Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,913
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,543
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,509
More...
  #32511  
Old 22-09-2012, 05:13 PM
kudinabc kudinabc is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 520
Poster Rank: #5667
Thanked 2 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by riz_network View Post
nak kongsi simple teknik tuk buat duit heheheh TAYOR ye hehehehe

1-buka 1 acc baru di bawah acc anda
2-tak perlu aktifkan egta hanya aktifkan acc forex mini 1:500
3-transfer usd10 ke acc tu utk trade
4-trade selamat 0.01 hehehehe klu berani 0.10/0.20
5-teknik sclaping 2/3 pip main selamat hehehehe
6-sesuai di buat semasa harga emas tengah down hehehe
7-pair eu/usd sell

kelebihannya:
1-setiap posisi yg kita tutup acc utama kita akan dapat komesen bergantung dari posisi yg kita buka 0.01/0.10/0.20
2-sclaping tuk banyakan buka dan tutup posisi tuk maxkan komesen
3-mengapa 3 pip? sebab kita target tuk komesen dan main selamat heheheheh walaupun kita tutup pada profit '0' komesen tetap jalan kat acc utama kita hehehehehe.

selamat mencuba...

p/s semalam aku dah buat hehehehe untung usd10 juga teknik mudah je sell je sebab harga tengah menurun (gold turun eu/usd juga akan turun)
tips: jika pasaran aktif jangan gunakan teknik ni hanya guna semasa pasaran dalam keadaan tenang dalam kata lain trend tengah turun sebab dia akan naik sedikit dan turun sedikit sesuai tuk kumpul komesen sambil untung 1 pip pun dah ok hehehehehehe

ingat ye T.A.Y.O.R (try at u own risk)
tq bro....akan dipraktikkan....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32512  
Old 22-09-2012, 05:41 PM
avanicolai avanicolai is offline
Active Member

avanicolai's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
Posts: 838
Poster Rank: #4056
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by riz_network View Post
KEMPEN : VERIFIED YOUR RGCX ACCOUNT".

Kepada semua pelabur RGCX. Samada bermodalkanjumlah yang kecil ataupun yang besar, anda adalah dinasihatkan untuk bersama kami di RGCX untuk bersama-sama melaksanakan proses "ACCOUNT VERIFICATION" yang akan memudahkan pihak syarikat didalam segala proses pengesahan akaun. Pengesahan akaun adalah perlu untuk memastikan anda benar-benar wujud, mendapat support untuk sebarang masalah dengan segera dan mempercepatkan proses syarikat yang kini didalam fasa untuk melaksanakan satu lagi cara untuk pengeluaran dividen melalui "bank transfer".

Luangkan masa anda untuk scan dokumen kad pengenalan anda, bil letrik, bil air dan hantar ke syarikat dengan segera.
terbaekk....
acc pertama dah lepas..
acc kedua tgh pending lagi....
harap yang len cepat2 verified account
__________________
WHATSAPP: 012-3169397
YM/MSN/SKYPE: tun_alimin
PEMIMPIN ADA WANG DAN KUASA
KITA ADA RAKYAT DAN ALLAH SWT
Reply With Quote
  #32513  
Old 22-09-2012, 06:18 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,301
Poster Rank: #1736
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by riz_network View Post
KEMPEN : VERIFIED YOUR RGCX ACCOUNT".

Kepada semua pelabur RGCX. Samada bermodalkanjumlah yang kecil ataupun yang besar, anda adalah dinasihatkan untuk bersama kami di RGCX untuk bersama-sama melaksanakan proses "ACCOUNT VERIFICATION" yang akan memudahkan pihak syarikat didalam segala proses pengesahan akaun. Pengesahan akaun adalah perlu untuk memastikan anda benar-benar wujud, mendapat support untuk sebarang masalah dengan segera dan mempercepatkan proses syarikat yang kini didalam fasa untuk melaksanakan satu lagi cara untuk pengeluaran dividen melalui "bank transfer".

Luangkan masa anda untuk scan dokumen kad pengenalan anda, bil letrik, bil air dan hantar ke syarikat dengan segera.
Alamak.. saya dah join dari bulan April lagi, tapi belum buat verify akaun lagi. belum scan bill astro lagi daaa..
Reply With Quote
  #32514  
Old 22-09-2012, 06:45 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,280
Poster Rank: #580
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by roslanab View Post
Alamak.. saya dah join dari bulan April lagi, tapi belum buat verify akaun lagi. belum scan bill astro lagi daaa..
buat cepat bro cepat acc bro verify
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #32515  
Old 22-09-2012, 07:32 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,163
Poster Rank: #28
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by smartaq View Post
KENA ADA SERUuu ...
PAKMIL BARU MANTOP!!!
Hoho ayat kalau kuar mesti ganazz takut den

Mcm nak makan org
Reply With Quote
  #32516  
Old 22-09-2012, 07:33 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,163
Poster Rank: #28
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

Acc individu lepas je

Tp kalu enterprise xlepas ..ada sape2 tau x

Malas lak nak korek2
Reply With Quote
  #32517  
Old 22-09-2012, 09:00 PM
ravin21 ravin21 is offline
Active Member

ravin21's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 891
Poster Rank: #3888
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

RGCX mantopss... waiting for monday hehe
Reply With Quote
  #32518  
Old 22-09-2012, 09:00 PM
ravin21 ravin21 is offline
Active Member

ravin21's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 891
Poster Rank: #3888
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

ooooooo nampaknyer kena verified account ler ni adoi T_T
Reply With Quote
  #32519  
Old 22-09-2012, 09:09 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,280
Poster Rank: #580
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ravin21 View Post
ooooooo nampaknyer kena verified account ler ni adoi T_T
ya bro kena verify acc
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #32520  
Old 22-09-2012, 09:24 PM
aizverus aizverus is offline
Normal Member

aizverus's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 257
Poster Rank: #8580
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

dua tiga arini, paper utama asik kuarkan kes penipuan pelaburan emas etc..
cam bermusim lak. sengaja atau di sengajakan.
arini, harian metro, citer pasal penipuan pak arab dlm pelaburan emas, kununnya tak de tauliah dari bank negara 4 TAHUN YANG LALU.. keh3~

4 tahun yg dulu rgcx dlm kandungan lagi kot. ha3.
adakah propaganda fear factor sedang di ulang2 pada rakyat supaya, jangan berubah, jgn miliki emas, jgn melabur dlm emas etc..

ntah ler.
yg bawah tidak sesekali di benarkan berada di atas. 360 darjah kurungan dan blockage di kenakan. yg pasti, yg halal akan di haramkan kalau tidak mengikut acuan yg di tetapkan. dan acuan itu hanya utk mengemukkan mereka yg telah berkuasa dan terus berkuasa.
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:35 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE