Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Minat dengan Shah Jazle?
Tersangat minat... 6 1.94%
Tak minat langsung.. 284 91.91%
My peberet nih.. 9 2.91%
Aku dah angau nih.. 10 3.24%
Voters: 309. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-03-2012, 11:27 AM
kronoz kronoz is offline
Active Member

kronoz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,969
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default :: Thread khas Shah Jazle!... I hate u bebeh!...Kelab TAK MINAT Shah Jazle CG!... ::

Quote:
Berdasarkan POLL...

Ada 4 orang yang angau dan 2 orang minat sangat pada Shah Jazle

Andaikata 6 orang ini peminat setia pada Shah Jazle, saya pohon maaf jika keterlanjuran.

Apa-apa pun aku tetap nak kutuk si Jazle ni sebab dia memang Poyo tahap kuasa langit ke-7




PS: Aku ingat lagi Melodi pernah interview dia dan bagi peluang dia pujuk Mira Liyana live dalam TV. Ayat petikan dia "Mira, kembalilah pada Jazle kerana Jazle tahu Mira tak boleh hidup tanpa Jazle"

poyosss
:: Thread khas Shah Jazle!... I hate u bebeh!...Kelab TAK MINAT Shah Jazle CG!... ::

wokey... wokey... memang saya tak minat sangat ngan Shah Jazle nie...

So skang officially abam kong bukak thread Khas pasal dia kat CG...

apa pe je pasal Shah Jazle bley update conteng borak kat sini...

owh... Shah Jazle..apesal ko poyo sangat



Saya tak minat perempuan Melayu!!

Quote:
Confirm ramai perempuan-perempuan di luar sana yang kecewa apabila Shah Jaszle bagitau yang dia tak minat nak bercinta dengan awek Melayu. Tambah kecewa kalau anda tahu yang awek Shah Jaszle sekarang ialah awek Ukraine. Confirm cun gila beb. Model kat United Kingdom tue. Pergh… Confirm meletup tak hengat.

Kenapa Shah Jaszle tak suka awek Melayu? Ini jawapannya:-

[note]Saya pernah ada teman wanita Melayu tapi saya kena control sampai susah untuk saya libatkan diri dengan industri kerana cemburu yang melampau. Saya baru 21 tahun tapi dia asyik paksa untuk berkahwin. [/note]

Kalau kami jadi awek Shah Jaszle pun confirm ajak kawin cepat-cepat. Pakwe hensem tue beb. Sebelum kena caras ngan awek lain, baik nikah cepat-cepat. Baru orang lain takleh kacau. Tak gitu? Hehehe.

Dan berita baik untuk anda semua, rupa-rupanya Shah Jaszle dah clash ngan awek Ukraine dia tue. Si awek sudah balik ke Ukraine dan sebelum balik dah pesan kat Shah Jaszle supaya cari awek lain. Apa lagi? Kepada awek-awek Melayu di luar sana, marilah beramai-ramai try mengorat Shah Jaszle. Buktikan kehebatan awek Melayu padanya.

-beautifulnara
Abam Shin jealous tak tengok Abam Shah dengan Neelofa??












UPDATE BERITA SENSASI SHAH JAZLE!!

Video Prema Yin & Shah Jaszle



Quote:
Hi readers,

For now, this is the video being talk of the town. A song video Prema Yin & Shah Jaszle who must be still newbies in the music industry came over with peoples classification as “video melayu panas” . This singers in the video Prema Yin & Shah Jaszle being criticized for their act in the video.

This are some screenshot of “video panas Prema Yin & Shah Jaszle“



--

Update terkini:

Keputusan yang agak memeranjatkan

Poll Neelofa - 67 voters
Poll Izara - 68 voters
Poll Tiz - 30 voters

Poll Jazle - 100 voters


Adakah ini membuktikan ramai yang meminat Jazle dalam senyap.. atau menyampah teramat sangat

Terima Kasih atas undian anda



NEXT SUBJECT: AMMAR ALFIAN AZIZ




...

Last edited by kronoz; 26-03-2012 at 08:36 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-03-2012, 11:28 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,415
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 6
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default


wokey... bley aku muntah tak?...

ape nie... tak main laa jejantan nie...




__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #3  
Old 26-03-2012, 11:30 AM
kronoz kronoz is offline
Active Member

kronoz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,969
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilyushin-stritzhy-17 View Post

wokey... bley aku muntah tak?...

ape nie... tak main laa jejantan nie...

nak plastic bag tak, jangan muntah sembarangan

sebab tu aku tulis 'kelab tak minat' CG, berdasarkan level kepoyoan dia
Reply With Quote
  #4  
Old 26-03-2012, 11:31 AM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,620
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to azrulazman
Default

Quote:
Originally Posted by ilyushin-stritzhy-17 View Post

wokey... Bley aku muntah tak?...

ape nie... Tak main laa jejantan nie...




jgn ganggu thread orang.
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #5  
Old 26-03-2012, 11:32 AM
abdhamid86 abdhamid86 is offline
Active Member

abdhamid86's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,886
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bole g jauh ke thread ni..
Reply With Quote
  #6  
Old 26-03-2012, 11:32 AM
saga merah saga merah is offline
CG Top Poster Club

saga merah's Avatar
 
Trader Rating: (249)
Join Date: May 2011
Location: MAXIS-CELCOM-DIGI-TUNETALK-UMOBILE-ITALK-XOX
Posts: 34,520
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to saga merah
Default

hahaha....lepas nie kelab apa plak...
__________________
KEDAI PREPAID ONLINE 24 JAM
MAXIS | CELCOM | DIGI | ITALK | UMOBILE | TUNE TALK | XOX
PERCUMA SIMCARD BURUNG HANTU 500GB UNLIMITED DISINI !!!
TOP UP CELCOM DAN INTERNET TERMURAH DISINI

MAXIS : 017-5601614 CALL-SMS
CELCOM : 013-4744686 CALL-SMS-WHATSAPP
Reply With Quote
  #7  
Old 26-03-2012, 11:33 AM
marlen marlen is offline
Legendary Member

marlen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2008
Posts: 16,947
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
Default

kalau dia berlakon boleh la..

tp xbrapa minat sgt sbb terserlah jgk la kepoyoaan dia tu..
__________________
Yakinilah…pada ketika diri merasakan tidak mempunyai sesiapa, ALLAH itu mencukupi segala-galanya

Boikot segala barangan Yahudi Zionis. Tunjukkn persaudaraan dan kemanusiaan anda.
Reply With Quote
  #8  
Old 26-03-2012, 11:33 AM
kronoz kronoz is offline
Active Member

kronoz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,969
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
jgn ganggu thread orang.

Biasala abam shin jealous neelofa ngan shah jazle



Reply With Quote
  #9  
Old 26-03-2012, 11:33 AM
locos locos is offline
Active Member

locos's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,648
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sape mamat jambu ni ?
Reply With Quote
  #10  
Old 26-03-2012, 11:34 AM
dan50 dan50 is online now
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,500
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

sy vote TML!!
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:28 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you