Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #381  
Old 30-07-2012, 03:18 PM
ennoar ennoar is offline
Active Plus

ennoar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,833
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 0
Active Level
Default

getah area mana kat sabah ni tt?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #382  
Old 30-07-2012, 03:23 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default Pakej - Pakej Rakan Niaga

Pengumuman Terkini:

Kepada mereka yang dah join, profit untuk bulan Ogos ialah pada 18 Ogos sempena Raya. Bulan berikutnya masih seperti tarikh pada agreement dan cheque masing-masing.

Mereka yang nak join option A, boleh join sebelum 3 Ogos untuk dapat profit 7% pada 18 Ogos....yang nak join lepas 3 Ogos, kena bincang profit kalau nak pada 18 Ogos juga

Yang nak join option B, sila confirm dengan saya bila tarikhnya sebab nak kena selari dengan jadual kapal.

Harga untuk rubber block masih dalam perbincangan....insyaallah seminggu dua lagi akn selesai.
Reply With Quote
  #383  
Old 30-07-2012, 03:26 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ennoar View Post
getah area mana kat sabah ni tt?
getah banyak kat penampang, beufort, tamparuli, kota belud, kota marudu, ranau, pitas, keningau, tenom, sepiting, lawas dan sook...pendek cite..kawasa pantai barat hingga pendalaman sabah...
Reply With Quote
  #384  
Old 30-07-2012, 03:29 PM
Gweb2008 Gweb2008 is offline
Regular

Gweb2008's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Location: jb,kl,trg
Posts: 681
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Demam Getah View Post
Pengumuman Terkini:

Kepada mereka yang dah join, profit untuk bulan Ogos ialah pada 18 Ogos sempena Raya. Bulan berikutnya masih seperti tarikh pada agreement dan cheque masing-masing.

Mereka yang nak join option A, boleh join sebelum 3 Ogos untuk dapat profit 7% pada 18 Ogos....yang nak join lepas 3 Ogos, kena bincang profit kalau nak pada 18 Ogos juga

Yang nak join option B, sila confirm dengan saya bila tarikhnya sebab nak kena selari dengan jadual kapal.

Harga untuk rubber block masih dalam perbincangan....insyaallah seminggu dua lagi akn selesai.
bincang kasi yg terbaik TT
Reply With Quote
  #385  
Old 30-07-2012, 03:30 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the_smith View Post
10ribu orang view bos..hehe
perghh...ye ke? ramai gak warga cg ni ek...
Reply With Quote
  #386  
Old 30-07-2012, 03:37 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Gweb2008 View Post
bincang kasi yg terbaik TT
hehehe...kena bagi TT peluang bernafas gak....
Reply With Quote
  #387  
Old 30-07-2012, 03:38 PM
Gweb2008 Gweb2008 is offline
Regular

Gweb2008's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Location: jb,kl,trg
Posts: 681
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yela TT ramai yg view minatla tu... projek baik ni...
Reply With Quote
  #388  
Old 30-07-2012, 03:43 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Gweb2008 View Post
yela TT ramai yg view minatla tu... projek baik ni...
heheh..projek memang baik sekarang ni...bila dah cium bau getah esok..hehehe..ada yang tak tahan nanti....saya dah lali ngan bau getah...sekarang kalau tak dapat cium getah..tangan boleh gegar wooo..heheheheh...
Reply With Quote
  #389  
Old 30-07-2012, 04:00 PM
dryer dryer is offline
Regular

dryer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 881
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

menarik gak ni...
Reply With Quote
  #390  
Old 30-07-2012, 04:08 PM
dryer dryer is offline
Regular

dryer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 881
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Demam Getah View Post
Pengumuman Terkini:

Kepada mereka yang dah join, profit untuk bulan Ogos ialah pada 18 Ogos sempena Raya. Bulan berikutnya masih seperti tarikh pada agreement dan cheque masing-masing.

Mereka yang nak join option A, boleh join sebelum 3 Ogos untuk dapat profit 7% pada 18 Ogos....yang nak join lepas 3 Ogos, kena bincang profit kalau nak pada 18 Ogos juga

Yang nak join option B, sila confirm dengan saya bila tarikhnya sebab nak kena selari dengan jadual kapal.

Harga untuk rubber block masih dalam perbincangan....insyaallah seminggu dua lagi akn selesai.
profit brp lama akan dibayar bro
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump