Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,358
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,545
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,337
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-05-2012, 03:35 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default Tip Top Crazy Car Care Voucher : RM100 - PROMOSI TAMAT

Assalamualaikum & Selamat Petang




Sempena meraikan ulang tahun ke 2 kedai kami beroperasi, di sini kami ingin menawarkan satu voucher untuk pelanggan setia kami & juga pelanggan baru yg ingin mencuba servis dari kami. Dalam voucher ini kami menwarkan satu pakej bajet yg mampu untuk semua pelanggan untuk menjaga & mencantikkan kenderaan anda .

Syarat2 untuk memiliki voucher ini :

1. Anda perlu bayar 50% sebagai deposit untuk booking, jadi kami akan simpan satu tempat untuk anda.
2. Voucher ini tamat pada 30 Jun 2012, jadi anda boleh pilih tarikh untuk datang ke kedai kami sebelum tarikh tamat.
3. Untuk MPV/SUV perlu tambah RM30 lagi.
4. Setelah pembayaran dibuat, kami akan email kepada anda voucher tersebut, jadi anda perlu mengisi detail seperti yg diminta.
5. Sebelum datang, anda perlu memaklumkan kepada kami terlebih dahulu, senang bagi pihak kami untuk arrangement masa bagi kedua-dua pihak.
6. Sebarang detail yg tidak jelas boleh hubungi talian hotline kami sama ada call @ SMS - 0176482900


Pakej termasuk :
1. Wash & vacuum
2. Clay bar - to remove tar
3. Engine cleaning & shine
4. Polish - Using Meguiars
5. Waxing
6. Windscreen cleaning
7. Sport rim & tire shine
8. Headlamp restoration

Syarat2:
1. Voucher ini sah dari 15 April - 30 Jun 2012
2. Booking mestilah 2 hari selepas bayaran dibuat
3. Tambahan RM30 untuk kenderaan jenis MPV/SUV
4. Boleh hubungi 0176482900 untuk appointment

Contoh voucher :




Last edited by Apai80; 02-08-2012 at 09:27 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-05-2012, 03:43 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sehingga sekarang sudah 64 voucher telah dibeli

Cepat2 mari beli voucher ini dari kami sebelum kehabisan voucher, untuk pengetahuan anda, voucher ini limit sahaja - 1000 kpg. Kalau habis memang dah takde.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2012, 03:55 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,692
Poster Rank: #615
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

kedai ktne
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-2012, 04:04 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RajaDiamond View Post
kedai ktne

Kedai kat Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam

Ni map :



Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2012, 05:52 PM
mfaiz mfaiz is offline
Super Active Member

mfaiz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Marikh
Posts: 2,627
Poster Rank: #1466
Blog Entries: 1
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

polish & wax berapa layer...?

servis engine cleaning dah termasuk kan? nak tambah servis nano bacteria treatment mcm mana?

kereta saya standard je mungkin xperlu kot servis sport rim & tire shine..




.
.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-05-2012, 06:06 PM
fairul_boy85 fairul_boy85 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 329
Poster Rank: #7305
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kat deals.bigsale.com.my byk promo mcm ni.. boleh2 cube2 search.. huhu..
Reply With Quote
  #7  
Old 10-05-2012, 07:54 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfaiz View Post
polish & wax berapa layer...?

servis engine cleaning dah termasuk kan? nak tambah servis nano bacteria treatment mcm mana?

kereta saya standard je mungkin xperlu kot servis sport rim & tire shine..




.
.
Utk nano bacteria servis + RM30

Rim & tire shine tu biasa, kita cuci kasi bersih & wax kasi kilat je la
Reply With Quote
  #8  
Old 10-05-2012, 07:57 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fairul_boy85 View Post
kat deals.bigsale.com.my byk promo mcm ni.. boleh2 cube2 search.. huhu..
yup memang betul ada banyak yg jual mcm ni tapi memang betul ke apa yg dibuat = dgn yg dioffer?

saya offer pakej ni & saya buat apa yg saya offer. Ni semua melibatkan kos, kalau dapat tangkap kuantiti yg banyak Alhamdulillah cover kos + ada profit tapi.... kalau dapat sikit memang tak berbaloi nak buat.

Jadi terpulang la kepada pilihan masing2
Reply With Quote
  #9  
Old 10-05-2012, 08:44 PM
ilhamic ilhamic is offline
Well-Known
Member

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2009
Posts: 6,684
Poster Rank: #516
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

nasib baik jauh...huhu.. up utk tt....
Reply With Quote
  #10  
Old 10-05-2012, 08:50 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,406
Poster Rank: #1615
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post
nasib baik jauh...huhu.. up utk tt....
TQ. Takpe, tuan support dari jauh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:52 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE