Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,940
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 30,051
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,438
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-06-2012, 06:46 PM
kelara kelara is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 254
Poster Rank: #8263
Thanked 0 Times
Active Level
Default Apartment baru utk dijual di Klang

Salam Warga CG,

Ada apartment baru untuk dijual di JALAN KAPAR, KLANG (berhadapan kilang Bata). Rumah cantik, lokasi menarik dan harga nya pun tak mahal.

Keluasan lantai dari 858kp (24' x 36')
3 bilik tidur 2 bilik air
Kediaman berpagar dan sekuriti
Kemudahan lif dan tempat letak kereta

Lokasi memang strategik !!

Dekat dengan Carrefour Jalan Kapar, Klang.
Akses mudah ke lebuhraya pintas Selat Klang Utara baru.
Berdekatan sekolah rendah dan menengah.
Berhampiran bandar Klang.
10 minit ke Seksyen 7 Shah Alam dan UiTM
15 minit ke Jaya Jusco Bukit Raja
Dan banyak lagi kemudahan prasarana yang sedang dalam pembinaan di sekitar lokasi.

Sesuai juga untuk pelaburan kerana prospek penyewaan yang tinggi malah kami juga ada menyediakan khidmat pengurusan penyewaan (penyewa sedia ada).


SKIM PINJAMAN YANG MENARIK DAN MENGUNTUNGKAN DIURUSKAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN !!!!


Untuk keterangan lanjut boleh sms atau call saya 016-2007066 SEGERA !!!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-06-2012, 07:28 PM
donat88 donat88 is offline
Active Member

donat88's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,666
Poster Rank: #2203
Thanked 34 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kelara View Post
Salam Warga CG,

Ada apartment baru untuk dijual di JALAN KAPAR, KLANG (berhadapan kilang Bata). Rumah cantik, lokasi menarik dan harga nya pun tak mahal.

Keluasan lantai dari 858kp (24' x 36')
3 bilik tidur 2 bilik air
Kediaman berpagar dan sekuriti
Kemudahan lif dan tempat letak kereta

Lokasi memang strategik !!

Dekat dengan Carrefour Jalan Kapar, Klang.
Akses mudah ke lebuhraya pintas Selat Klang Utara baru.
Berdekatan sekolah rendah dan menengah.
Berhampiran bandar Klang.
10 minit ke Seksyen 7 Shah Alam dan UiTM
15 minit ke Jaya Jusco Bukit Raja
Dan banyak lagi kemudahan prasarana yang sedang dalam pembinaan di sekitar lokasi.

Sesuai juga untuk pelaburan kerana prospek penyewaan yang tinggi malah kami juga ada menyediakan khidmat pengurusan penyewaan (penyewa sedia ada).


SKIM PINJAMAN YANG MENARIK DAN MENGUNTUNGKAN DIURUSKAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN !!!!


Untuk keterangan lanjut boleh sms atau call saya 016-2007066 SEGERA !!!!
berapa harganya..takde gambo ke..atau masih proses ratakan tanah..
Reply With Quote
  #3  
Old 17-06-2012, 07:32 PM
adie@coway adie@coway is online now
Well-Known
Member

adie@coway's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2011
Location: beRteBaraN diMUka BUmi
Posts: 5,553
Poster Rank: #620
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

$$$ tt???
tepek gambo skali...


__________________
untuk tempahan produk Coway sila klik sini

http://cowaypilihanku.wordpress.com

sms/whatsapp: 0133482282
Reply With Quote
  #4  
Old 17-06-2012, 07:41 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,693
Poster Rank: #604
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

bpe ringgit tt..........
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #5  
Old 17-06-2012, 09:05 PM
faizk faizk is offline
Well-Known
Member

faizk's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Location: shah alam
Posts: 5,105
Poster Rank: #679
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

rego bapo duit nih..
kasi tempek gambir la tt
Reply With Quote
  #6  
Old 19-06-2012, 06:03 PM
kelara kelara is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 254
Poster Rank: #8263
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam semua...

tima kasih diatas semua pertanyaan anda..

utk pengetahuan projek dah lebih 65% pembinaan dan dijangka siap awal tahun 2013. harganye sgt berpatutan: dari RM155,888.00

gambar mmg ade cuma sy blum dpt scan dan up-load di komputer lg. (sy xde scanner, pinjam kat org jer.. hehehe)

bg sesiapa yg tinggal area klang/kapar/meru/rantau panjang atau mane area yg dekat sgn jln kapar tu bleh la ronda2 tgk tapak tu. ia dihadapan kilang kasut Bata.

klau tuan2/puan2 bleh pm no tel masing2, kita leh set utk jumpa dan sy bleh tunjuk gambar2nye dan bg info lanjut skali.

lupa nak tanya.. tuan2/puan2 kakitangan kerajaan ke? sbb baki unit yg tinggal skang ni hanye utk kakitangan kerajaan saje.
Reply With Quote
  #7  
Old 20-06-2012, 04:11 PM
kelara kelara is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 254
Poster Rank: #8263
Thanked 0 Times
Active Level
Default

cepat! cepat! sape lambat tak dapat..!!!

Reply With Quote
  #8  
Old 22-06-2012, 07:22 PM
kelara kelara is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 254
Poster Rank: #8263
Thanked 0 Times
Active Level
Default

syarat utama utk apply loan bagi kakitangan kerajaan ialah mesti telah disahkan jawatan.

Reply With Quote
  #9  
Old 22-06-2012, 07:25 PM
-Johan- -Johan- is online now
Well-Known
Member

-Johan-'s Avatar
 
Trader Rating: (72)
Join Date: Mar 2009
Location: Kat Tempat Bersih
Posts: 6,664
Poster Rank: #503
Thanked 117 Times
Active Level
My Mood:
Default

Tinggal brpa unit? Tingkat brpa ada?
__________________


INGINKAN KULIT GEBU?! CUBA D' QISTEE BEAUTY

http://dqistee-eshoppe.blogspot.com/
NAK LEBIH YAKIN?JOM SINGGAH


Reply With Quote
  #10  
Old 22-06-2012, 07:32 PM
kelara kelara is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 254
Poster Rank: #8263
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam..

ada byk lg bro.. total unit 560, yg dah dijual lebih kurang 300++..

bro tinggal mane? kerja pe?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:26 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE