mood:
Default

Bukan taknak guna INSTAWALLET cuma kalau wd rate dia kecik tu yg rasa rugi tu.
Selagi boleh guna Local IB aku tetap guna perkhidmatan mereka.


.
__________________
AutoRebate INSTAFOREX 86.67% - dibayar ke acc trading!
CALL/WHATSAPP/TELEGRAM 019-9366547
Reply With Quote
  #59584  
Old 24-10-2012, 05:23 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,686
Poster Rank: #495
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MC View Post
dh bleh close position,tapi kurang usd100 mcm2 hal.....nasib dia turun blk
Ok la tu boss...rezeki jangan ditolak...
Reply With Quote
  #59585  
Old 24-10-2012, 05:26 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,686
Poster Rank: #495
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MC View Post
kt mana aku nk complaint menatang ni?live support xleh nk connect lak
Alamak...kalau mcm ni bro try la complaints guna email...
Reply With Quote
  #59586  
Old 24-10-2012, 05:28 PM
|||||| |||||| is offline
Super Active

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 9,620
Poster Rank: #367
Thanked 228 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MC View Post
dh bleh close position,tapi kurang usd100 mcm2 hal.....nasib dia turun blk
Alhamdulillah.. ada gak rezeki tu!
Pasni kalo nak access website gune je terus yang dot org tu senang
__________________
Cara Mudah & Murah Untuk Iklankan Produk Anda di Tv, Radio & Media Cetak!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
PINJAMAN PERIBADI MUDAH DAN PANTAS BLACKLIST HIGH KOMITMEN OK!
Reply With Quote
  #59587  
Old 24-10-2012, 05:42 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 36,793
Poster Rank: #31
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

kuran usd100 pun duit jugak tu.apa2 pun boleh complaint beserta dengan ss.
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #59588  
Old 24-10-2012, 05:43 PM
MC MC is offline
Active Member

MC's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,781
Poster Rank: #2407
Thanked 3 Times
Active Level
Default

bereh...tq supporter2 insta . Supporter terbaik tp broker terbalik
Reply With Quote
  #59589  
Old 24-10-2012, 05:45 PM
Instaforex Selangor Instaforex Selangor is offline
Active Plus

Instaforex Selangor's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,524
Poster Rank: #1764
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MC View Post
dh bleh close position,tapi kurang usd100 mcm2 hal.....nasib dia turun blk
Aduh.. tadi memang server hongkong ada problem sampai no connection..server lain macam USA saya tgk ok ja..

Minta maaf tuan atas masalah ni..kami di Malaysia ni cuma boleh sampaikan hal2 begini terus kepada pihak HQ supaya recovery action dapat dibuat dengan pantas..

Apapon, pada pandangan peribadi sy..kalau buka akaun trading...elok pilih server USA atau UK sahaja..prestasi server ni lagi baik dari server Singapore dan Hong Kong..

And bagi pihak Insta sendiri..harap masalah teknikal yang beberapa kali berlaku pada server Hong Kong dapat diatasi..
__________________
Perlukan khidmat kelas forex dan bantuan pelanggan? Hubungi Instafx Selangor: 03-55116121

Rujukan: FB Page , Urusan Deposit/Pengeluaran Melalui IB
Reply With Quote
  #59590  
Old 24-10-2012, 07:26 PM
|||||| |||||| is offline
Super Active

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 9,620
Poster Rank: #367
Thanked 228 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Instaforex Selangor View Post
Aduh.. tadi memang server hongkong ada problem sampai no connection..server lain macam USA saya tgk ok ja..

Minta maaf tuan atas masalah ni..kami di Malaysia ni cuma boleh sampaikan hal2 begini terus kepada pihak HQ supaya recovery action dapat dibuat dengan pantas..

Apapon, pada pandangan peribadi sy..kalau buka akaun trading...elok pilih server USA atau UK sahaja..prestasi server ni lagi baik dari server Singapore dan Hong Kong..

And bagi pihak Insta sendiri..harap masalah teknikal yang beberapa kali berlaku pada server Hong Kong dapat diatasi..
Yup, setakat ni US ngan UK memang tiptop la, cuma nak register akaun baru kat US tak boleh dah kan?

Berkenaan server HK ngan SG, rasanya kene panjangkan perkara ni ke pihak HQ mintak ditambah server2 kek sana. Ye la, client dah lebih 500k mesti la kengkadang akan jadi mesalah connection sebegini kan?
__________________
Cara Mudah & Murah Untuk Iklankan Produk Anda di Tv, Radio & Media Cetak!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
PINJAMAN PERIBADI MUDAH DAN PANTAS BLACKLIST HIGH KOMITMEN OK!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
broker, forex, instaforex, instaforex.com, recommended broker

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:15 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you