Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,540
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,681
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,230
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29-06-2012, 08:44 AM
pokler pokler is offline
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,987
Poster Rank: #2007
Thanked 8 Times
Active Level
Default Bisnes Mainan Bundle Gred A

Salam semua, saya nak tanya pendapat forumer semua berkenaan bisnes mainan kanak-kanak jenis soft toy. Agak-agak korang boleh pergi jauh tak? hehe.. Mainan jenis bundle gred A.



Contoh gambar soft toy
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA

Last edited by pokler; 29-06-2012 at 07:02 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-06-2012, 08:57 AM
pokler pokler is offline
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,987
Poster Rank: #2007
Thanked 8 Times
Active Level
Default

xde pendapat ker?
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA
Reply With Quote
  #3  
Old 29-06-2012, 12:40 PM
faisal_moukei faisal_moukei is offline
Super Active Member

faisal_moukei's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 3,852
Poster Rank: #996
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Salaam,...

Boleh olahkan lagi perniagaan ni macam mana..?
Ringkas sangat la sampai tak faham..
Ada gambar..?

p/s : apa-apa perniagaan pun pasti berjaya selagi ada perancangan & pelaksanaan yg cantik..
tanpa perancangan & pelaksanaan yg cantik, stesen minyak pun boleh lingkup.

yg mencari ilmu
faisal_moukei
__________________
Aktif semula tahun 2014 nanti..
InsyaAllah..
Semoga ketemu semula..
:)
Reply With Quote
  #4  
Old 29-06-2012, 07:01 PM
pokler pokler is offline
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,987
Poster Rank: #2007
Thanked 8 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faisal_moukei View Post
Salaam,...

Boleh olahkan lagi perniagaan ni macam mana..?
Ringkas sangat la sampai tak faham..
Ada gambar..?

p/s : apa-apa perniagaan pun pasti berjaya selagi ada perancangan & pelaksanaan yg cantik..
tanpa perancangan & pelaksanaan yg cantik, stesen minyak pun boleh lingkup.

yg mencari ilmu
faisal_moukei
perniagaan jenis bundle, tapi lebih tertumpu kepada soft toy. Soft toy bundle gred A. Contoh soft toy sy dah upload pic kat post #1.
Saiz setiap soft toy dari 10cm-50cm jer..tapi average dlm 25cm. semua soft toy dari jenama terkenal seperti Ganz,Bamm Beano's, Hippity, Kicks, TY.
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA
Reply With Quote
  #5  
Old 29-06-2012, 07:09 PM
jb4401 jb4401 is offline
Normal Member

jb4401's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Posts: 376
Poster Rank: #6928
Thanked 0 Times
Active Level
Default

pernah jumpe kt fb yg jual soft toy nih...
try ler jual online dulu...
__________________
Menerima Tempahan Aneka Bahulu Dan Kek

http://www.shanacake2u.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6  
Old 29-06-2012, 07:22 PM
maxpda maxpda is offline
Super Active Member

maxpda's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,892
Poster Rank: #771
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

angry bird ada x bro?
Reply With Quote
  #7  
Old 29-06-2012, 07:39 PM
pokler pokler is offline
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,987
Poster Rank: #2007
Thanked 8 Times
Active Level
Default

mmg nk test jual on9 dlu..nak survey dlu sebelum niaga.

agry bird so far xde jumpa lg..kalau ade sy upload sni
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA
Reply With Quote
  #8  
Old 29-06-2012, 08:51 PM
paklah7688 paklah7688 is offline
Active Member

paklah7688's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Location: Atas Bumbung..Line xclear..Call Balik Nanti OK
Posts: 671
Poster Rank: #4801
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

saya pernah beli bundle softtoy ni, jual di majalah.com..satu guni padat rm120,,dlm ada la dlm 55 ke 80 pcs bergantung pd saiz toys tu ..
__________________

Elektrik, Telephone, Networking, CCTV, Alarm, Door Acces System, Intercom Dan Lain2
Call /SMS 012-655 6873..Email : lah7688@gmail.com
Reply With Quote
  #9  
Old 01-07-2012, 10:18 PM
pokler pokler is offline
Active Member

pokler's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2008
Location: E:\DnT-GembokMan
Posts: 1,987
Poster Rank: #2007
Thanked 8 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by paklah7688 View Post
saya pernah beli bundle softtoy ni, jual di majalah.com..satu guni padat rm120,,dlm ada la dlm 55 ke 80 pcs bergantung pd saiz toys tu ..
yg bro jual tu gred ape? sb kalau gred A agak mahal jgk
__________________
Anda Buasir? Janganlah Malu, Ada Ubatnya KLIK SINI

ICM COMMUNITY bagi 34% SEBULAN pada SAYA, ANDA TAKNAK KE?? PM LA
Reply With Quote
  #10  
Old 02-07-2012, 03:25 AM
ermm ermm is offline
Normal Member

ermm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Posts: 436
Poster Rank: #6344
Thanked 1 Time
Active Level
Default

ok jgk lah tu kot...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:28 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE