Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,576
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,696
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,245
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 25-07-2012, 06:32 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Adakah anda biasa begini di bulan Ramadhan?




Hubungi saya untuk memesan set Mighty 3 Gem hari ini juga dengan harga promosi jimat RM50 dari harga biasa.
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 25-07-2012, 06:42 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Mighty 3 Gem set

  1. Sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu bapa
  2. Sesuai untuk diberikan kepada isteri yang banyak tanggung jawab di bulan puasa
  3. Sesuai untuk kanak kanak 1 tahun ke atas untuk membantu perkembangan tubuh dan otak.
  4. Sesuai untuk golongan muda yang aktif berkerja supaya kekal hydrated, bertenaga, berotot dan bernutrisi.





Order set anda hari ini untuk penjimatan RM50

Hubungi saya melalui PM atau melalui contact number di 1st page thread ini
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #23  
Old 25-07-2012, 06:46 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sabtu ini saya akan berada di Bangi untuk penghantaran tempahan client...kalau ada yang nak beli dan taknak pos pos tapi nak by hand, boleh jumpa Sabtu ni)

Untuk membuat pesanan, boleh hubungi kami melalui cara berikut ::
Quote:
24hrs hotline : WhatsApp/sms : 0163743248

BBM : 22722D5D
Kedua2 contact di atas ialah milik wife saya

Untuk berhubung dengan saya, saya hanya available selepas jam 11 malam sebab saya kerja dari pagi sampai malam.


boleh juga kalau sms/whatsapp 0133101221 atau BBM saya 2332F77D tapi saya tak boleh reply immediately sebab saya kerja
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #24  
Old 25-07-2012, 08:20 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat berbuka kepada semua...

Di office saya berbuka dengan ESP, Perfiormance Drink dan MealShakes sahaja, campur je semua tu dalam air sejuk jadi macam smoothies

Alhamdulillah setakat ni mampu berkerja long hours (8 pagi - 11 malam) selama hampir sebulan dah, termasuk bulan Ramadhan ni..

Rahsianya (dan asbabnya, setelah diizinkan ALLAH) :

mIGHTY 3 gEMS



__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #25  
Old 25-07-2012, 08:23 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya tahu hari ni ramai naik pangkat jadi orang kaya ...

saya nak promosi barang baik untuk keperluan tubuh spanjang berpuasa::

Mighty 3 Gems Set:

1)Sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu bapa

2)Sesuai untuk diberikan kepada isteri yang banyak tanggung jawab di bulan puasa

3)Sesuai untuk kanak kanak 1 tahun ke atas untuk membantu perkembangan tubuh dan otak.

4)Sesuai untuk golongan muda yang aktif berkerja supaya kekal hydrated, bertenaga, berotot dan bernutrisi.



------------------------------------------------------------- Sabtu ini saya akan berada di Bangi untuk penghantaran tempahan client...

kalau ada yang nak beli dan taknak pos pos tapi nak by hand, boleh jumpa Sabtu ni)

Untuk membuat pesanan, boleh hubungi kami melalui cara berikut ::

24hrs hotline : WhatsApp/sms : 0163743248 BBM : 22722D5D
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #26  
Old 26-07-2012, 12:10 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default



Order hari ini, anda akan dapat special price including delivery/COD at Bangi with exclusive consultation (FOC)

Jimat RM50 jika anda order pada hari ini, Offer sah sehingga Jumaat 27 July 2012
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #27  
Old 26-07-2012, 02:01 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat bertahajjud semua....
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #28  
Old 26-07-2012, 04:15 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat bersahur kepada semua warga CG
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #29  
Old 26-07-2012, 04:35 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Apa menu bersahur rakan2 CG pagi ini?

Menu saya simple sahaja ::

---Nasi putih + kangkung tumis biasa + ayam goreng.

--- Minuman : Shaklee Performance Drink (orange flavor) untuk menghidrat badan, supaya sepanjang hari ni saya tak rasa kehausan sangat dan keletihan terlampau.


Isteri saya yang hamil 8 bulan sambil menyusukan bayi kami berumur setahun lebih pula tak lalu makan, isteri hanya minum Enegizing Soy Protei + MealShakes, lepas tu minum Performance Drink pula

Alhamdulillah setakat ni isteri belum tinggal lagi puasa walaupun hamil dan menyusu


**Pesan Ustaz Azhar Idrus, makan waktu sahur jangan terlalu kenyang, cukup sekadar melapiki perut untuk menjalankan kewajipan tugas mencari nafkah dan beribadah fardhu yang lain
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
  #30  
Old 26-07-2012, 09:05 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,727
Poster Rank: #2269
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat datang dan selamat pagi...

semoga menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan pengharapan agar ALLAH terima segala amal soleh kita dan mengampunkan segala dosa kita. Amin
__________________
Support bisnes bini den : Shaklee. Set Bersalin Shaklee. Pengedar Shaklee CREDIT CARD ACCEPTED - Poslaju Shaklee setiap hari. call den 0133101221 untuk den COD dalam KL , Bangi, Ampang, Shah Alam, KLCC
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:35 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE