Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,693
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,753
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,132
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-04-2012, 01:17 AM
haidhar91 haidhar91 is offline
Active Member

haidhar91's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,523
Poster Rank: #2388
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default Supplement Bina Badan- Pembakar Lemak No.1 di Malaysia ! FAT BURNER EXTREME !!

SUPPLEMENT FITNESS & BINABADAN


Saya menjual supplement fitness dan bina badan dengan harga yang berpatutan dan mampu anda miliki. Antara jenis supplement adalah MASS GAINER, PROTEIN BLEND, FAT BURNER, dan CREATINE.

Semua supplement disini adalah ORIGINAL BERHOLOGRAM dan bukan FAKE seperti banyak terdapat di pasaran lain yang boleh memudaratkan badan anda. Semua harga yang tertera adalah FREE SHIPPING ke seluruh semenanjung Malaysia sahaja. Supplement dihantar melalui pos atau COD(area Shah Alam). Untuk pembelian atau pertanyaan contact saya, 019-6008339 (Syazwan)

BERMINAT NK ORDER??NK TANYA LEBIH DETAIL? SMS TERUS 0196008339~ SYA JARANG ON9~




Recommended Fat burner!! 5000++ SOLD!!!
1. FAT BURNER xtreme - RM 170 FREE SHIPPING FREE SHAKER SELURUH MALAYSIA








Fat burner extreme (ADA KELULUSAN KKM DAN HALAL) akan menyerang malaysia pada 12 Januari 2013. Malangnya cuma 300 kotak instock utk kali ni dan dari 300 kotak itu, 104 kotak sudah sold out utk kepada pre order.. Kepada yg sudah bayar utk pre order, brg akan di pos pada 14 januari 2013 dan akan sampai insyaallah 15 or 16 januari 2013.. Ianya berperisa lime sebiji rasa mcm limau ais asam boi...shaker diberikan percuma utk first batch ni.. Lepas minum pasti dpt rasa kaw kaw serious!!! Rm170 free shaker FAT BURNER EXTREME!!! 1 kotak 1 bulan.FAT BURNER XTREME ini berbentuk powder dan hanya perlu bancuh utk minum. Yang pasti ia xsama mcm food replacement mcm herbalife or alpha lipid..ini adalah fat burner dan mmg berkesan ooo!!

100% HERBA
1) Halal - fat Burner ini adalah Fat Burner yang pertama Berstatus Halal (Ada sijil Halal ) Kerana mencari yang Halal itu adalah fardu utk Umat Islam*
2) Mendapat kelulusan dari Kem Kesihatan Malaysia*
3) 30 Sechet utk 1 kotak (Sebulan ) - 1 sechet utk sehari*
4) Serbuk - Kerana serbuk mudah absorb dalam badan koz ia mudah larut , kerana pil lambat absorb dalam badan*
5) Perisa lime ( Rasa mcm air asam Boi memang Best)*
6) Harga Pengenalan RM170 Free Shaker

Ingredients dia sebiji mcm API FAT BURNER cuma kelebihannya FAT BURNER EXTREME tiada keluaran fake seperti api fat burner.ia mmg under RevX dan ia SATU SATUNYA FAT BURNER YG ADA KELULUSAN KKM DAN HALAL. LELAKI & WANITA BOLEH GUNE.



TESTIMONI PENGGUNA FAT BURNER EXTREME PERTAMA!!!



[LEFT]Gambar testimoni pengguna FAT BURNER EXTREME yg telah diberikan sample sebagai eksperimen kami. Eksperimen ini belum fully completed. cuma nak tunjuk ini adalah update semasa badan peserta.

duration: 1 disember 2012 hingga 12 januari 2013 (akan diteruskan sehingga 1 februari 2013 (sehari 1 sachet)

berat before: 97kg
berat selepas: 83kg
berat target: 80kg lean muscles (februari)

note: penurunan berat badan beliau adalah dilihat dari segi penurunan kadar lemak dan juga PENAMBAHAN BERAT OTOT.

Jika seseorang itu hanya fokus ke atas penurunan berat badan tanpa penambahan berat otot, pasti penurunan dari segi berat lebih banyak. bak kata org putih..dont trust the scale, but trust the mirror!!

nama peserta: Mr. Faisal

utk order fat burner extreme: 0196008339














BERITA TERBAEK!!! LATEST UPDATE 7/4/2013

2. FAT BURNER XTREME ( WOMEN EDITION )


FAT BURNER XTREME VERSION UTK WANITA!!
RM 170 SIAP POS - FREE SHAKER
SMS 0196008339- SYAZWAN


KEBAIKAN DAN KESAN FATBURNER EXTREME :

- MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN
- IA DATANG DENGAN DWI-FUNGSI IAITU UNTUK FATBURNER / MENCAIRKAN LEMAK DAN JUGA MENEGANG DAN MEMBESARKAN PAYUDARA WANITA. BREAST ENHANCER.
- DALAM BENTUK SERBUK SUPAYA SENANG DISERAP OLEH BADAN
- DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA DAN TIADA APA2 KESAN SAMPINGAN
- ADA LOGO HALAL. TIADA KERAGUAN DALAM PRODUK INI.
- 16 TAHUN KE ATAS SAHAJA

FATBURNER KHUSUS UNTUK WANITA....PERISA PINEAPPLE MEMANG SEDAP SERIOUS CAKAP...

BOLEH BUANG LEMAK DISAMPING ITU MEMANTAPKAN PAYUDARA UNTUK WANITA....
TERBAIK.
PRODUK INI ADALAH SUSULAN KEJAYAAN PRODUK FATBURNER EXTREME DAN DIBUAT KHUSUS UNTUK WANITA SAHAJA.




3. KEMUNCULAN FAT BURNER EXTREME (TOPICAL EDITION)

Jenis sapuan/ cream!!
- Membakar lemak dari luar kulit dan membantu menghilangkan strecthmark .
-150 g
-RM120 FREE SHIPPING !!!
jom cuba FAT BURNER EXTREME (TOPICAL EDITION) jenis sapuan..senang di bawa kemana2. RM120 SHJ... BERBALOI BALOIIIIII.... !! 019 6008339 SMS/WHATSAPP





4. BFS Thermo RX Fatburner - RM 170 FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIA



BFS Thermo RX Fatburner / Slimming Pill / Weight Loss Pill
Package includes: 60 capsul in one bottle
Harga : RM170 free shipping
Contact method/details: Haidhar Syazwan 0196008339 - SMS / WHATSAPP / CALL


WHAT DOES THERMO RX DO?

- It is a Fatburner & Slimming product
- Appetite Supressor
- Carbohydrate blocker (Reduce extra carbohydrate store in our body)
- Increase Thermogenesis (Burn Fat)
- Increase Metabolisme (Burn Calorie)

THERMO RX IS RECOMMENDED FOR?

1. Person with greater BMI than 25
2. Person wishes to maintain healthy body weight
3. High body fat in the body
4. Body Builder

THE INGREDIENTS IN OUR THERMO RX COMBINE TO WORK IN THE FOLLOWING WAYS

1. Help normalize your appetite and help to suppress your desire to overeat and snack between meals
2. They help you convert more of the food you eat (especially carbohydrate) directly into heat, burning more fat.
3. It increase your metabolisme - making you feel good
4. Effectively it help to increase thermogenesis (encourages lipolysis (breakdown of stored fat for energy). It gives you more energy
5. Encourages healthy body composition

UNIQUENESS OF THIS PRODUCT
1. Comprise a unique and natural ingredients
2. Complete formulation to help reduce weight
3. Multi ingredient and function slimming product
4. Each ingredient support by strong clinical studies
5. The formula is develop by Sabinsa Corporation, world leader in phytonutrients manufacturer and supplier
6. Safe for long term consume


INDICATION : Traditionally used for reducing body weight
DOSAGE : Take 2 capsules, 2-3 times daily, 30 minutes to 1 hour before meals
STORAGE : Keep in a cool dry place

THIS PRODUCT IS CERTIFIED HALAL BY JAKIM AND APPROVED BY KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __




INCREDIBLE BULK - RM240 FREE SHIPPING

SUPERMASS GAINER - RM170 FREE SHIPPING

HARD MASS GAINER - RM210 FREE SHIPPING

A.P.I XTREME GAINER - RM 200 FREE SHIPPING

ANABOLIC PEAK MASS GAINER 12lbs - RM220 FREE SHIPPING

MUSCLE JUICE REVO 2600(11.1lbs) - RM170 FREE SHIPPING

MASS-TECH PROSERIES(7lbs) - RM200 FREE SHIPPING
MASS-TECH PROSERIES(5lbs) - RM180 FREE SHIPPING

MASS-PEAK - RM200 FREE SHIPPING

SERIOUS MASS (12lbs) - RM180 FREE SHIPPING



ON PERFORMANCE WHEY (4lbs) - RM200 FREE SHIPPING

ELITE WHEY ISOLATED (5lbs) - RM200 FREE SHIPPING

FITNESSPRO SUPERWHEY 5lbs - RM190 FREE SHIPPING

MYOFUSION PROBIOTIC - RM210 FREE SHIPPING

MUSCLE INFUSION BLACK - RM200 FREE SHIPPING



RM 20 free shipping

TESTIMONI FAT BURNER DARI CG
Quote:
Originally Posted by Avista View Post
lepas makan lebih kurang seminggu kot...aku baru ada masa bersenam semalam...terbeliak biji mata aku...rasa power yg luar biasa...tak penat..tak semput....best gila...berpeluh tahap gaban...
Quote:
Originally Posted by sharkgodlike View Post
Trbaik bro product ni...brt ak sminggu sblm puasa 89.9 kg...aku amek product ni start pose...smlm ak tmbng brt ak 87.7...pdhal mkn hentam jer...juz ak krg mkn nasi..byk mkn telur n daging jer...td sje ak g gym igt nk buang kalori ...dlm 2 jam ak wat workout ****2 jer..men basikal...nk balik ak tmbng la..dh turun 85.5kg!!gler cpt..hahahaha....sok ak nk g gym lg buang kalorri...hahahaha
Quote:
Originally Posted by shakree42 View Post
Thank you bro. Hang banyak jawab soalan aku.
Meh sini aku tolong yakinkan pendatang yg still doubtful dgn API Fat Burner
My testimonial :

Pada 26 Jun, berat aku 89.7KG.
And as for today, berat aku 80.3KG

Miracle isnt it?
well not really. sbb kene bersusah payah menahan nafsu makan ni.
What i did was :

1. Crash diet. Which i only take less than 1200 kcals per day.
2. Latih diri baca Nutrition Facts. Either dkt packaging tu atau cekodok.com
3. Banyakkan berjalan

Exercise pula, bukan tak buat. but jarang.
masa first 2 weeks, mmg aku rajin la jugak.
seminggu dalam 2-3 kali jogging.
ikut pesanan TT aku jog atau senam for more than 30minutes.


The only problem now is my belly.
Perot aku still memboyot. Dada still melayut sket. HAHA
Even mmg member2 ada kata perut dah susut.
Tapi aku still rasa takde perubahan.
Maybe sebab aku malas buat workout bahagian atas.
Like push ups, sit ups, crunch semua tu.
Sebab aku ada masalah pinggang.
So bercadang nak turunkan berat till 75KG baru nak start workout like hell.

So there you go, serba sedikit perjalanan aku sepanjang sebulan ni
5KG more to go! Wee

TOTAL WEIGHT LOSS : 9.4KG 8-**
Quote:
Originally Posted by faizhamizaz View Post
segalanya bergantung pada selera kita ja . yang penting bila makan nie kita akan rasa active sikit n dapat rasa la yang metobolisma badan naik. tapi apa yang aku bersyukur kan , bila aku start makan benda nie , ketagihan rokok aku hilang bila isap rokok mmg rasa terlalu x sedap rokok tu . Alhamdulillah almost 2 month dah aku dapat berhenti rokok,walaupun 1 masa dulu aku seorang perokok yang tegar amin.
Quote:
Originally Posted by MrZM View Post
1st time pekene API...
terawih 8 rakaat steady je.. kalo x da mule lenguh2 da... kalo wat 20 memang pulun 20..
Quote:
Originally Posted by faizhamizaz View Post
hahahah testimoni sikit

alhamdulillah API fat burner nie berkesan untuk aku
aku bulan posa nie takut nak pekena API fat burner waktu malam sbb takut jadi hyper sangat nnt x boleh tidoq. sebelum puasa ari tu aku ada kena pukui 5 ptg than malam pukui 8 aku kayuh basikal sampai pukui 10 . relax ja , balik tu x boleh tidoq sbb still aktif sampai pukui 3pagi baru ok , dah la aku nie mmg jenis tidoq lewat . . .hahahahah =.="
aku x amalkan guna API fat burner nie sangat , tapi bila guna mmg akan jadi hyper aktif , peluh pun keluaq kaw2 . . memang best kalau kena . . . hahahahaha
Quote:
Originally Posted by saf_wan View Post
87kg!!!!...dh 8kg turun xsmpai sbulan guna API..Alhamdulillah...hehe
Quote:
Originally Posted by saf_wan View Post
bro..aku nk refund blik..
abes sume sluar aku dh longgar..pdahal baru jer aku gune FBA nie smggu..
kena wt kuar modal plak le beli sluar baru..
Quote:
Originally Posted by Shahzz View Post
setakat ni stelah 2 minggu lbh rasanya,tanpa bersenam n diet,dpt gak trun dlm 2kg..terbaik r fat burner ni..
Quote:
Originally Posted by rakyatmalaysia View Post
adeih, baru baca status bro lepas telan 2 biji lepas maghrib tadi, mmg btul la, dia punya power lain dari Lipo 6 black... malam ni entah brp set dah saya buat curl, tercungap2 kejap. lepas ilang tercungap ada energy lagi, angkat lagi, lagi dan lagi, ni x ble tido lagi ni, buat star jump 4-5 set dah, tp badan x letih2 lagi, lepas rest sekejap try buat lagi, boleh lagi, hahaha, start esok kena makan awal2...
Quote:
Originally Posted by tapirbawaklori View Post
aku bagi testimonial aku :
HARI PERTAMA (SMALAM):
Tengahri makan 2 biji...cadang nak makan nasik lepas 30 minit....alih alih aku tak jadi makan..sebab perut kenyang....len mcam lak aku rasa...aku pk gak pagi tu aku sebat roti canai 2 keping jer pun ..itu pun kecik..slalu aku pasti rasa lapar menjelang tgahari.

sebelum balik kul 4 ptg aku telan lagi 2 biji..untuk sessi malam punya diet....pelik gak ...org umah aku tanya tak makan ker? aku cakap kenyang...cepat betul effect API ni...mungkin ikut badan kut...

ok yang ni best..... : sebelum mandi aku tukar plug umah ..kerja ringan bukan memanjat pun....tapi dia punya peluh macam aku main badminton bulan lepas.....takkan cepat tul tindak balas API ni...tapi serius....

kesimpulan skang ni..
1. Aku kenyang ..
2. Stamina len macam skit
3. Peluh kuar toksah cakap la....
so hari ni hari kedua aku punya sessi...nak try

1. Main dumbell aku yang dah berabuk tu..nak tgk betul ker org kata API ni tak penat kalau workout..slalu aku angkat 20 kali dah mencungap...
2. maybe nak test sit up ...

stakat ni TERBAIK..!!
Quote:
Originally Posted by kenzo816 View Post
tt, br smpt nk ucap trima kasih hr tu COD kt skyn 7..hr ni hr ke-4 try API badan berpeluh2 tp best...bole cite sket cmne nk jga pemakanan...
Quote:
Originally Posted by pok wang View Post
saya dah beli ngan TT,...anda yg lain bile lagi...5botol..TT kasi best price..tq....
Quote:
Originally Posted by pok wang View Post
mmg terbaek la produk ni...terasa bertenaga...berpeluh2...work out sejam lebih cam tak rasa apa...
Quote:
Originally Posted by kasyaf View Post
hari ke2 makan API fat burner...pergh...berpeluh macam mandi je...
Quote:
Originally Posted by narongpair View Post
Fat burner ni memang mantap,aku biasa kalau ngait sawit 3 ekar dah letih,skrg alhamdulillah kalau 10 ekar tu masih blh digagahkan lgla sebab x terasa penat,tapi aku xde berdiet,TT blh kongsi diet untuk panduan sehari2 x?
Quote:
Originally Posted by kasyaf View Post
ok...perut dah xde lemak..i like..mau oder lagi...next week boleh pos tak..sekarang bz sket..nanti kita deal

TESTIMONI PENGGUNA FAT BURNER



TESTIMONI PENGGUNA MASS GAINER





COD SHAH ALAM

CARA PEMBAYARAN



Pembayaran adalah dengan menggunakan Maybank Cash Deposit dan Bank Islam.

Akaun Maybank
Nama : Haidhar Syazwan
No. akaun : 162107032652

Akaun Bank Islam
Nama : Haidhar Syazwan
No. akaun : 12038025433539


Setelah bank in, sila berikan maklumat berikut
sebagai tujuan penghantaran ;
Nama penuh, Alamat, No.telefon, Nama bank, Jumlah kuantiti & nama produk
Hantar ke 019-6008339 (Syazwan)



Penghantaran akan menggunakan khidmat penghantaran melalui Skynet.
Penghantaran akan dilakukan dalam 24 jam selepas pembayaran dibuat dan akan mengambil masa sehari ke dua hari bekerja untuk sampai.



Detail Cara pembayaran klik sini...

MAYBANK / BANK ISLAM

Last edited by haidhar91; 22-07-2013 at 08:42 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-04-2012, 01:21 AM
wellfxsystem wellfxsystem is offline
Active Member

wellfxsystem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,672
Poster Rank: #2191
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

apakah kesan sampingannya?
__________________
Pakej Trading Forex Automatik Dan Manual 2012-2013 V3
Blog Wellfxsystem | WellFX Forex System 2012 Facebook Group
Reply With Quote
  #3  
Old 23-04-2012, 01:36 AM
haidhar91 haidhar91 is offline
Active Member

haidhar91's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,523
Poster Rank: #2388
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

Tiada kesan sampingan~~
MASS GAINER - utk tambah berat badan
PROTEIN - shape n maintain badan
FAT BURNER - bakar lemak...
Reply With Quote
  #4  
Old 23-04-2012, 01:41 AM
wellfxsystem wellfxsystem is offline
Active Member

wellfxsystem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,672
Poster Rank: #2191
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haidhar91 View Post
Tiada kesan sampingan~~
MASS GAINER - utk tambah berat badan
PROTEIN - shape n maintain badan
FAT BURNER - bakar lemak...
saya tahu kegunaannya..cuma nak tau ada kesan sampingan ke tak..
ada efek tak utk kat bawah..alaa..si abang
__________________
Pakej Trading Forex Automatik Dan Manual 2012-2013 V3
Blog Wellfxsystem | WellFX Forex System 2012 Facebook Group
Reply With Quote
  #5  
Old 23-04-2012, 01:46 AM
haidhar91 haidhar91 is offline
Active Member

haidhar91's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,523
Poster Rank: #2388
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

oooo...haha..
xd efek...si abg sihat je...haha
Reply With Quote
  #6  
Old 23-04-2012, 01:55 AM
wellfxsystem wellfxsystem is offline
Active Member

wellfxsystem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,672
Poster Rank: #2191
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haidhar91 View Post
oooo...haha..
xd efek...si abg sihat je...haha
okay..kalau dah abis stok saya nanti saya order
__________________
Pakej Trading Forex Automatik Dan Manual 2012-2013 V3
Blog Wellfxsystem | WellFX Forex System 2012 Facebook Group
Reply With Quote
  #7  
Old 23-04-2012, 02:04 AM
haidhar91 haidhar91 is offline
Active Member

haidhar91's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,523
Poster Rank: #2388
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

skrg tgh guna yang mane?
Reply With Quote
  #8  
Old 23-04-2012, 02:09 AM
keding keding is offline
Active Member

keding's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2011
Posts: 799
Poster Rank: #3999
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam.. bro nak tanye skit, apa beza whey dengan mass?.. org selalu ckp baik amik mass dari whey nie kalau nak gain muscle... aku ni zero knowledge psl supplement.
__________________
Who Do You Look Up TO?! ! - Sheikh Zahir Mahmood Powerful Words
Reply With Quote
  #9  
Old 23-04-2012, 02:15 AM
haidhar91 haidhar91 is offline
Active Member

haidhar91's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,523
Poster Rank: #2388
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

whey protein ada protein n less calori
mass gainer ada protein n high calori

utk nak besar & tambah berat kne ambek high calori dlm pemakann kite..tp klau just nak shape kan muscle je tp xnak besar gune whey...
Reply With Quote
  #10  
Old 23-04-2012, 02:15 AM
jibril jibril is offline
Active Member

jibril's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 517
Poster Rank: #5419
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

ambil masa brape lama nk nampak kesan ni?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kesihatan, murah

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE