Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,339
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,578
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,371
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-06-2012, 07:07 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 21,392
Poster Rank: #76
Blog Entries: 4
Thanked 523 Times
Active Level
My Mood:
Default 25 Wanita Yang Harus Dijauhi . . .




1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..*****

4. Kau rasa comel bila kau type message ‘ewww..jum lepak..busyan lorh…umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T’ macam **** kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’ Perosak bahasa ****.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit ‘celapong’ (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam **** bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh ‘I am Lesbian’

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah’

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih….bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi **** hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam ****.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit t3t3k bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu… buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab ‘ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew’ nyampah siot

sumber : mynewshub.my
__________________

.::jadikan 100usd ke 1000usd setiap bulan.. Nantikan kemunculannya MY ForexSIGNAL::.
BulkSMS Murah RM45-Free 250sms

Kasihi Isteri Dengan Jiwamu Bukan Dengan Nafsu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-06-2012, 07:09 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (106)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,822
Poster Rank: #138
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Semua aku x de
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #3  
Old 19-06-2012, 07:10 PM
mygol mygol is offline
Well-Known
Member

mygol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 5,689
Poster Rank: #620
Thanked 64 Times
Active Level
Default

Nasib baik aku...
__________________
Kedai Aku
Reply With Quote
  #4  
Old 19-06-2012, 07:12 PM
kapandikapan kapandikapan is offline
Active Member

kapandikapan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 968
Poster Rank: #3569
Thanked 4 Times
Active Level
Default

boleh lihat contoh pada sesetengah artis wanita masakini.....
Reply With Quote
  #5  
Old 19-06-2012, 07:14 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 27,988
Poster Rank: #42
Blog Entries: 1
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mygol View Post
Nasib baik aku...
ko dah kawen..
Reply With Quote
  #6  
Old 19-06-2012, 07:15 PM
lambda123 lambda123 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,950
Poster Rank: #940
Thanked 158 Times
Active Level
My Mood:
Default

macam dah ada dulu nie. tapi idupkan balik pun ok.
Reply With Quote
  #7  
Old 19-06-2012, 07:15 PM
mygol mygol is offline
Well-Known
Member

mygol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 5,689
Poster Rank: #620
Thanked 64 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
ko dah kawen..
Ye lah tu..
__________________
Kedai Aku
Reply With Quote
  #8  
Old 19-06-2012, 07:16 PM
lambda123 lambda123 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,950
Poster Rank: #940
Thanked 158 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sheila View Post
Semua aku x de
kucing mana boleh buat mulut itik.
Reply With Quote
  #9  
Old 19-06-2012, 07:16 PM
yussys yussys is online now
Well-Known
Member

yussys's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2011
Location: sibol - larkin
Posts: 6,753
Poster Rank: #507
Thanked 8 Times
Active Level
Default

awek2 kat cg ni mana ada yang nak ngaku..
Reply With Quote
  #10  
Old 19-06-2012, 07:18 PM
amins33 amins33 is offline
Super Active Member

amins33's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,509
Poster Rank: #815
Thanked 3 Times
Active Level
Default

penat aku bace...bini aku takde ciri-ciri tersebut haahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:10 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE