Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-07-2012, 02:13 AM
vearns vearns is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 274
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Rezeki tersepak. halal ke haram?

Kawan aku ni ada masalah skit...

Dia suka menguji ketahanan sesebuah sistem dari kene hack.
Kebiasaannya hampir semua sistem adalah selamat.

Hasil daripada ujian dia tu, dia terjumpa satu kelemahan dalam sistem. Akibat daripada kelemahan tu, dia secara tidak sengaja telah berjaya menambah duit dalam akaun dia. Banyak pulak tu.

So skang ni, dia xtau nak buat ape.
Dia bleh je nak cashout duit tu dan jadi orang kaya baru.

Tapi dia tak pasti hukumnya macam mana...halal ke duit tu eh?

Bila duit ada banyak2 kat tangan ni, rasa gelap mata jugak.
hehe

Bukan ke ni rezeki tersepak?

Ada orang cakap, nak guna boleh...tapi jangan buat makan minum je...
Reply With Quote
Thanks Bro_Izantie, nash_d thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-07-2012, 02:16 AM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 450
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
Default

transfer sikit ke akaun aku boleh tak?
Reply With Quote
  #3  
Old 22-07-2012, 02:18 AM
vearns vearns is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 274
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hahaha...nanti aku tanya dia..
ramai jugak yang nak mitak share dengan dia.
Reply With Quote
  #4  
Old 22-07-2012, 02:19 AM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 450
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
Default

bank ke??????
Reply With Quote
  #5  
Old 22-07-2012, 02:21 AM
jinlapar jinlapar is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2009
Location: dunia yang sementara
Posts: 20,090
Thanks (Received): 622
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

AAAAA berkecek sajo..acu transfer sini sejuta nk tau
Reply With Quote
  #6  
Old 22-07-2012, 02:22 AM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,637
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

perbankan online ke tt?
urmmm
Reply With Quote
  #7  
Old 22-07-2012, 02:23 AM
mr.gabanz mr.gabanz is offline
Active Plus

mr.gabanz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,539
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pun nk jgak...hahahah
Reply With Quote
  #8  
Old 22-07-2012, 02:24 AM
abangpower abangpower is offline
Active Plus

abangpower's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: Planet Bumi
Posts: 3,261
Thanks (Received): 255
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

duit tu haram ambik..... tu namanya mencuri....
__________________

PERCUMA! Belajar Bina Badan Online! KLIK SINI
JOM! Kuruskan badan tanpa supplement yang mengarut!
EBOOK PERCUMA! Rahsia Bisnes Modal RM10 Menjana RM6250 dibongkar! KLIK SINI
Reply With Quote
  #9  
Old 22-07-2012, 02:24 AM
vearns vearns is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 274
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
perbankan online ke tt?
urmmm
sejenis camtu la kot...
dah melibatkan duit duit ni...

ada yang cakap hukum dia HARUS.

ada juga yang cakap, kalu nak berkat, sedekah separuh kat masjid @ derma kat orang miskin, balance bleh guna.
Reply With Quote
  #10  
Old 22-07-2012, 02:25 AM
Zunan Zunan is offline
Active Member

Zunan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,941
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ntah le ... elok pulangkan balik ... nanti x aman je hidup ... hu hu
__________________
we learn from mistake... not from universiti
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold