Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,727
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,936
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,699
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-12-2011, 11:32 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default Tupperware yang TUPPERWARE - Pikat hati pasangan anda!

Warga CG sekalian,

biasa nya kalau kat dapur kita akan dengar dialog camni "...tolong ambilkan tupperware kaler biru tu..." tak kira la ape jenis bekas plastik kita akan panggil tupperware. Tahu tak Tupperware tu adalah nama brand? hehe. disebabkan brand ni dah lama dan terkenal, jadi melekat la nama tupperware tu.

tapi disini saya nak perkenalkan produk2 yang feymes dari brand ni. berminat leh kontek. saya akan letak harga sekali pos. tak payah susah nak kuar nak cari, jem, panas dan sebagainya. produk ni terus ke rumah. COD area Pasir Gudang, Skudai, Senai Johor.

satu jer yang anda perlu ingat selalu ingat ttg produk ini

" Lifetime Warranty "

Sila rujuk post berikut yer..





Cuba tgok iklan Tupperware tahun 1961 ini. Jenama yang establish seluruh dunia..






Tahun 1970. cuba tgok demo dia...memang superb






__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((

Last edited by zaralove; 31-12-2011 at 06:03 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-12-2011, 11:33 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default Go eco-Friendly water bottle

Ni antara produk terlaris yang saya jual secara offline



Ni harga mengikut no diatas




Special untuk warga CG, yang no 1 dan 2 tu patutnya kene beli 2 biji (1000ml) atau 4 biji (500ml)

jadi aku offer jual satu2. Yang 500 ml cam kat bawah ni RM16 sebotol. RM20 siap pos ke rumah anda.



Yang 1000 ml cam kat bawah ni RM25 sebotol. RM30 siap pos ke rumah anda.




berminat? sila SMS nama ke 019 - 757 1503. nanti saya bagi no akaun maybank atu CIMB.


thanks..
__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((

Last edited by zaralove; 26-12-2011 at 11:58 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 26-12-2011, 11:33 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default

Promosi Hebat!!

Harga asal RM99.80... Kita Kasi potong lagi !! Harga RM80 sahaja!!



Saya dah guna. Dari rumah nak ke pantai untuk berpiknik, ais memang lambat cair letak dalam tu. Just tuang air oren jer bile dah sampai

__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((

Last edited by zaralove; 29-12-2011 at 09:37 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 26-12-2011, 11:34 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default Set untuk bayi. siap kotak. boleh di jadikan gift


yang simpan susu powder macam bawah ni. Set untuk bayi. siap kotak. boleh di jadikan gift
kepada yang baru lahirkan anak.
minggu ni dah jual 2 yang kaler kuning dan 2 yang kaler biru.

Kalau nak beli yang 1 unit sahaja, kuning(2L) RM45 yang kaler biru (600ml) RM15 satu.

Untuk POS kene tambah RM5.

Jadi saya cadangkan better beli satu set terus siap dapat 2 botol susu(save 15%) dan boleh beli yang kaler biru tu 2 unit pada harga RM24.50




__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((

Last edited by zaralove; 30-12-2011 at 09:31 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 26-12-2011, 11:37 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default

reserved produk 4
__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((
Reply With Quote
  #6  
Old 26-12-2011, 11:42 PM
akusam akusam is offline
Active Member

akusam's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Location: Official Introducing Broker Trading Point Utara
Posts: 1,622
Poster Rank: #2324
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

berapa ratus 1 set ni?
__________________

[SIGPIC][/SIGPIC]
Daftar Akaun Trading Anda Disini
Min. Depo $5.00 sahaja dan boleh Trade Gold
YM: akusam79 SKYPE: akusam88 FB: Forexutara
Reply With Quote
  #7  
Old 26-12-2011, 11:55 PM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akusam View Post
berapa ratus 1 set ni?
ikut produk tuan.. tak semua ratus2, majority puluh2 jer... minority belas2.. hehe. saya nak promote produk yang laris dan ader special offer jer.. saya baru update botol air kat post ke dua tu... tgok la yer kot2 berkenan.


produk2 lain akan menyusul esok ... skang cam ngantuk dah... huargh....

hehehe
__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((
Reply With Quote
  #8  
Old 27-12-2011, 11:09 AM
zaralove zaralove is offline
Well-Known
Member

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,171
Poster Rank: #447
Thanked 330 Times
Active Level
My Mood:
Default

bump up untuk hari ni!!
__________________

Quote:
Originally Posted by zaralove View Post
korang ker yang LIKE? kalau dah like, thanks.. huhu :((
Reply With Quote
  #9  
Old 27-12-2011, 11:14 AM
aznor59 aznor59 is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,678
Poster Rank: #1432
Thanked 23 Times
Active Level
Default

dah lama tak beli tupperware lepas tak leh nak tukar yang lose and lama2 tu..
Reply With Quote
  #10  
Old 27-12-2011, 11:30 AM
elmotron elmotron is offline
Super Active Member

elmotron's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2010
Posts: 4,230
Poster Rank: #871
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

kalo tupperware yg ade compartmen dalam die ade x?

usually untuk tapaw lunch camtu la
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:04 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE