Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 491
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,668
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,912
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-05-2012, 03:35 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Tip Top Crazy Car Care Voucher : RM100 - PROMOSI TAMAT

Assalamualaikum & Selamat Petang




Sempena meraikan ulang tahun ke 2 kedai kami beroperasi, di sini kami ingin menawarkan satu voucher untuk pelanggan setia kami & juga pelanggan baru yg ingin mencuba servis dari kami. Dalam voucher ini kami menwarkan satu pakej bajet yg mampu untuk semua pelanggan untuk menjaga & mencantikkan kenderaan anda .

Syarat2 untuk memiliki voucher ini :

1. Anda perlu bayar 50% sebagai deposit untuk booking, jadi kami akan simpan satu tempat untuk anda.
2. Voucher ini tamat pada 30 Jun 2012, jadi anda boleh pilih tarikh untuk datang ke kedai kami sebelum tarikh tamat.
3. Untuk MPV/SUV perlu tambah RM30 lagi.
4. Setelah pembayaran dibuat, kami akan email kepada anda voucher tersebut, jadi anda perlu mengisi detail seperti yg diminta.
5. Sebelum datang, anda perlu memaklumkan kepada kami terlebih dahulu, senang bagi pihak kami untuk arrangement masa bagi kedua-dua pihak.
6. Sebarang detail yg tidak jelas boleh hubungi talian hotline kami sama ada call @ SMS - 0176482900


Pakej termasuk :
1. Wash & vacuum
2. Clay bar - to remove tar
3. Engine cleaning & shine
4. Polish - Using Meguiars
5. Waxing
6. Windscreen cleaning
7. Sport rim & tire shine
8. Headlamp restoration

Syarat2:
1. Voucher ini sah dari 15 April - 30 Jun 2012
2. Booking mestilah 2 hari selepas bayaran dibuat
3. Tambahan RM30 untuk kenderaan jenis MPV/SUV
4. Boleh hubungi 0176482900 untuk appointment

Contoh voucher :




Last edited by Apai80; 02-08-2012 at 09:27 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-05-2012, 03:43 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Sehingga sekarang sudah 64 voucher telah dibeli

Cepat2 mari beli voucher ini dari kami sebelum kehabisan voucher, untuk pengetahuan anda, voucher ini limit sahaja - 1000 kpg. Kalau habis memang dah takde.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2012, 03:55 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,691
Poster Rank: #730
Active Level
My Mood:
Default

kedai ktne
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-2012, 04:04 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RajaDiamond View Post
kedai ktne

Kedai kat Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam

Ni map :



Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2012, 05:52 PM
mfaiz mfaiz is offline
Active Plus

mfaiz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Marikh
Posts: 2,685
Poster Rank: #1640
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

polish & wax berapa layer...?

servis engine cleaning dah termasuk kan? nak tambah servis nano bacteria treatment mcm mana?

kereta saya standard je mungkin xperlu kot servis sport rim & tire shine..




.
.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-05-2012, 06:06 PM
fairul_boy85 fairul_boy85 is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 382
Poster Rank: #7269
Active Level
Default

kat deals.bigsale.com.my byk promo mcm ni.. boleh2 cube2 search.. huhu..
Reply With Quote
  #7  
Old 10-05-2012, 07:54 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfaiz View Post
polish & wax berapa layer...?

servis engine cleaning dah termasuk kan? nak tambah servis nano bacteria treatment mcm mana?

kereta saya standard je mungkin xperlu kot servis sport rim & tire shine..




.
.
Utk nano bacteria servis + RM30

Rim & tire shine tu biasa, kita cuci kasi bersih & wax kasi kilat je la
Reply With Quote
  #8  
Old 10-05-2012, 07:57 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fairul_boy85 View Post
kat deals.bigsale.com.my byk promo mcm ni.. boleh2 cube2 search.. huhu..
yup memang betul ada banyak yg jual mcm ni tapi memang betul ke apa yg dibuat = dgn yg dioffer?

saya offer pakej ni & saya buat apa yg saya offer. Ni semua melibatkan kos, kalau dapat tangkap kuantiti yg banyak Alhamdulillah cover kos + ada profit tapi.... kalau dapat sikit memang tak berbaloi nak buat.

Jadi terpulang la kepada pilihan masing2
Reply With Quote
  #9  
Old 10-05-2012, 08:44 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,339
Poster Rank: #526
Active Level
My Mood:
Default

nasib baik jauh...huhu.. up utk tt....
Reply With Quote
  #10  
Old 10-05-2012, 08:50 PM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Poster Rank: #1845
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post
nasib baik jauh...huhu.. up utk tt....
TQ. Takpe, tuan support dari jauh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:06 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you