Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,703
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,768
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,147
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-07-2012, 03:42 AM
Viere Viere is offline
Legendary Member
EXNESS Official
Introducing Broker

Viere's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Aug 2008
Posts: 20,025
Poster Rank: #80
Thanked 180 Times
Active Level
My Mood:
Default Gambar permukaan planet Marikh



GAMBAR bertarikh 9 Jun lalu menunjukkan permukaan planet Marikh yang dirakamkan kenderaan Opportunity.

WASHINGTON - Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA) menyiarkan gambar permukaan planet Marikh kelmarin.

Gambar itu dirakamkan kenderaan penjelajah planet itu, Opportunity milik NASA.

Terdapat jejak pergerakan kenderaan tersebut di dalam gambar itu. - Reuters
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-07-2012, 04:07 AM
Megat Sri Rama Megat Sri Rama is offline
CG Top Poster Club

Megat Sri Rama's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2007
Posts: 20,246
Poster Rank: #79
Thanked 481 Times
Active Level
Default

Ini penipu je ni...

Sains ni semua pembohong...

Bomoh kampung aku cakap macam tu.
__________________
Saya benci Mahathir Bin Mohamad Kutty
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2012, 04:16 AM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 23,282
Poster Rank: #60
Thanked 219 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Megat Sri Rama View Post
Ini penipu je ni...

Sains ni semua pembohong...

Bomoh kampung aku cakap macam tu.
Takde video bomoh tu aku tak caye
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2012, 04:23 AM
UMNGOK UMNGOK is offline
Active Member

UMNGOK's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2011
Posts: 678
Poster Rank: #4511
Blog Entries: 1
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Langitdia lapang je, tiada awan di sana.
__________________
Kita semua MANUSIA.
Kita semua bukan LEMBU.
http://58.27.29.90/
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2012, 09:14 AM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,741
Poster Rank: #57
Thanked 505 Times
Active Level
My Mood:
Default

jenjalan.......
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2012, 09:18 AM
izjat izjat is offline
Super Active Member

izjat's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,823
Poster Rank: #949
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

siap da ada penjara da dekat sana.. untuk penjarakan makluk asing...
kat bumi da banyak da makluk asing, cuma diorang menyamar jadi manusia.. hanya segelintir orang je yang tahu dan menghapuskan makluk asing nie.. ada da team untuk membunuh makluk asing nie.. mereka dipanggil "Men In Black".

p/s : harap siapa yang melihat mesej ini jangan memberitahu orang lain, takot kekecohan berlaku kerana takut akan kedatangan makluk asing nie..

Sumber KosMore
__________________
-----------------------------------------------
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2012, 09:29 AM
krusader krusader is offline
Well-Known
Member

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2010
Posts: 5,911
Poster Rank: #578
Thanked 94 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izjat View Post
siap da ada penjara da dekat sana.. untuk penjarakan makluk asing...
kat bumi da banyak da makluk asing, cuma diorang menyamar jadi manusia.. hanya segelintir orang je yang tahu dan menghapuskan makluk asing nie.. ada da team untuk membunuh makluk asing nie.. mereka dipanggil "Men In Black".

p/s : harap siapa yang melihat mesej ini jangan memberitahu orang lain, takot kekecohan berlaku kerana takut akan kedatangan makluk asing nie..

Sumber KosMore
pengaruh TV kuat sgt ni... wakakakaka
__________________
TERLALU KURUS? INGIN MENAMBAH BERAT BADAN? KLIK LINK DIBAWAH...
http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=301935
Reply With Quote
  #8  
Old 11-07-2012, 09:58 AM
dungduk dungduk is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 240
Poster Rank: #8556
Thanked 0 Times
Active Level
Default

ahhahha.... ontah la...
__________________
mencari sinar petang....
Reply With Quote
  #9  
Old 11-07-2012, 10:00 AM
wong_fei_hung wong_fei_hung is offline
Active Member

wong_fei_hung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Location: Po-chi-lam (寶芝林)
Posts: 1,605
Poster Rank: #2284
Blog Entries: 1
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izjat View Post
siap da ada penjara da dekat sana.. untuk penjarakan makluk asing...
kat bumi da banyak da makluk asing, cuma diorang menyamar jadi manusia.. hanya segelintir orang je yang tahu dan menghapuskan makluk asing nie.. ada da team untuk membunuh makluk asing nie.. mereka dipanggil "Men In Black".

p/s : harap siapa yang melihat mesej ini jangan memberitahu orang lain, takot kekecohan berlaku kerana takut akan kedatangan makluk asing nie..

Sumber KosMore
ni agen MIB ni ... agen apa yer ... ada keje kosong tak kat sana? Aku pun nak join tangkap makhluk asing ni ...
__________________
WE HAVE A RIGHT PEOPLE TO PROVIDE THE DIRECTION YOU NEED
https://www.facebook.com/bizkhairulnizam
Reply With Quote
  #10  
Old 11-07-2012, 10:02 AM
joee joee is online now
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -S.Bridge
Posts: 24,222
Poster Rank: #53
Thanked 473 Times
Active Level
My Mood:
Default

btul ke ni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:02 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE