Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 243
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,494
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,746
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-07-2012, 06:28 PM
emas baladi emas baladi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: kelantan
Posts: 173
Poster Rank: #11323
Active Level
My Mood:
Default baladigold - baladigold.com

Emas baladi ialah emas 999 http://www.baladigold.com. yang disahkan oleh assayer yang sah dan berkelayakan..
Ia seberat 1gram..
Harga jualan buat masa ini ialah RM280..
Dengan segram,anda seolah-olah membuka sebuah kedai emas sendiri..
dan lot-lot di bawah anda ibarat cawangan-cawangan anda..bermulalah sebuah empayar perniagaan
secara partime mahupun fulltime...
EMAS DAPAT TERUS DEPAN MATA LEPAS JOIN..BAWAK BALIK TERUS..

JENIS-JENIS INSENTIF BONUS..
1.Sponsor Bonus ialah rm25 setiap gram/keping..
tapi harus diingat,sekiranya anda buka kedai kecil iaitu 1g,bonus penajaan anda untuk kawan yg beli 10gram
ialah rm25..
Tapi sekiranya anda bermula dengan kedai besar iaitu 10g,maka kawan anda yang beli 10gram,bonus penajaan
anda ialah rm250..
berbeza kedai besar dengan kedai kecil ialah di situ sahaja.
Jadi anda boleh pilih untuk mula yang mana samada kedai besar 10gram atau kedai kecil 1gram..
2.Bonus level ialah generasi bawah-bawah anda yang hidup yang aktif menjual segram..
Paling menarik ialah anda dapat menikmati bonus sehingga 13 generasi..


jadi apakah pendapat tuan puan sekelian tentang ini????
__________________
Mengapa talian TuneTalk/tp\te menjadi pilihan 126,000 rakyat Malaysia ?
ingin tahu klik
sini

apa itu emas baladi???
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-07-2012, 07:14 PM
azricr7 azricr7 is offline
Regular

azricr7's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 313
Poster Rank: #8161
Active Level
My Mood:
Default

dh mcm MLM la plak...tp klu dpt emas kt tgn kira ok la tu..ni kira mcm kita ni ejen jual emas la ni
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2012, 09:44 PM
emas baladi emas baladi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: kelantan
Posts: 173
Poster Rank: #11323
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azricr7 View Post
dh mcm MLM la plak...tp klu dpt emas kt tgn kira ok la tu..ni kira mcm kita ni ejen jual emas la ni
rasanya macm tu la kira kita jadi ejen..tapi saya pun tak paham mna lagi.. cuan ada orng promt kt saya, saya pun terus beli sbb beli 1gram pun boleh..

jadi kalu ada tuan2 y bijaksana kt sini boleh komen2 sikit2, macm mana.. boleh tak kalu sistem macm ni?
__________________
Mengapa talian TuneTalk/tp\te menjadi pilihan 126,000 rakyat Malaysia ?
ingin tahu klik
sini

apa itu emas baladi???
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2012, 01:54 PM
Kasyidi Kasyidi is offline
Active Plus

Kasyidi's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Mar 2007
Location: PasirMas-Kota Bharu-Besut
Posts: 4,020
Poster Rank: #1061
Active Level
My Mood:
Default

bagi ambo.. kalau emas fizikal bereh jah..
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2012, 11:59 AM
BC Gold Selangor BC Gold Selangor is offline
Regular

BC Gold Selangor's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2012
Posts: 651
Poster Rank: #5206
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by emas baladi View Post
Emas baladi ialah emas 999 http://www.baladigold.com. yang disahkan oleh assayer yang sah dan berkelayakan..
Ia seberat 1gram..
Harga jualan buat masa ini ialah RM280..
Dengan segram,anda seolah-olah membuka sebuah kedai emas sendiri..
dan lot-lot di bawah anda ibarat cawangan-cawangan anda..bermulalah sebuah empayar perniagaan
secara partime mahupun fulltime...
EMAS DAPAT TERUS DEPAN MATA LEPAS JOIN..BAWAK BALIK TERUS..

JENIS-JENIS INSENTIF BONUS..
1.Sponsor Bonus ialah rm25 setiap gram/keping..
tapi harus diingat,sekiranya anda buka kedai kecil iaitu 1g,bonus penajaan anda untuk kawan yg beli 10gram
ialah rm25..
Tapi sekiranya anda bermula dengan kedai besar iaitu 10g,maka kawan anda yang beli 10gram,bonus penajaan
anda ialah rm250..
berbeza kedai besar dengan kedai kecil ialah di situ sahaja.
Jadi anda boleh pilih untuk mula yang mana samada kedai besar 10gram atau kedai kecil 1gram..
2.Bonus level ialah generasi bawah-bawah anda yang hidup yang aktif menjual segram..
Paling menarik ialah anda dapat menikmati bonus sehingga 13 generasi..


jadi apakah pendapat tuan puan sekelian tentang ini????
betul ke RM280 sekeping 1 gram..
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2012, 12:01 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 32,492
Poster Rank: #42
Active Level
My Mood:
Default

name pun dah len macam... baladigold? cam cari bala jerk... sekali baca cam badigold...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2012, 05:44 PM
mohd80 mohd80 is offline
Regular

mohd80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 209
Poster Rank: #10256
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BC Gold Selangor View Post
betul ke RM280 sekeping 1 gram..
280 terlalu mahal dgn jenama yg tak dikenali. Ape yg anda dapat sebagai bonus org lain register bawah anda sebenarnya duit anda sendiri sebab anda dah terlebih bayar utk 1 g emas,
__________________
Mohd Roes / MR ALLIANCE RESOURCES / DEPS035 / 018-2421753
AGEN BERDAFTAR DARUL EMAS PERAK BERHAD / SUNGAI BULOH DAN SELANGOR
HUKUM BELIAN EMAS TERTANGGUH (EMAS DELAY)
BAGAIMANA MENDAPAT EMAS PERCUMA #UPDATED#
BAGAIMANA MENDAPAT TELEFON BIMBIT TERKINI, KERETA, RUMAH & PERCUTIAN PERCUMA
Reply With Quote
  #8  
Old 18-07-2012, 10:57 AM
emas baladi emas baladi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: kelantan
Posts: 173
Poster Rank: #11323
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mohd80 View Post
280 terlalu mahal dgn jenama yg tak dikenali. Ape yg anda dapat sebagai bonus org lain register bawah anda sebenarnya duit anda sendiri sebab anda dah terlebih bayar utk 1 g emas,
antara sebb jadi mahl sikit katanya dia guna sistem affiliat sbb ini bukan kita jual beli emas mengikut harga semasa..

http://carigold.com/portal/forums/sh...di+gold&page=9
__________________
Mengapa talian TuneTalk/tp\te menjadi pilihan 126,000 rakyat Malaysia ?
ingin tahu klik
sini

apa itu emas baladi???
Reply With Quote
  #9  
Old 18-07-2012, 11:03 AM
dr_zool dr_zool is offline
Legendary Member

dr_zool's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: May 2009
Posts: 13,409
Poster Rank: #208
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Paling menarik ialah anda dapat menikmati bonus sehingga 13 generasi..


dah mcm MLM ak tgk bro
and rege mahal sbb nk bayar ke 12 level atas tu,kan?
Reply With Quote
  #10  
Old 18-07-2012, 11:13 AM
emas baladi emas baladi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Location: kelantan
Posts: 173
Poster Rank: #11323
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dr_zool View Post

dah mcm MLM ak tgk bro
and rege mahal sbb nk bayar ke 12 level atas tu,kan?
kalu tengokkan macamtu la..cuma y sy liht sini tak perlu maitan bulan2 dan kita tak perlu pk barang tak laku.. n tak pelu pk rugi sbb emas ni kita sedia maklum harga akan terus meninggkat
__________________
Mengapa talian TuneTalk/tp\te menjadi pilihan 126,000 rakyat Malaysia ?
ingin tahu klik
sini

apa itu emas baladi???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:27 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you