Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,709
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,751
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,300
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-07-2012, 03:35 PM
sham2875 sham2875 is offline
Active Member

sham2875's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2006
Location: selangor
Posts: 1,606
Poster Rank: #2422
Thanked 21 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zalnet View Post
Nak toup tu mcm biasakan kat kedai2 boleh 7e, petronas etc?
yer betul, kalau nak top up RM10 lah katakan.gi petronas cakap nak top up tune talk RM10
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-07-2012, 03:39 PM
sham2875 sham2875 is offline
Active Member

sham2875's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2006
Location: selangor
Posts: 1,606
Poster Rank: #2422
Thanked 21 Times
Active Level
My Mood:
Default

bawah ni tempat top up tone plus/ tune talk:
Attached Images
File Type: jpg tone plus.jpg (56.8 KB, 11 views)
Reply With Quote
  #23  
Old 16-07-2012, 03:42 PM
zalnet zalnet is offline
Super Active Member

zalnet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 4,624
Poster Rank: #832
Thanked 276 Times
Active Level
Default

mcm menarik gak ni
Reply With Quote
  #24  
Old 16-07-2012, 03:53 PM
sham2875 sham2875 is offline
Active Member

sham2875's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2006
Location: selangor
Posts: 1,606
Poster Rank: #2422
Thanked 21 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zalnet View Post
mcm menarik gak ni
memang menarik boss..meh ler join
Reply With Quote
  #25  
Old 16-07-2012, 04:43 PM
rewards rewards is offline
Normal Member

rewards's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 280
Poster Rank: #8194
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Saudagar Emas View Post
boleh tahan jugak. modal pun rendah siap dapat kredit RM30.
Ya, memang boleh tahan...ada pilihan Auto-Maintain lagi kalau bonus cukup...so, kalau join sekarang dan promote...lepas ni, free call, free sms, free internet dan dapat bonus lagi!

Jom, parking dulu free http://www.MyTonePlus.com/free

Esok, pre-launching dah!
Reply With Quote
  #26  
Old 16-07-2012, 04:48 PM
rewards rewards is offline
Normal Member

rewards's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 280
Poster Rank: #8194
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zalnet View Post
Kena wajib 4 org tu yng mcm leceh skit heheh, kalau dpt terlebih 4 camna? hehe
Haha, sebelum ni dalam program lain...

Asyik,asyik kena cari orang...asyik asyik kena cari orang!

Haaa...Sekarang orang lain pula sedekah orang pada kita...Amacam?

Itu lah kelebihana Plan Reverse 2 Up...cuma perlu 4 orang dan orang lain pula pass up downline free!

Kalau dah lebih 4 orang boleh placing utk downline...sebab kita dapat 13% level infinity!

Jom, parking free dulu: http://www.MyTonePlus.com/free
Reply With Quote
  #27  
Old 16-07-2012, 05:14 PM
rewards rewards is offline
Normal Member

rewards's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 280
Poster Rank: #8194
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default http://www.MyTonePlus.com/free

Plan Reserve 2 Up memang plan yang menarik dan power...sebelum ni, Infinity Downline, SlimberryXtreme dan di market antarabangsa, Empower Network telah membuktikan ia plan yang hebat dan laju!

Tetapi, bezanya dalam Tone Plus, ada produk yang bagus iaitu Prepaid Kad dan syarikat yang kukuh juga!

Lebih-lebih lagi, Pelan Tone Plus cuma perlu dapatkan 4 orang sekali dalam seumur hidup! Lepas cukup quota 4 orang...selesai kerja...lepas tu kita boleh bantu network pula...dan kita akan berpeluang dapat 13% daripada nilai top up sehingga level infinity!

Jom, parking dulu: http://www.MyTonePlus.com/free

Ini potensi income:

Reply With Quote
  #28  
Old 16-07-2012, 05:15 PM
sham2875 sham2875 is offline
Active Member

sham2875's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2006
Location: selangor
Posts: 1,606
Poster Rank: #2422
Thanked 21 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jom join tone plus...dapat free Profitunity Home Study Course Online Version (PDF MANUALS & VIDEO LESSONS for 8 WEEKS) sapa yg register bawah saya
Reply With Quote
  #29  
Old 16-07-2012, 06:15 PM
rewards rewards is offline
Normal Member

rewards's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 280
Poster Rank: #8194
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default http://www.MyTonePlus.com/free

TonePlus ni peluang utk dapat income pasif tiap2 bulan dgn kerja sekali saje...sponsor 4 downline...itu yang menarik...tiap2 kali downline top-up, kita dapat 13%...sehingga ke level infinity!

Jom, yang belum dafar, boleh parking FREE dulu di sini: http://www.MyTonePlus.com/free

Group kami dah sediakan file ppt dan support group di FB!
Reply With Quote
  #30  
Old 16-07-2012, 11:54 PM
yon777 yon777 is offline
Active Member

yon777's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Location: PERAK
Posts: 1,374
Poster Rank: #2771
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default toneplus

Salam, TT ucapkan terima kasih kpd Rewards & Sham2875 kerana tlg xplain kpd yg bertanya. sama - sama lah kita bantu menbantu Walaupun satu Kapal tp lain-lain kabin

Saya tgk pelan dan amati betul-betul baru nampak bagaimana Sistem ni bakal MELETUP di pasaran.:

Sistem Reverse 2 Up



1. Cara untuk mendaftar, hubungi Penaja dan Beli SIMKAD pack permulaan berharga RM80 (jika perlu kos pos dikenakan)

2. Setelah jadi ahli, anda layak beli 1 Biz Pack Berharga Rm240 yg mengandungi 4 keping simkad (utk diguna mendaftarkan ahli baru)
Biz Pack 4 sim ini boleh dibeli melalui Service Centre yg dilantik oleh syarikat. Pendaftaran ahli baru boleh dilakukan sendiri dgn cara Login ke website syarikat dan key-in profile ahli baru. (Perlu ada Simkad di tangan)

3. Automaintain: RM30 ditolak daripada komisyen bulanan utk Reload. (boleh pilih utk samaada mahu set Automaintain atau reload sendiri)

3. Syarat penting:
-Komisyen 'Burnt' jika tidak lengkap menaja 4 orang.
-Komisyen 'Burnt' jika Topup kurang dari Rm30 bulanan.
-Ahli dalam kumpulan anda akan 'Hilang' jika tidak lengkap menaja
4 orang dalam masa 60 hari. dan semua ahli kumpulan akan di Pass-Up ke Upline. Untuk mula balik perlu taja 4 orang.

4. Extra Benefit:
-Percuma 100k PA Perlindungan Insuran dari Oriental Capitol
-Air Asia TuneTalk topup Points - boleh claim fl!ght ticket.
-Akaun oleh diwarisi

5. Normal Term User:
- Setiap Ahli mesti taja 4 orang utk menikmati komisyen.
- Seorang ahli yg di taja tidak aktif selama 14 hari,di benarkan utk taja lagi seorang. Jika 2 org tidak aktif selama 14hari, boleh taja lg 2 orng...
- Komisyen dibayar pada 25 haribulan pada setiap bulan. ( >Rm30 ) rm3 dikenakan sebagai caj transaksi.
-Ahli yg sudah Expired (Simkad Expired) Perlu Mula Daftar Baru.

Maklumat Lanjut boleh Join our Team
www.myToneplus.com/My
__________________
JANGAN TUNGGU-TUNGGU LAGI...
Dapatkan simkad OneXOX sekarang!!!... SMS/WhatsApp/Telegram 011-18578178
web UserGetUser>>>((( ONEXOXsimkad.Com )))<<< web UserGetUser
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:47 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE