Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,602
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,705
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,255
More...
View Poll Results: saya suka nasha aziz
saya suka nasha aziz 24 28.57%
nasha aziz lagi lawa dari anzalna dan neelofa 44 52.38%
dah berumur . not my taste laa 5 5.95%
saya takde perasaan pun.. 11 13.10%
Voters: 84. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-07-2012, 10:31 PM
Megat Sri Rama Megat Sri Rama is offline
CG Top Poster Club

Megat Sri Rama's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2007
Posts: 20,244
Poster Rank: #89
Thanked 488 Times
Active Level
Default

adeh... scam.

Selisih 2 minit je dengan thread aku.
__________________
Saya benci Mahathir Bin Mohamad Kutty
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-07-2012, 10:32 PM
adie@coway adie@coway is offline
Well-Known
Member

adie@coway's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2011
Location: beRteBaraN diMUka BUmi
Posts: 5,959
Poster Rank: #609
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

41????
__________________
untuk tempahan produk Coway sila klik sini

http://cowaypilihanku.wordpress.com

sms/whatsapp: 0133482282
Reply With Quote
  #13  
Old 12-07-2012, 10:33 PM
iswaraburuk iswaraburuk is offline
Well-Known
Member

iswaraburuk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Location: sri kembangan
Posts: 9,068
Poster Rank: #333
Thanked 61 Times
Active Level
My Mood:
Default

dulu ada 3gp pasal minah ni...betul atau tak wallahualam..
__________________
klik sini-->>http://stateemblem2u.blogspot.com/
Reply With Quote
  #14  
Old 12-07-2012, 10:33 PM
hum hum is online now
Super Active Member

hum's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2009
Posts: 4,017
Poster Rank: #959
Thanked 30 Times
Active Level
My Mood:
Default

TT, meh borang satu..nak join kelab ni..
Reply With Quote
  #15  
Old 12-07-2012, 10:33 PM
kopirait kopirait is offline
Legendary Member

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 15,411
Poster Rank: #135
Blog Entries: 2
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

kadang2 lawa kadang2 tak lawa.
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 12-07-2012, 10:33 PM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,272
Poster Rank: #65
Blog Entries: 2
Thanked 4,692 Times
Active Level
My Mood:
Default FOTO: Nasha Aziz Dah Cecah 41 Tahun, Masih Comel, Masih Bergetah!

FOTO: Nasha Aziz Dah Cecah 41 Tahun, Masih Comel, Masih Bergetah!




Meskipun sudah melewati usia 40-an, model juga pelakon popular Nasha Aziz berkata hidupnya yang sentiasa dikelilingi dengan cinta, berfikiran positif, ceria serta menjalani gaya hidup sihat menjadikan beliau sehingga kini kekal cantik dan masih mempunyai bentuk badannya, macam anak dara sunti.

“Tiada rahsia apa-apa. Simple saja, cinta. Cinta menjadikan saya nampak muda. Cinta melindungi saya daripada rasa tua. Cinta buat saya nampak sihat dan ceria. Cinta, cinta dan cinta. Setiap hari saya menerima cinta dan memberi cinta”, ujar Nasha Aziz kepada MD tatkala memintanya berkongsi apakah rahsia awet mudanya.

Pemilik nama sebenar Noraishah Abd Aziz ni ditemui di pelancaran produk GNC Live Well sempena memperkenalkan set minuman kolagen, ‘LAC Taut’, bertempat di hotel Double Tree, semalam.

Pada majlis tersebut Nasha diundang khas bersama dua lagi selebriti iaitu pelakon-model Alan Yun dan pereka fesyen terkenal, Melinda Looi bagi menceritakan pengalaman mereka sebagai pengguna ‘LAC Taut’.

“Di usia 41 tahun, saya sentiasa pastikan saya tetap cantik. Jadi saya dah cuba banyak produk kecantikan sejak beberapa tahun sebelum ni.Sekarang saya cuba pula Taut. Baru lebih kurang dua minggu. Saya sukakan rasanya yang manis dan kemanisan itu yang memberikan saya tenaga dan cinta. Dan harap-harap Taut memberikan sesuatu yang paling terbaik pada diri saya”, ujarnya.




Melihatkan ‘supermodel nombor satu tanah air’ ni tidak habis-habis menyebut perkataan ‘cinta’ sepanjang majlis, seperti biasa soalan wajib dikemukakan padanya, sudahkah dia menemui cintanya?

Nasha menjawab, “(senyum) Saya masih mencari cinta sebenar. Saya mencari seseorang yang mempunyai matlamat dan kepercayaan yang sama dengan saya.”

Menurut Nasha, dia tidak meletakkan sebarang target waima dalam usia sebegini, dia langsung tidak merasa bimbang dengan statusnya yang masih solo. Sebaliknya pelakon filem Cinta Luar Biasa ini menyerahkan segala pada-Nya.

“Masih solo. Tak mengenali, mengenali pun. Penat lah nak kenal-kenal (gelak). Lagipun banyak benda yang kita perlu mengenali, kan. Saya serahkan pada-Nya. Saya harus bersyukur. Saya tak nak demand, tak nak merungut kenapa sampai sekarang saya belum bertemu jodoh. Lagipun saya tidak menerima sebarang desakan dari keluarga mahupun teman-teman rapat,”

“Lambat atau cepat, saya percaya pada kentetuan-Nya. Mungkin bagi sesetengah wanita, apatahlagi bila dah berumur, mereka akan risau kalau masih belum berkahwin. Mereka mungkin malu. Tapi bagi saya, tak perlu rasa malu. Bukankah setiap kita dah di janjikan akan ada adam atau hawa untuk kita semua. Maknanya ada lah Adam saya, satu hari nanti, petahnya sambil tersenyum lebar.




Menurut Nasha lagi, walaupun hidup bersendirian dia gembira kerana sebetulnya dia tidak sempat merasa sunyi. Tambahan dengan kehadiran kawan-kawan sekeliling juga para peminatnya yang mencecah lebih 700, 000 di fanpage rasminya sekaligus membuatkan rutin hariannya terisi.

“Saya rasa hidup saya penuh dengan warna. Saya ada kawan-kawan, berbual dan berkongsi rasa. Syukur saya ada peminat yang ramai. saya kongsikan hidup saya dengan mereka. Walaupun saya tak selalu balas kiriman-kiriman mesej peminat di fanpages saya, tapi mereka sentiasa menyokong dan memberi semangat pada saya. Mereka beri saya cinta dan saya menerima cinta. Jadi saya tak sempat pun nak rasa sunyi”, katanya lagi.




Dalam pada itu, menyentuh mengenai perkembangan karier, Nasha baru saja selesai menjalani penggambaran Stand By Me bersama produksi Indonesia. Antara pelakon Malaysia lain yang turut menjayakan telemovie tersebut ialah Jehan Miskin.

“Baru saja habis shooting di Jakarta. Buat masa ni daya tidak menggambil job drama atau filem. Lagipun dah nak bulan Ramadhan. Alhamdulillah, setiap kali Ramdhan memang saya akan perlahankan aktiviti seni dan lebih banyak luangkan masa dengan memenuhi aktiviti di bulan puasa, misalnya berbuka puasa bersama anak-anak yatim,” ujar pelakon Super Mak ni mengakhiri perbualan.





sumber : http://mynewshub.my/2012/07/12/foto-...asih-bergetah/
Reply With Quote
  #17  
Old 12-07-2012, 10:34 PM
apokalipso apokalipso is offline
Well-Known
Member

apokalipso's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,112
Poster Rank: #599
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

ade kat sini
Reply With Quote
  #18  
Old 12-07-2012, 10:34 PM
susah2je susah2je is offline
Well-Known
Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 8,295
Poster Rank: #374
Thanked 33 Times
Active Level
Default

Kawan sekelas akak aku ni di Keramat.. Kelakar akak aku cerita zaman dia sekolah dedulu..
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
  #19  
Old 12-07-2012, 10:35 PM
apokalipso apokalipso is offline
Well-Known
Member

apokalipso's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,112
Poster Rank: #599
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Megat Sri Rama View Post
adeh... scam.

Selisih 2 minit je dengan thread aku.
alamakk!! sori tuan!
Reply With Quote
  #20  
Old 12-07-2012, 10:35 PM
Cuppy Cakes Cuppy Cakes is offline
Legendary Member

Cuppy Cakes's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Location: The Cascade, Bandung
Posts: 12,136
Poster Rank: #201
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

sy secara resmi nya mengregisteri kan beliau...
__________________
If you're keen to know more about Mortgage Reducing Term Assurance (MRTA), Mortgage Reducing Term Takaful (MRTT), Mortgage Level Term Assurance (MLTA) and/or Mortgage Level Term Takaful (MLTT), please pm/call/sms/whatsapp me for free consultation - o12-259 525tujuh.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:17 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE