Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CRIMES, SCAMS, CONSUMERS, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,831
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,440
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,432
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-04-2012, 07:42 PM
yinbyungheon yinbyungheon is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2006
Location: Star City
Posts: 36,671
Poster Rank: #24
Thanked 854 Times
Active Level
My Mood:
Default

sebab bas tu selalu x penuh kot...tu pasal selalu lambat bertolak...kali ni die cepat sebab penuh kot...entah laa...

aku x pernah lewat kalo bab bab naik kenderaan awam ni...kalo kenderaan tu lambat bertolak tu biasa dan aku x la marah pon...sebab aku dah naik dulu siap2...tunggu2 pon dalam ada ekon...tido pon sedap...
__________________
[B][CENTER][SIZE="3"]Hutang Negara Sebanyak [COLOR="Red"]RM 501.617 Billion![/COLOR] Ni UMNO Yg Buat, Tapi Kita Yg Kena Bayar. Ada Ke Patut???
Fakta Dari [URL="http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=statistic_nsdp"]BNM[/URL], Last updated: 29 Mar 2013. Rekod TERTINGGI Dalam Sejarah Hutang Negara
[/SIZE][/CENTER][/B]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-04-2012, 07:44 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,727
Poster Rank: #61
Thanked 505 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni kalo ko lwn camne pn TT ko tetap kalah gak,da terang2 ada tulis penumpang kene ade awal 15minit sblm gerak tp TT xde,kalo bwk naik court pn senang2 jer diorg menang...
tang yg diorg slalu lmbt tu,x kire brp kali diorg lmbt pn,kalo ade bukti senang la tp kalo ckp mulut jer mmg xde laku ler jwbnye..
next time,on time dan kalo ade ape2 komplen tulis surat aduan dan bg pd pihak pengurusan dan buat 1 copy utk TT utk kegunaan di kendian hari.......
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #23  
Old 07-04-2012, 07:47 PM
zuzu93 zuzu93 is offline
Active Member

zuzu93's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2010
Posts: 1,219
Poster Rank: #3044
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

kene dtg awl bro,bile2
Reply With Quote
  #24  
Old 07-04-2012, 07:50 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Well-Known
Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 7,929
Poster Rank: #405
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skYnEt-gEnIUs View Post
ni kalo ko lwn camne pn TT ko tetap kalah gak,da terang2 ada tulis penumpang kene ade awal 15minit sblm gerak tp TT xde,kalo bwk naik court pn senang2 jer diorg menang...
tang yg diorg slalu lmbt tu,x kire brp kali diorg lmbt pn,kalo ade bukti senang la tp kalo ckp mulut jer mmg xde laku ler jwbnye..
next time,on time dan kalo ade ape2 komplen tulis surat aduan dan bg pd pihak pengurusan dan buat 1 copy utk TT utk kegunaan di kendian hari.......
aku dah ontime dah..

tapi xper arr...

aku takkan naik bas nih..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #25  
Old 07-04-2012, 07:50 PM
nimda nimda is offline
Active Member

nimda's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: May 2010
Posts: 972
Poster Rank: #3639
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

repot jek ke KPDNKK
Reply With Quote
  #26  
Old 07-04-2012, 07:51 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Well-Known
Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 7,929
Poster Rank: #405
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default



syarat dan peraturan yang menidakkan hak pengguna...
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #27  
Old 07-04-2012, 07:52 PM
S.Y.E.D S.Y.E.D is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: Terengganu Forex Club << TFxC >>
Posts: 18,642
Poster Rank: #99
Thanked 590 Times
Active Level
My Mood:
Default

naik la Bas SP bumi.. seat double pon besar..
Reply With Quote
  #28  
Old 07-04-2012, 07:52 PM
sasuke88 sasuke88 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,920
Poster Rank: #1348
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

bulan 2 aritu, aku naik bus ni tp mlm puye ticket,..

pukul 1 kut,.. smpai 4 pg ke pudu kl...

perghhhhh..

time tu aku sorang je pompuan.. yg lain sume laki .. mujur xde ape2 berlaku, yg kelakarnya, time tu hanphone ak x da topap.., cuak gile la time tu..

sampai pudu, aku tunggu kawan ak dr kedah, pastu kami pg rumah kwn dkt vista

syukur, xde apa2 berlaku kat atas aku.
Reply With Quote
  #29  
Old 07-04-2012, 07:53 PM
pengemis_pip90 pengemis_pip90 is offline
Super Active Member

pengemis_pip90's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2010
Posts: 3,323
Poster Rank: #1163
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by S.Y.E.D View Post
naik la Bas SP bumi.. seat double pon besar..
aku naik sp bumi dari melaka ke dungun..memang terbaik..driver bas pon mesra alam..aku rekomen kalo nk naik bas ni..ke pantai timor..
Reply With Quote
  #30  
Old 07-04-2012, 07:54 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Well-Known
Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 7,929
Poster Rank: #405
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by S.Y.E.D View Post
naik la Bas SP bumi.. seat double pon besar..
thank bro...

akan dipertimbangkan lepas nih...
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE