Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 1,021
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,116
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,328
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-07-2012, 05:31 AM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default [CLOSED] Masihkah Kuiz Applikasi Facebook Masih Relevan?

[Tempahan ditutup sementara waktu kerana sedang menghadapi dengan designer yang buat kerja agak cincai (walaupun aku tak reti nak design, aku design pakai power point lagi cun dari dia buat! Mula2 design dia ok, dah lama2 mcm malas pulak buat kerja. Boring with his current job? May be!). Sekarang tengah perhatikan sama ada apps kurang dapat sambutan oleh sebab designing yang tak menarik atau sememangnya kuiz apps sudah tepu? Terima kasih.]



Bukti Fan Page Saya Bukan Sahaja Dapat 10,000 Likes, MALAH Lebih Dari 42,000 Likes Dalam Masa TAK SAMPAI 2 BULAN!



Dan... Majoriti Likers Ialah Orang Malaysia!



Apakah Servis Yang Saya Sediakan?
Saya Akan Membuat Kuiz Apps Untuk Fan Page Anda. Kuiz Apps Inilah Bekerja Sebagai Senjata Utama Fan Page Anda Untuk Mendapatkan Lebih Banyak Likes Dalam Masa Yang Singkat!


Perjalanan Kuiz Apps Berfungsi :
1. Setiap orang yang mahu menggunakan kuiz apps anda, mereka mesti klik Like dahulu sebelum melihat keputusan kuiz apps anda.
2. Apabila mereka menggunakan kuiz apps anda, link dan gambar kuiz apps anda akan terpapar di wall mereka.
3. Rakan2 mereka akan terdedah dengan paparan link dan gambar kuiz apps anda, seterusnya turut mengguanakan kuiz apps anda tersebut.
4. Jadi, fan page anda akan menerima Likes secara automatik / viral setiap masa.


Quote:
Berapa Upah Untuk Saya Membina Apps Ini?
Hanya RM160 / apps untuk tempoh setahun.


Keberkesanan selepas pasang Apps ni. Meh tempah sekarang sebelum quota penuh.




P/S : Siapa bayar dlu, dia punya apps akan diproses dahulu. Jadi jika nak cepat dan jadi yang terawal, sila BANK IN KE AKAUN MAYBANK 1130 1514 2094 AHWAZI MUSTAFA. Kemudian sila PM kepada saya details bayaran. Saya akan berikan langkah seterusnya.

__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017


Last edited by Ahwazi Mustafa; 12-08-2012 at 08:24 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-07-2012, 05:32 AM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Testimonial :


Quote:
Originally Posted by sendiri View Post
terbaik !! 1 hari je dah 1k like terima..
X silap application ni selama stahun kan tt
Quote:
Originally Posted by adioz88 View Post
page saya like tak henti2.......sekejap2 ada aja new update...tq tuan tanah
Quote:
Originally Posted by adioz88 View Post
memang like meroket..thanks tt..memang banyak di luar jangkaan...seminggu boleh lepas 10k rasanya ni
Quote:
Originally Posted by the_one View Post
Alhamdullilah,

dalam masa 2 jam sahaja dilancarkan, para peminat novel like page lebih dari 200 orang. Kalau nak diikukan, 200 orang likes ni page teman, mau dekat sebulan jugak.

Mari-mari siapa ada bisnes tu ada fanpage boleh pakai servis tt, pilih idea apps yang sesuai dengan bisnes anda.
Quote:
Originally Posted by ooz View Post
Thanks TT...
10k likes 5 hari ja...
goodluck boh...

Quote:
Originally Posted by Sendiri View Post
Ni testimoni bergambar dari aku :



aku baru je bukak berduyun2 like masuk :
like gambar status pun lagi bnyak dari sebelum ni gara2 like yg masuk ^_^
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017


Last edited by Ahwazi Mustafa; 30-07-2012 at 01:22 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 16-07-2012, 06:19 AM
faizinfy faizinfy is offline
Regular

faizinfy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 234
Poster Rank: #9636
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

facebook ninja viral script ke ni? pm for more details
Reply With Quote
  #4  
Old 16-07-2012, 12:43 PM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faizinfy View Post
facebook ninja viral script ke ni? pm for more details
Bukan... Saya bukan jual ebook... Tp ambil servis utk bina kuiz apps... Cuba baca betul2 kat 1st post...
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017

Reply With Quote
  #5  
Old 16-07-2012, 01:02 PM
RazorEis RazorEis is offline
Regular

RazorEis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Location: Bumi Allah S.W.T
Posts: 544
Poster Rank: #5869
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro..check pm..
Reply With Quote
  #6  
Old 16-07-2012, 01:04 PM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RazorEis View Post
bro..check pm..
Ok, dah reply kat sana... TQ
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017

Reply With Quote
  #8  
Old 16-07-2012, 04:53 PM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
Terbaik bro, mantapppp......

Tak nak buat untuk biz MG ke tuan?
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017

Reply With Quote
  #9  
Old 16-07-2012, 08:33 PM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pengalaman saya, bila ada fan page likes 10,000 ke atas, produk anda pasti terjual.

Saya akan berikan khidmat nasihat teknik rahsia mcm mana nak convert fans kepada customer anda.
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017

Reply With Quote
  #10  
Old 17-07-2012, 02:46 AM
Ahwazi Mustafa Ahwazi Mustafa is offline
Legendary Member

Ahwazi Mustafa's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2008
Location: IB FXPRIMUS
Posts: 11,370
Poster Rank: #282
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Siapa nak cepat2 sambar ok. Untuk 30 orang terawal sahaja. Blh nego. Hehe.
__________________
FXPRIMUS - The Safest Place To Trade
(WAZI TEAM ESCROW)

KAUNTER DEPO / WITHDRAWAL DIBUKA
Depo 4.6 / Wdraw 4.4
CALL / SMS / WHATSAPP 017-9696017

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 02:29 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you