Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-07-2012, 08:40 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Angry [ TOLONG ] duit akaun meybenk ditolak oleh paypal

mod kalu salah tempat, tolong remove ye


salam kawan2, pagi nie aku buka meybenk2u dan mendapati pihak meybenk telah menolak duit aku sebanyak rm 40 kpd pihak SM Media melalui paypal..

menurut paypal, aku telah suscribe plan di web www.whisper4u dot com sedangkan aku x pernah pun pi website tersebut..ada cara x nak claim balik duit aku tu?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-07-2012, 08:42 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

aku xtau pun website tu mengenai ape..hati2 kawan2
Reply With Quote
  #3  
Old 15-07-2012, 08:43 AM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,637
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asasindino View Post
mod kalu salah tempat, tolong remove ye


salam kawan2, pagi nie aku buka meybenk2u dan mendapati pihak meybenk telah menolak duit aku sebanyak rm 40 kpd pihak SM Media melalui paypal..

menurut paypal, aku telah suscribe plan di web www.whisper4u dot com sedangkan aku x pernah pun pi website tersebut..ada cara x nak claim balik duit aku tu?
buka dispute a transaction kat resolution centre tu.Tapi ambil masa 2 3 mgu la.Aku dulu tak ingat bape lama baru dapat duit balik bile
Reply With Quote
  #4  
Old 15-07-2012, 08:44 AM
harley harley is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: BELAKANG BAPAK KO
Posts: 5,177
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

www.whispers4u.com
Singles find love.

Reply With Quote
  #5  
Old 15-07-2012, 08:45 AM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,637
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asasindino View Post
aku xtau pun website tu mengenai ape..hati2 kawan2
www.whispers4u.com/
Disabled Dating Service. Online since 2002 - Disabled singles can find love and friendships. Send and receive email messages free!

TT ada isi pape ke web bukan2
Reply With Quote
  #6  
Old 15-07-2012, 08:47 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
buka dispute a transaction kat resolution centre tu.Tapi ambil masa 2 3 mgu la.Aku dulu tak ingat bape lama baru dapat duit balik bile
yg tue aku dh buat..tp mslh nye..bila masa pulak aku suscribed??? senang2 je potong duit dr akaun aku
Reply With Quote
  #7  
Old 15-07-2012, 08:48 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by harley View Post
www.whispers4u.com
Singles find love.

ha ah..baru tadi aku dpt tau web ni..kalu x kes curik duit aku oleh pihak web tu..mmg aku x tau webstite tu
Reply With Quote
  #8  
Old 15-07-2012, 08:48 AM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,637
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asasindino View Post
yg tue aku dh buat..tp mslh nye..bila masa pulak aku suscribed??? senang2 je potong duit dr akaun aku
Cu tukar password paypal tu
Reply With Quote
  #9  
Old 15-07-2012, 08:49 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
www.whispers4u.com/
Disabled Dating Service. Online since 2002 - Disabled singles can find love and friendships. Send and receive email messages free!

TT ada isi pape ke web bukan2
mmg x pernah bro
Reply With Quote
  #10  
Old 15-07-2012, 08:52 AM
asasindino asasindino is offline
Active Plus

asasindino's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,396
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
Cu tukar password paypal tu
slps nie aku tuka
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold