Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,659
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,926
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,698
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-04-2012, 08:16 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 10-04-2012, 02:58 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

bumb bumb
Reply With Quote
  #23  
Old 10-04-2012, 09:43 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Untuk booking sila PM atau Call Pn Nurul 012 6264384/ 06 6462384
Reply With Quote
  #24  
Old 10-04-2012, 09:57 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,260
Poster Rank: #442
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

cantik la view die...next holiday maybe nak g la...marked dulu...
Reply With Quote
  #25  
Old 10-04-2012, 10:50 PM
balang balang is offline
Well-Known
Member

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 6,356
Poster Rank: #560
Thanked 5 Times
Active Level
Default

mak aih..mahal jugak tiara ni eh..selalu orang je yang sponsor aku datang sini...best la jugak mandi2 tu.kolam besar..hahaha..yang gelongsor tu da elok ke tt??
Reply With Quote
  #26  
Old 11-04-2012, 09:03 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
cantik la view die...next holiday maybe nak g la...marked dulu...
yup memang cantik , nanti kalau nak pergi roger2 k
Reply With Quote
  #27  
Old 11-04-2012, 09:05 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
mak aih..mahal jugak tiara ni eh..selalu orang je yang sponsor aku datang sini...best la jugak mandi2 tu.kolam besar..hahaha..yang gelongsor tu da elok ke tt??
yup memang MAHAL , sya pun tak sangka , so far baru2 ni pergi semuanya dah OKEY
Reply With Quote
  #28  
Old 11-04-2012, 09:12 PM
furious furious is offline
Active Member

furious's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2008
Posts: 530
Poster Rank: #5471
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

nak singgah sini jap.. tempat ni best.. pd hujung minggu lah..
cume if hari biase dye jage tpt ni mcm hujung minggu lagi best rasenyer..kerne awal tahun lepas tpt keje den ade buat kursus kat sini..den salah sorang urusetia lah..nak komen sikit lah tang management kat sini..sebab agak susah nak berurusan..tp mane lah tau TT boleh complain sikit kat Management Tiara ni suh jage tang kebersihan n ETC kat sini. tu je lah..tang kolam tu memang best lah dok men kat yang BIRU ITAM TUE..hehe..Peace
Reply With Quote
  #29  
Old 11-04-2012, 09:59 PM
Desa Pinang Desa Pinang is offline
Active Member

Desa Pinang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 613
Poster Rank: #4976
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by furious View Post
nak singgah sini jap.. tempat ni best.. pd hujung minggu lah..
cume if hari biase dye jage tpt ni mcm hujung minggu lagi best rasenyer..kerne awal tahun lepas tpt keje den ade buat kursus kat sini..den salah sorang urusetia lah..nak komen sikit lah tang management kat sini..sebab agak susah nak berurusan..tp mane lah tau TT boleh complain sikit kat Management Tiara ni suh jage tang kebersihan n ETC kat sini. tu je lah..tang kolam tu memang best lah dok men kat yang BIRU ITAM TUE..hehe..Peace
oooh yeke , tapi baru2 ni pergi so far okey cuma klau pgi kt blok2 bahagian blkg tu rumput tak di tebas , maybe pihak management dah ambil tindakan kot , yup tarikan kat sini swimming pool dia lagi2 ada gelongsor tu mmg best
Reply With Quote
  #30  
Old 11-04-2012, 11:31 PM
syam82s syam82s is offline
Super Active Member

syam82s's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,966
Poster Rank: #721
Thanked 363 Times
Active Level
Default

fuhh..standard nya..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:35 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE