Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 0
Views: 133
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,401
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,660
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 25-07-2012, 06:32 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Adakah anda biasa begini di bulan Ramadhan?




Hubungi saya untuk memesan set Mighty 3 Gem hari ini juga dengan harga promosi jimat RM50 dari harga biasa.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 25-07-2012, 06:42 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Mighty 3 Gem set

  1. Sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu bapa
  2. Sesuai untuk diberikan kepada isteri yang banyak tanggung jawab di bulan puasa
  3. Sesuai untuk kanak kanak 1 tahun ke atas untuk membantu perkembangan tubuh dan otak.
  4. Sesuai untuk golongan muda yang aktif berkerja supaya kekal hydrated, bertenaga, berotot dan bernutrisi.





Order set anda hari ini untuk penjimatan RM50

Hubungi saya melalui PM atau melalui contact number di 1st page thread ini
Reply With Quote
  #23  
Old 25-07-2012, 06:46 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sabtu ini saya akan berada di Bangi untuk penghantaran tempahan client...kalau ada yang nak beli dan taknak pos pos tapi nak by hand, boleh jumpa Sabtu ni)

Untuk membuat pesanan, boleh hubungi kami melalui cara berikut ::
Quote:
24hrs hotline : WhatsApp/sms : 0163743248

BBM : 22722D5D
Kedua2 contact di atas ialah milik wife saya

Untuk berhubung dengan saya, saya hanya available selepas jam 11 malam sebab saya kerja dari pagi sampai malam.


boleh juga kalau sms/whatsapp 0133101221 atau BBM saya 2332F77D tapi saya tak boleh reply immediately sebab saya kerja
Reply With Quote
  #24  
Old 25-07-2012, 08:20 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat berbuka kepada semua...

Di office saya berbuka dengan ESP, Perfiormance Drink dan MealShakes sahaja, campur je semua tu dalam air sejuk jadi macam smoothies

Alhamdulillah setakat ni mampu berkerja long hours (8 pagi - 11 malam) selama hampir sebulan dah, termasuk bulan Ramadhan ni..

Rahsianya (dan asbabnya, setelah diizinkan ALLAH) :

mIGHTY 3 gEMS



Reply With Quote
  #25  
Old 25-07-2012, 08:23 PM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya tahu hari ni ramai naik pangkat jadi orang kaya ...

saya nak promosi barang baik untuk keperluan tubuh spanjang berpuasa::

Mighty 3 Gems Set:

1)Sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu bapa

2)Sesuai untuk diberikan kepada isteri yang banyak tanggung jawab di bulan puasa

3)Sesuai untuk kanak kanak 1 tahun ke atas untuk membantu perkembangan tubuh dan otak.

4)Sesuai untuk golongan muda yang aktif berkerja supaya kekal hydrated, bertenaga, berotot dan bernutrisi.



------------------------------------------------------------- Sabtu ini saya akan berada di Bangi untuk penghantaran tempahan client...

kalau ada yang nak beli dan taknak pos pos tapi nak by hand, boleh jumpa Sabtu ni)

Untuk membuat pesanan, boleh hubungi kami melalui cara berikut ::

24hrs hotline : WhatsApp/sms : 0163743248 BBM : 22722D5D
Reply With Quote
  #26  
Old 26-07-2012, 12:10 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default



Order hari ini, anda akan dapat special price including delivery/COD at Bangi with exclusive consultation (FOC)

Jimat RM50 jika anda order pada hari ini, Offer sah sehingga Jumaat 27 July 2012
Reply With Quote
  #27  
Old 26-07-2012, 02:01 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat bertahajjud semua....
Reply With Quote
  #28  
Old 26-07-2012, 04:15 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat bersahur kepada semua warga CG
Reply With Quote
  #29  
Old 26-07-2012, 04:35 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Apa menu bersahur rakan2 CG pagi ini?

Menu saya simple sahaja ::

---Nasi putih + kangkung tumis biasa + ayam goreng.

--- Minuman : Shaklee Performance Drink (orange flavor) untuk menghidrat badan, supaya sepanjang hari ni saya tak rasa kehausan sangat dan keletihan terlampau.


Isteri saya yang hamil 8 bulan sambil menyusukan bayi kami berumur setahun lebih pula tak lalu makan, isteri hanya minum Enegizing Soy Protei + MealShakes, lepas tu minum Performance Drink pula

Alhamdulillah setakat ni isteri belum tinggal lagi puasa walaupun hamil dan menyusu


**Pesan Ustaz Azhar Idrus, makan waktu sahur jangan terlalu kenyang, cukup sekadar melapiki perut untuk menjalankan kewajipan tugas mencari nafkah dan beribadah fardhu yang lain
Reply With Quote
  #30  
Old 26-07-2012, 09:05 AM
Al-Hafiz Al-Hafiz is offline
Active Member

Al-Hafiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi ALLAH
Posts: 1,801
Poster Rank: #2387
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 306
Thanks (Received): 33
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selamat datang dan selamat pagi...

semoga menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan pengharapan agar ALLAH terima segala amal soleh kita dan mengampunkan segala dosa kita. Amin
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:08 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you