Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,334
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,304
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,657
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-05-2012, 11:16 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default PROMOSI KERETA FULL LOAN.. New ,Recon or 2nd KITA KASI EJASSSS... serius buyer only

SALAM WARGA CG... KLU
ADA SAPA YANG BERCADANG NAK BELI ATAU TUKAR KERETA BARU BOLEH PM/SMS/CALL KITA KASI EJAS FULL LOAN...

dont be hesitate to call/sms


PERODUA BRAND.. FULL LOAN

PROTON BRAND.. FULL LOAN

TOYOTA BRAND... FULL LOAN

HONDA BRAND...... FULL LOAN

NAZA BRAND....... FULL LOAN

KIA BRAND....... FULL LOAN

CHERRY......

CHEVROLET BRAND.......FULL LOAN

BMW BRAND............ ??? LOAN

MERC BRAND........... ??? LOAN

MITSUBISHI BRAND........

SUBARU BRAND.........

NISSAN BRAND........

VOLVO BRAND..........

DAIHATSU BRAND............

trade in di alu alukan



PICK UP/LORRY/BUS/JENTERA .. yesss.. COMING

attn: untuk yang layak/ sahaja....
apa2 pun pm dulu untuk dapat kan info...

jangan lupa pm/sms or call 0174628925



Audi S5 4.2 V8 FSI S-Line Quattro Coupe Year 2008 (260kW/349bhp)









[IMG][/IMG]




....HARGA STANDARD PRICE...

call je...... 0174628925
klu 2 3 hari masih belum replay .... call je.. 0174528925

p/s: testi tidak digalakkan

Last edited by jualbelimacam2; 23-08-2013 at 01:38 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-05-2012, 12:04 AM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Salam semua...

untuk memastikan tahun ni kita pakai keta baru lagi...
sila pm/email/sms no contact tuan puan untuk memudahkan urusan... tq tq tq

serius buyer sahaja akan dilayan... tolong beri kerjasama...... sebab kita akan berurusasan dengan banyak pihak.. terutamanya bank...


jika tuan puan berminat nak beli kereta full loan sila baca keyataan dibawah:-

1: sila nyatakan model/jenis kereta dengan tepat..(cc,auto/manual,sdn/hback/ab) mengikut kemampuan ...///
2: sila nyatakan budjet anggaran bayaran bulanan kereta
3: Sila nyatakan lokasi anda
4: yang lain2 tu kita pm/email/sms/call saja.... tq tq tq


UNTUK MEMASTIKAN TAHUN NI KERETA BARU LAGI..

HARAP AMBIL PERHATIAN.... SEBARANG PERTANYAAN TANPA INFO YG DETAIL JIKA LAMBAT REPLY HARAP MAAF.....
jd untuk memasti anda semua serius nak berurusan ngan TT sila pm no hp untuk memudahkan urusan.... nama betul n nama CG user jangan lupa nyatakan( utk rekod TT )



sila servey harga kereta idaman anda di web site lain dulu utk memudah kan urusan....

remark: harga kereta ngan TT adalah mengikut harga pasaran semasa yg ditetapkan persatuan automobil malaysia.... jika anda mencari kereta yg dibawah haraga pasaran malaysia.... sila cari ditempat lain... cuz TT cuma buat servis loan tertinggi n utk yg layak sahaja (KITA KASI EJASSSSS............ ) tq3

Last edited by jualbelimacam2; 23-08-2013 at 04:20 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 23-05-2012, 07:55 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Salam warga cg..................

SALAM... n slamat braya...........

untuk pengatahuan , setiap urusan loan akan dikenakan servis caj sebanyak rm1500.... dan servis caj ni termasuk sekali ngan harga kereta... bermakna setiap harga kereta yg ditawarkan sudah dicampur semuanya dengan servis caj.... tidak ada bayaran sampingan....

untuk pelanggan dr forum cg sebelum ini kita tidak ambil apa2 bayaran selagi loan tak apprv (bergantung pd kelulusan loan) jika loan apprv 100% pelanggan tidak perlu membayar apa2.. just ambik kereta buat balik rumah sahaja....... ini kerana servis caj rm 1500 telah dikira sekali dengan harga kereta.....

tp oleh kerana ada segelintir pelanggan yang hanya sekadar hendak test2 loan atau ambil kesempatan seperti buat loan dengan kami pastu ambil kereta tempat lain telah merumitkan keadaan... memang perkara ni tidak melibatkan kerugian yang besar bg pihak kami tp ia melibatkan atau mencerminkan reputasi pihak kami pada pandangan pihak berkait... dan atas sebab ni juga maka pihak kami telah sebulat suara terpaksa membuat sedikit perubahan bagi menjamin urusan dapat dijalankan dengan tepat....

antara perubahan nye ialah...

1) 40% bayaran servis caj akan dikenakan sebelum urusan loan dibuat... baki lagi 60% selapas loan approv. dan dikira sekali ngan harga kereta....

bermakna....
setiap pelanggan yang berminat nak dapatkan khidmat loan tertinngi terpaksa membuat bayaran rm 600 terlebih dahulu dan bayaran ini perlu dibuat setelah doc diteliti sepenuhnya oleh pihak kami... setelah bayaran dibuat barulah urusan loan diproses.... dan proses urusan loan biasanya memakan masa 3-4minggu....

2) setelah kereta keluar (urusan loan berjaya) baki servis caj sebanyak 60% akan dijelaskan sepenuhnya... pelangan tidak perlu membayarnya kerana ia dah dikira sekali ngn harga kereta... dan ini bergantung pada berapa tinggi kelulusan loan yang diluluskan oleh pihak bank...... kebiasanye jika pelanggan mempunyai komitmen tinggi rm 2500 hinnga rm 5000 duit muka perlu disediakan... bergantung pada jenis n model kereta...

3) harap kita boleh gunakan kemudahan yg ada dengan sebijaknya... tq3

sebarang pertanyaan boleh call/sms/pm/email 0174628925...........tq3

Last edited by jualbelimacam2; 02-01-2013 at 11:00 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 23-05-2012, 07:56 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Salam warga cg.................

ada 3 katagori...
1) kita banyak pilihan...
2) kita tak banyak pilihan..
3) kita langsung tak leh nk pilih...

macam saya ...saya uruskan katagori..no 2 n no3.... tq tq tq

Last edited by jualbelimacam2; 03-09-2012 at 04:03 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 23-05-2012, 07:58 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

utk keta 2nd...
bank bagi loan tak tenggok harga keta... bank dia ada jurunilai dia nk bagi loan berapa2 mngikut keadaan semasa dan susut nilai... owner nak jual berapa itu dia punya pasal.. keta 2nd x dak harga... kerajaan tak pernah tetapkan kereta vios 2008 mesti kena jual rm 55k... sebab tu kita tengok iklan ad yang jual 50k,ada yg jual 60k.. tak sama... ikut suka kita jual berapa... keta kita.. nak beli ..beli ..

Last edited by jualbelimacam2; 03-09-2012 at 04:05 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 23-05-2012, 07:59 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Salam warga cg............. Ada sapa nak beli kereta ..???
Reply With Quote
  #7  
Old 23-05-2012, 08:04 PM
abangtua abangtua is offline
Normal Member

abangtua's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: KL KK
Posts: 251
Poster Rank: #8315
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Salam... nak cari kereta yg jimat minyak...
Reply With Quote
  #8  
Old 23-05-2012, 08:11 PM
hum hum is offline
Super Active Member

hum's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,893
Poster Rank: #931
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jualbelimacam2 View Post
SALAM WARGA CG....

SENARAI KERETA 2ND HAND YANG BOLEH DIBUAT FULL LOAN UNTUK HARI INI

PROToN ISWARA 1.5

PROTON SAVVY

KANCIL 850..

KENARI....
harga iswara brapa ribu?
Reply With Quote
  #9  
Old 23-05-2012, 08:12 PM
elmyda elmyda is offline
Well-Known
Member

elmyda's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2007
Posts: 9,556
Poster Rank: #281
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

cuba bagi detail sket..
__________________
neverendinghate..
41,800 New Iraqi Dinar Collector's Set
SwissCash (Swiss Mutual Fund) http://www.swisscash.net
AMF Brokerage Limited Investment http://www.amf1989.com
SNG Private Investment Club http://snginvest.com/
Reply With Quote
  #10  
Old 23-05-2012, 11:12 PM
jualbelimacam2 jualbelimacam2 is offline
Active Member

jualbelimacam2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 1,047
Poster Rank: #3263
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hum View Post
harga iswara brapa ribu?
mr hum... besok baru dapat detail..

keta baru masuk... sorry.. tp memang lepas full loan klu doc ok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:41 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE